Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 01, 12:02)
gal žinot kokiom priemonem kovojo?

Kova buvo itempta tesesi tris metus, visokias priemones isbande, pastas, aparatus atbaidancius kurmius, nu zodziu viska kas yra pas mus. Per tuos metus tiesiog issiaiskino pro kur ieina i kiema kurmiai ir surado dvi angas, pastate spastus viena sugavo( kur dejo neklausiau, bet dziaugiuosi, kad ne man permete biggrin.gif ), o antrojo niekaip nepagaudavo. Angas pastoviai uzkisdavo, kol viena karta pataike kai antrasis kurmis buvo isejes is kiemo. Ir pergale clap.gif
Atsakyti
misija neįmanoma biggrin.gif,
tiek pas mus , tiek pas kaimyna ant sklypo ribos kurmiarausiu kaip priseta būna, tai radus ta angą ir ja likvidavus, tuoj įeiti kitas per kita vietą,

ar čia jūs norit pasakyti, kad jie naujų kelių sau nepasidaro, ar tam rajone aplamai tik pora kurmių gyveno ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 02, 10:54)
misija neįmanoma biggrin.gif,
tiek pas mus , tiek pas kaimyna ant sklypo ribos kurmiarausiu kaip priseta būna, tai radus ta angą ir ja likvidavus, tuoj įeiti kitas per kita vietą,

ar čia jūs norit pasakyti, kad jie naujų kelių sau nepasidaro, ar tam rajone aplamai tik pora kurmių gyveno ?  mirksiukas.gif

Kurmiu kalneliu pas mus nesimato, bet va uzklyde buvo du kurmiai, kaimyno sklypas krastinis, tai pas pirma. O ilindo pro tvoros pamatu anga palikta vandeniui iseiti ir nera daug tu angu, bet buvo pasidare urvus tik pro dvi angas.
Atsakyti
Įdėsiu truputį šio ryto vaizdų.... pailsėjimui nuo kurmių... tongue.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal kas buvo šiomis dienomis Kauno botanikos sode? Kai lankėsi tyli upė, dar nebuvo rožių metas, gal todėl toks liūdnas vaizdas, negalėjo kelios stirnos suėsti viso rozariumo. Tikiuosi, kad dabar vaizdas geresnis. Niekaip neprisiruošiu ten nuvažiuoti, lyg ir netoli, bet savų gėlynų laistymas visą laisvalaikį užima.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 07 02, 13:29)
Įdėsiu truputį šio ryto vaizdų.... pailsėjimui nuo kurmių...  tongue.gif

Grazuoles wub.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms,sveikinu su New Dawn ziedu
user posted image
Papildyta:
su nekantrumu laukiu sitos grazuoles prazydejimo,gaila,pavadinimo nezinau,tad gar kuri turite tokia?,dar nera pilno prasiskleidusio ziedo...
user posted image
Papildyta:
ir paskutinis klausimas,man siandienai labai aktualus...turiu tokiu roziu,kuriu nori tureti mano gimines ir artimieji,taip pat jie turi roziu,kuriu as noriu isigyti,bet nezinau kur rasti pirkti,nes jos be pavadinimo,tad nusprendziau pabandyti pasidauginti...ar kas bandete ir kaip?...zinau, kad galima auginukais,ar iskiepijimu...nieko nesu bandziusi,tik padovanotas siltnamyje buvau i bulve ikisusi,tai pernai daug bulviu suvesejo jame iki pazastu,o rozes nei vienos:)
ikeliu foto keliu ziedeliu laukiniu ersketroziu krumo,kuriu visa pakele priaugusi...jau perzydejo,tik keli ziedai liko,tad gal galima ir poskiepiams juos isbandyti...

user posted image
Atsakyti
Straipsnis apie rožių dauginimą auginiais yra žurnale ,,Rasos" nr.12, dar turėtų būti pirkti.
Nuo seno dauginama tiesiog įkišant šakelę į žemę ir uždengiant stiklainiu, bet apie savašaknes rožes labai daug nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 06 22, 19:47)

Visos maximinės tikrai gražios gėlės, tik reikia išlaukti momento, pirmi metai, tikrai nebus turtingi žiedais. Bet žiedų spalva visada nustebina. O ir kaina labai patraukli buvo, kai litais kainuodavo, praktiškai vos ne už dyką  bigsmile.gif

user posted image

Laba diena, gal sitos pavadinima zinot? Pas mane tokia pati, pernai sodinau kaip Nina Weibul smile.gif.
Atsakyti
kaip daznai laistote rozes cool.gif as kasdien laistau, bet kazin ar taip gerai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 07 03, 14:37)
kaip daznai laistote rozes cool.gif as kasdien laistau,  bet kazin ar taip gerai cool.gif

Žiūrint kokias.... mažesnėms, jaunesnėms užpilu kartą savaitėj, jei labai sausa. Didelių senesnių krūmų nelaistau schmoll.gif Bet žemė pas mane sunkoka, o jei smėlis - gal ir gerai palaistyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2015 07 03, 13:02)
Laba diena, gal sitos pavadinima zinot? Pas mane tokia pati, pernai sodinau kaip Nina Weibul smile.gif.

Turėtų būti Veilchenblau.
Atsakyti