Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

QUOTE(Dalelė @ 2015 07 12, 10:06)
Važiavome su drauge būtent į parodą. O prie parodos dar pridėjome kelias dienas, kad apsilankytume Gordon Ramsay restoraną ir patį Londoną. O tai vis Londoną aplankydavau dalimis  g.gif
Paroda paliko labai didelį įspūdį. Čelsio parodą neišėjo aplankyti, bet ši yra ne ką blogesnė, tik mažiau išreklamuota. Be to, šioje parodoje prekiaujama augalais  thumbup.gif

o kazin Lietuvos geliomanai nesimeta ant tokiu kelioniu? viena neistengciau, bet jei kitamet prisidet prie kokios geliomanu chebros- butu visai variantas g.gif
Atsakyti
Galima organizuotis ir nuskristi ar nuvažiuoti į tokią parodą. Tuo labiau, kad dabar jau viską žinau ir kitiems patarti galiu, viską smulkiai paaiškinti, kur kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 07 11, 18:57)
Prieš savaitę buvau Hampton'o gėlių parodoje. Nuostabi paroda  smile.gif Čia įkeliu nuorodą būtent rožių ekspozicijos. Visa paroda buvo po atviru dangumi, tik rožės ir pardavimui skirti augalai buvo paviljonuose. Bet jie tokio dydžio, kad įėjus nė galo nesimatė.
My Webpage

Nuostabu wub.gif thumbup.gif smagu butu ten pabuti wub.gif
Atsakyti
Maniškės

user posted image

viena man kažkokia įtartina. Antra viršuje. O Jums?
Atsakyti
wub.gif nuostabus reportažas iš parodos. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 07 13, 18:57)
wub.gif nuostabus reportažas iš parodos. Dėkui 4u.gif

Nėra už ką smile.gif . Tiesiog vienai džiaugtis paroda visai neįdomu....
k@mylye, o kuo ta antra įtartina? Gal tik pirkote vieną, o gavote visai kitką.
Atsakyti
Aciu, Dalele uz puikias nuotraukas, ziauriai grazu! Dar karta isitikinau, kad tusciavidures ir pusiau pilnavidures ne veltui man patinka biggrin.gif ....
Savo gelyne vargstu su raskilom - zydejimo metu isgriuna, isvirsta ir pasidaro toks bardakas doh.gif Mastau jas visas isvezt i sodyba ir pakeist salavijais su heucherom g.gif
O apie Lions-Rose tai tik geriausi atsiliepimai, sia ziema ziemojo apskritai niekuom nedengtos per visa saku ilgi, tai pavasari ir ranka nekilo trumpinti, bet dabar tenka risti prie kuolu, stiebai neatlaiko ziedu kekiu svorio. Vis tik pavasari reikejo bent pusiau nutrumpinti stiebus, butu buve kompaktiskesni krumeliai. Bus pamoka kitam pavasariui smile.gif
Kaimynes tokios pat auga atviresneje vietoje, tai dar grazesnes:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 07 13, 21:13)
k@mylye, o kuo ta antra įtartina? Gal tik pirkote vieną, o gavote visai kitką.

Man atrodo, kad ji nebetikra rožė. Žiedas kažkoks panašus į eržkėtrožės labiau. g.gif Kadangi pavasarį visas persodinau, tai tiklsiai kurioj vietoj kokios ir nebežinau.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2015 07 14, 10:14)
Man atrodo, kad ji nebetikra rožė. Žiedas kažkoks panašus į eržkėtrožės labiau.  g.gif  Kadangi pavasarį visas persodinau, tai tiklsiai kurioj vietoj kokios ir nebežinau.

Rožės būna ne vien pilnavidurės smile.gif Be to kartais priklausomai nuo oro, dirvožemio ir maistinių medžiagų jame ta pati rožė gali žydėti paprastais arba pilnaviduriais žiedais. Žinoma taip elgiasi toli gražu ne visos rožės.
O erškėčiai lyg nebūna oranžiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 07 14, 18:42)
Rožės būna ne vien pilnavidurės  smile.gif Be to kartais priklausomai nuo oro, dirvožemio ir maistinių medžiagų jame ta pati rožė gali žydėti paprastais arba pilnaviduriais žiedais. Žinoma taip elgiasi toli gražu ne visos rožės.
O erškėčiai lyg nebūna oranžiniai smile.gif

Ačiū. Nelabai ką išmanau apie rožes. Tai visokių minčių kyla. blush2.gif
Atsakyti
sveikos grožybių augintojos, gal padėsit nustatyti kokia čia rožė - labai kvapni, žiedai gana sunkūs: ačiū 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beibis: 15 liepos 2015 - 12:01
Reikėtų keletos kokybiškesnių nuotraukų, norint atspėti smile.gif Bet pažiūrėk, gal tai Abraham Darby.
Atsakyti