QUOTE(baltimore @ 2015 07 03, 06:07)
ir paskutinis klausimas,man siandienai labai aktualus...turiu tokiu roziu,kuriu nori tureti mano gimines ir artimieji,taip pat jie turi roziu,kuriu as noriu isigyti,bet nezinau kur rasti pirkti,nes jos be pavadinimo,tad nusprendziau pabandyti pasidauginti...ar kas bandete ir kaip?...zinau, kad galima auginukais,ar iskiepijimu...nieko nesu bandziusi,tik padovanotas siltnamyje buvau i bulve ikisusi,tai pernai daug bulviu suvesejo jame iki pazastu,o rozes nei vienos:)
ikeliu foto keliu ziedeliu laukiniu ersketroziu krumo,kuriu visa pakele priaugusi...jau perzydejo,tik keli ziedai liko,tad gal galima ir poskiepiams juos isbandyti...
Aš bandysiu nesumedėjusiais auginiais padauginti savo norimas tris rožes. Pagal tai, kiek paskaičiau internete, tai dvi gerai dauginasi šiuo būdu, o dėl knirps pažiūrėsiu.
Detalų aprašymą radau
čia, kovo 23 d. tokia ilga žinutė. Šiandien jau supyliau žemes į 9 vazonėlius ir priliejau. Kitą savaitę užpilsiu tą viršutinį sluoksnį. Ūglius jau nusižiūrėjau. Tai jei niekas nesutrukdys, liepos apie vidurį bandysiu tuos ūgliukus susmeigti ir laukti įsišaknijimo.
Look beyond what you see