Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 01, 11:54)
Nežinau kiek čia tiesos, apie tuos kurmius ir kurklius, bet pas mus jie puikiai sutaria, taip sakant užtenka abejiems visko  doh.gif , o kas lieka nepereita šitų tai dar rupužės urvus perkasa

Oi, rupuzes geris mirksiukas.gif . Tik kaip jas atsikviest i soda bigsmile.gif lotuliukas.gif . Varles gal isvaizda priimtinesne, bet sausose zemese negyvens... Kiek smulkiausiu kenkeju viksru, amaru jos isnaikina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlins: 01 liepos 2015 - 11:04
QUOTE(zuikis5 @ 2015 07 01, 11:53)
manau, jei turėtumėt - tai pastebėtumėt.... urvai būtų išrausti darže, skylės kur į paviršių išlindę, daigai nudžiūvę....  doh.gif
Gal su kurmiais draugaujat, ir kurklių neturit. O pas mus kurmiai visiems buvo baisūs priešai, tai dabar galim džiaugtis pasekmėm...  verysad.gif

lyg nera nedziuvusiu daigu, reikes istyrineti darza smile.gif
Kurmiu pas kaimynus buvo, tada turejau ir as baimes doh.gif galvojau ir pas mus persiraus, bet kaimynui pavyko laimeti kova pries kurmius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlins @ 2015 07 01, 11:59)
Oi, rupuzes geris  mirksiukas.gif . Tik kaip jas atsikviest i soda  bigsmile.gif  lotuliukas.gif . Varles gal isvaizda priimtinesne, bet sausose zemese negyvens...

nu nežinau ar geris, kai tekdavo iš šiltnamio nosį susukus po puskibirį jų išnešti doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(AJIRA @ 2015 07 01, 11:59)
lyg nera nedziuvusiu daigu, reikes istyrineti darza smile.gif
Kurmiu pas kaimynus buvo, tada turejau ir as baimes doh.gif galvojau ir pas mus persiraus, bet kaimynui pavyko laimeti kova pries kurmius smile.gif

gal žinot kokiom priemonem kovojo?
Atsakyti
[quote=Lyžuka,2015 07 01, 12:02]
nu nežinau ar geris, kai tekdavo iš šiltnamio nosį susukus po puskibirį jų išnešti doh.gif lotuliukas.gif

Priimciau su dziaugsmu dovana pas save biggrin.gif
Atsakyti
[quote=varlins,2015 07 01, 12:06]
[quote=Lyžuka,2015 07 01, 12:02]

Priimciau su dziaugsmu dovana pas save biggrin.gif
[/quote]
šiemet tokiu kur sulindę ir galima rinkti nesimato, galečiau perduoti smile.gif, o jei ne paslaptis kodel taip jų norite ?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 01, 13:08)
šiemet tokiu kur sulindę ir galima rinkti nesimato, galečiau perduoti smile.gif, o jei ne paslaptis kodel taip jų norite ?

Vabaliukus valgo tongue.gif

K.bite, 4u.gif biggrin.gif gerai, supratau, kalio šaltinis. Aš jį vienaip ar kitaip į kompostinę mesdavau.. galima, žinoma, ir po rožėm pakasti, nors skamba linksmai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 01, 12:08)

Naikina sraiges, viksrus, amarus - didziaja dali arsiausiu smulkiu kenkeju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 01, 09:40)
bigsmile.gif  O būtinai banano žievę, kokio ananaso  ar obuolio netinka?  g.gif
Įdomu "mokslinis" pagrindimas, nes logiškai mąstant, banano žievė tai ta pati organika, mulčo dalis, maistelis sliekui.. aišku, kad augalams patinka tokie dalykai. O kodėl būtent banano ir tik rožei?  biggrin.gif

banano tai todel, kad cia paskaiciau- nu kaip neisbandysi biggrin.gif . va tai ir pakasineju nuo pavasario- nei vienai zievelei neduodu prapult.
pasirodo ta pacia informacija buvau perdavus ir savo mamai- nuvaziavau savaitgali ir apakau- pas ja visad rodes tokios susnos- sakau kas nutiko, kad taip bujoja. nugi sako taves paklausiau ir bananu zieves pakasineju. net buvau pamirsaus, kad jai sakiau. vadinasi tikrai veikia g.gif nes ne tik pas mane.
gaila, kad tu roziu daugiau nei spejam bananus valgyt, tai ne visoms kliuvo...
Atsakyti
tai dabar klausimas ar galima ir pirmametėms jau pakasineti? Reiks bananų dažniau pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 01, 13:34)
tai dabar klausimas ar galima ir pirmametėms jau pakasineti? Reiks bananų dažniau pirkti smile.gif

Aš pakišdavau ir pirmametėms, nesiskundė biggrin.gif bet kaip sakiau - daugiau pavasarį. Dabar jau ten priaugę visko pas mane, nebeknaisioju... tik nepulkit kastuvais kasti, nes bus daugiau žalos nei naudos tada... aš mėgstu bananą valgydama pirmiau pusiau perpjauti - tai tokią nuo pusės banano žievę pakišu iš vienos ir iš kitos pusės tiesiog po mulču, arba pirštais vos vos prarausiu žemę ir užberiu, per kokį pusmetrį nuo rožės. Šaknų nekasinėju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 07 01, 10:59)
l kaimynui pavyko laimeti kova pries kurmius smile.gif

man ir idomu kaip pavyko laimeti kova pries kurmius... sad.gif jau tie parazitai
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 01, 12:02)
gal žinot kokiom priemonem kovojo?

zinau, kad gal metus kovojo ir visokiom imanomom priemonem, tik neprisimenu kokia priemone padejo cool.gif , reikes paklausti kaimyno smile.gif
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2015 07 01, 13:15)
man ir idomu kaip pavyko laimeti kova pries kurmius... sad.gif jau tie parazitai

tikrai sunku su kurmiais doh.gif ta diena buvo kaimynu namuose buvo tikra svente, pasidomesiu smile.gif
Atsakyti