Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 07, 10:11)
Ar labai smirda dilgėlių raugas? Vis ruošiuosi jį pasigaminti, tik bijau, kad neturėsiu kur laikyti, kad neišpiltų lauk kas nors dėl smarvės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai labai. Kai kaimynai palaisto ar pripurškia, tai lyg prie tvarto gyventume.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 07 07, 11:51)
Aš geltonų rožių gerbėja.

Alchymist

wub.gif wub.gif wub.gif
Nesusiturėjau ir aš - teisiog negali nepastebėti ir nepagirti tokio grožio bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 07 07, 12:51)
Aš geltonų rožių gerbėja.

grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 07 liepos 2015 - 13:18
taip ''uzsidegiau'' del First Lady, kur galima ja nusipirkti g.gif Skambinau i Sibirkos rozyna neturi ir netures, nes nepasiteisino, delto kad labai zemi krumai, neisauga iki nurodyto aukscio ir t.t., bet vistiek noriu wub.gif labai grazus kopustiniai ziedai wub.gif
Atsakyti
ooo tai as dar spejau ja isigyti, koks jau bus krumas toks, bet ziedai tikrai dieviski.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 07 07, 14:56)
taip ''uzsidegiau'' del  First Lady, kur galima ja nusipirkti  g.gif  Skambinau i Sibirkos rozyna neturi ir netures, nes nepasiteisino, delto kad labai zemi krumai, neisauga iki nurodyto aukscio ir t.t., bet vistiek noriu  wub.gif labai grazus kopustiniai ziedai wub.gif

Gal Sodo rožė turi?

Arba dar žinau tokius rožinininkus prie Kauno Juragiuose smile.gif, man kaip užsireikė Knirps pusę lietuvos apieškojau o radau visai arti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 liepos 2015 - 15:05
QUOTE(Para @ 2015 07 07, 10:22)
Kai rūgsta nesmirda, smirda kai laistai  biggrin.gif . Laisčiau tada, kai kaimynai  miegojo, vėsu buvo, tai langai uždaryti  lotuliukas.gif Gal žinovės patars ką geriau, bet su dilgėlių raugu tręšti reikėtų pavasarį, netiks rudeniop, nes azotinių trąšų ten daug. Bet gal aš klystu  g.gif
Papildyta:
Ateikit kas mokytesnės, nes kaip patarsiu mamos be rožių paliks  ax.gif

QUOTE(Daisoja @ 2015 07 07, 11:40)
Labai labai. Kai kaimynai palaisto ar pripurškia, tai lyg prie tvarto gyventume.

Purkšiu tada vakare ir langus užsidarysiu, tikiuosi kaimynai neatbėgs skųstis lotuliukas.gif
Atsakyti
First Lady pernai Pnv turguje nusipirkau.
Para, ji ir pas tave tokia žemutė? Matei gi pas mane kokia. Kaip pelenė po Arabija įsitaisius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 07 08, 01:07)
First Lady pernai Pnv turguje nusipirkau.
Para, ji ir pas tave tokia žemutė? Matei gi pas mane kokia.  Kaip pelenė po Arabija įsitaisius  doh.gif

Jau tiek rožių pas tave mačiau wub.gif wub.gif , kad nebeatsimenu kuri kokio ūgio doh.gif doh.gif Eisiu rytoj su cm pamatuoti. Tai aš irgi pernai pirkau, nuo tavęs nusižiūrėjau blush2.gif O apytiksliai kokio pas tave ūgio ji cm g.gif
Sąrašą pasidariau tavo grožių, tai kitą metą siaubsiu Pnv turgų hihihi.gif
Papildyta:
Reikės ekspertų ieškoti, kad patartų kur rožyną daryti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 liepos 2015 - 23:56
man kaip jaunai biggrin.gif rožiu ligonei tai čia daug patarimu randu smile.gif, o rožynui vietą jau radau tongue.gif
Atsakyti
mano First Lady ale antramete pirkta rudeni is sibirkos, tai jau trecius metus gyvena, bet su ziedais vos koki 20 -25 cm nuo zemes atsiplese.. tikiuos kita met bus geresnis vaizdelis.
noreciau kad metra pasiektu..
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 07, 16:04)
Gal Sodo rožė turi?

Arba dar žinau tokius rožinininkus prie Kauno Juragiuose smile.gif, man kaip užsireikė Knirps pusę lietuvos apieškojau o radau visai arti smile.gif

Gaila sodo roze neturi schmoll.gif , o kaip surasti rozininkus Juragiuose g.gif
Atsakyti