Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

QUOTE(Para @ 2015 07 06, 20:53)
Antrametė First Lady  clap.gif

kur pirkot? koki auksti pasieke? ar ziedudus nulaiko, nenulanksto galvu?
as rudeni is sibirkos pirkau, bet taip vangiai paaugo, zieduku sukrautu yra, galvoju gal iskirpt juos kad ugteltu daugiau..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 07 07, 09:29)
kur pirkot? koki auksti pasieke? ar ziedudus nulaiko, nenulanksto galvu?
as rudeni is sibirkos pirkau, bet taip vangiai paaugo, zieduku sukrautu yra, galvoju gal iskirpt juos kad ugteltu daugiau..

Pirkau Panevėžio turguje, legendinio latvio rožės hihihi.gif pernai buvo pirmametė, žydėti neleidau, šiemet visą grožį parodė
Hm...aukšti gal šiek tiek virš kelių. Pirmas žiedas buvo ant tokio laibo stiebelio, kad žiedo neišlaikė. Nulinkęs buvo. Paskui išleido storus kotus, tai ant jų rožių "galvos" tvirtai laikosi. Ten kur foto, tai jos neparištos. Kažkaip net vakarykštis vėjas ir lietus jų neišplakė. Maitinau: pora kartų pavasarį nupurškiau kompleksinėmis trąšomis + aminorūgštys, ne specialiai, bet visus krūmus ir gėlės purškiau, ta ir joms kliuvo. O dar aktivito pavasarį įterpiau į žemę. Atsiminiau, dar pavasarį dilgėlių raugo gavo bigsmile.gif
Skirčiau 10 balų šitai rožei iš 10. Bent iki šiol trūkumų nepastebėjau. Palauk, gal dar sutvirtės. Taigi Sibirikos rožynas pardavinėja jau paaugintas rožes, lygtai antrametes. Pavasarį ir mano krūmelis nelabai jau išvaizdus buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Neturiu valios neleist žydet pirmais metais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 07, 11:34)
Neturiu valios neleist žydet pirmais metais  doh.gif

Tai gal tu nepirmametes perki, o jau paaugintas iš Sibirikos? O kai daigas nėra labai didelis ir tvirtas, tai kam jį kankinti, tegu sutvirtėja rolleyes.gif
Atsakyti
Para aciu uz toki issamu komentara wink.gif
lauksiu kitu metu, kol parodys pilna grozi
jos labai seniai norejau, man ji tokia grazi smile.gif megstu pinavidures bumbulines rozes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 07 07, 10:37)
Tai gal tu nepirmametes perki, o jau paaugintas iš Sibirikos? O kai daigas nėra labai didelis ir tvirtas, tai kam jį kankinti, tegu sutvirtėja  rolleyes.gif

na jos vazonuose buvo tai čia gal antrametės? turguj pirktos, nesusiprotejau paklaust, o šiaip esu pirkus iš vitafloros ir sodorožes, tikrai antrametes

ai viena pirmametė buvo, šita jau pagal instrukcijas nurežiau virš trečio lapo
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 07 07, 11:38)
Para aciu uz toki issamu komentara wink.gif
lauksiu kitu metu, kol parodys pilna grozi
jos labai seniai norejau, man ji tokia grazi smile.gif megstu pinavidures bumbulines rozes smile.gif

Nėra už ką wink.gif Duok maisto, tai nespėsi žiedų skaičiuoti. Pas tave lyg tai molis, tai taip greitai maisto medžiagų neišplauna. Ten kur rožės pas mane giliau irgi molis, tai matyt joms tiko g.gif
Papildyta:
Va šitą kystimėlį naudojau visiems augalams Black jak, bet manau tiktų bet kas g.gif

Va ir šitą pernai naudojau Razormin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 liepos 2015 - 09:56
QUOTE(Para @ 2015 07 07, 08:32)
Atsiminiau, dar pavasarį dilgėlių raugo gavo  bigsmile.gif 

Ar labai smirda dilgėlių raugas? Vis ruošiuosi jį pasigaminti, tik bijau, kad neturėsiu kur laikyti, kad neišpiltų lauk kas nors dėl smarvės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 07, 12:11)
Ar labai smirda dilgėlių raugas? Vis ruošiuosi jį pasigaminti, tik bijau, kad neturėsiu kur laikyti, kad neišpiltų lauk kas nors dėl smarvės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kai rūgsta nesmirda, smirda kai laistai biggrin.gif . Laisčiau tada, kai kaimynai miegojo, vėsu buvo, tai langai uždaryti lotuliukas.gif Gal žinovės patars ką geriau, bet su dilgėlių raugu tręšti reikėtų pavasarį, netiks rudeniop, nes azotinių trąšų ten daug. Bet gal aš klystu g.gif
Papildyta:
Ateikit kas mokytesnės, nes kaip patarsiu mamos be rožių paliks ax.gif
Atsakyti
Aš geltonų rožių gerbėja.

Alchymist

user posted image[U]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trolėmolė: 07 liepos 2015 - 11:56
NUOSTABUS VAIZDAS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 07 07, 13:51)
Aš geltonų rožių gerbėja.