čia apie jį
http://www.delfi.lt/...i.d?id=59115087
o tel i az parašysiu
Firs Lady pamatavau ūgį - 5 cm
QUOTE(Para @ 2015 07 08, 13:42)
Firs Lady pamatavau ūgį - 5 cm
ar tikrai tiek mazai
QUOTE(b.kite @ 2015 07 08, 15:54)
ar tikrai tiek mazai
kas čia dabar darosi 75 cm jos ūgis
QUOTE(Para @ 2015 07 08, 14:33)
kas čia dabar darosi 75 cm jos ūgis
OO visai normalus aukstis, tiketina, kad metra pasieks
AJIRA, jau senokai klausei, apie rožių laistymą. Kad ir smėlyje augtų, jų tikrai nereikia laistyti kiekvieną dieną. Pas mus nebuvo gero lietaus 2 mėn., bet per tą laiką aš esu laisčiusi tik du kartus. Geriau gausiai ir retai.
Šiandien tvarkiau peržydėjusias rožes. Tie keletą dienų trukę karščiai truputį pagadino vaizdą - pabluko žiedai, greičiau peržydėjo. Gerokai užtrukau, susibraižiau, galvoju, kad nebeplėsiu rožyno
Šiandien tvarkiau peržydėjusias rožes. Tie keletą dienų trukę karščiai truputį pagadino vaizdą - pabluko žiedai, greičiau peržydėjo. Gerokai užtrukau, susibraižiau, galvoju, kad nebeplėsiu rožyno
QUOTE(Para @ 2015 07 08, 13:42)
Firs Lady
dar vienas klausimėlis ar vešlus krūmas?
nu pas mane taip jis neramina, gal aš jį blogai pasodinau..
kaip žiūriu gal kiek per giliai, bet kaži ar tas įtakos turi?
QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 08, 11:09)
Papildyta:
QUOTE(Adeliutė @ 2015 07 09, 00:24)
AJIRA, jau senokai klausei, apie rožių laistymą. Kad ir smėlyje augtų, jų tikrai nereikia laistyti kiekvieną dieną. Pas mus nebuvo gero lietaus 2 mėn., bet per tą laiką aš esu laisčiusi tik du kartus. Geriau gausiai ir retai.
Aciu sutinku tikrai per daug laisciau, gal del kai kurios ir stovi vietoje.
labai padeda tokios pirstines
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 07 07, 12:51)
Aš geltonų rožių gerbėja.
Pasakiska aplinka, ir rozes.. Labai skoninga..
karambole labai grazu
karambole, kaip graziai apsodinot visa krasta, o rozes