Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

QUOTE(baltimore @ 2015 06 29, 09:20)

as nuo siandien isejau atostogu,kad galeciau ten nuvaziuoti,vat ir pavelavau i jubilieju...sakykit,koks ten ju darbo laikas?

Darbo dienomis
Muziejus 10:00-18:00
Sodas 10:00-19:00. Savaitgaliais sodas iki 21 vakaro atidarytas.
Tai nieko, kad i jubilieju pavelavot. Manau, kad rozininkam ne jubiliejaus metu bus ramiau rozes apziurinet biggrin.gif maziau zmoniu, niekas nesistumdys, galima bus ramiai lenteles skaitinet :4u ir savo rozynus planuotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 06 29, 18:01)
Na kad nelabai panasu schmoll.gif  Ziedai daugiau pilnaviduriai, dabar pas mane apie 2 m, vasaros pabaigoje buna ir visi 3 rolleyes.gif
user posted image

Na, Lichtkonigin lucia ziedlapiu tikrai ne daugiau ir pas mane.
http://public.fotki....3505.html#media Tik spalvos neimanoma tikros isgauti (siandien). Is tikro tai sodresne geltona, nors jau ir baigineja nuzydeti paskutiniai ziedai ir kiek blyskesni. Toliau pumpuru kekes neuzilgo kitam zydejimui tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlins: 29 birželio 2015 - 22:07
QUOTE(ginaja @ 2015 06 29, 18:01)
Na kad nelabai panasu schmoll.gif  Ziedai daugiau pilnaviduriai, dabar pas mane apie 2 m, vasaros pabaigoje buna ir visi 3 rolleyes.gif
user posted image

Dar labai panasi ziedu spalva ir forma yra Golden showers. Siekia ir 3 m ir daugiau. Gal kartais cia toji g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 06 29, 17:25)
Darbo dienomis
Muziejus  10:00-18:00
Sodas 10:00-19:00. Savaitgaliais sodas iki 21 vakaro atidarytas.
Tai nieko, kad i jubilieju pavelavot. Manau, kad rozininkam ne jubiliejaus metu bus ramiau rozes apziurinet  biggrin.gif  maziau zmoniu, niekas nesistumdys, galima bus ramiai lenteles skaitinet  :4u ir savo rozynus planuotis  drinks_cheers.gif

ačiū už informaciją...vaziuosim būtinai...
Atsakyti
keleta metu anksciau pirkts maksimoje rozes pavadinimus atitikdavo, kas nutiko paskutiniu metu, tikrai loterija, nezinia ko sulauksi..
gal jie vezdami ismeto is dezuciu, o paskui sukisa kur papuola biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varlins @ 2015 06 29, 23:23)
Dar labai panasi  ziedu spalva ir forma yra Golden showers. Siekia ir 3 m ir daugiau. Gal kartais cia toji  g.gif .

Pas mane auga Lichtkonigin Lucia smile.gif Nufotografuota savaitgali 4u.gif
Atsakyti
Nezinau kas mano rozems, vienos auga, kitos visiskai nekruta verysad.gif tresiu visas vienodai, gal jos serga cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 06 30, 09:08)
Nezinau kas mano rozems, vienos auga, kitos visiskai nekruta verysad.gif  tresiu visas vienodai, gal jos serga  cool.gif

user posted image

Neatrodo, kad sirgtų lens.gif Jei neauga, tai kažką neteisingai padarėte sodindama. Be to pirmus metus tręšti nereikia.
Tos mažos pavasarį sodintos?
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 06 30, 12:08)
Nezinau kas mano rozems, vienos auga, kitos visiskai nekruta verysad.gif  tresiu visas vienodai, gal jos serga  cool.gif

kurklių neturit? pas mane panašus vaizdas buvo - sustojo viena rožė augti ir nė krust, kol išsiaiškinau, kad po šaknim kurklys įsitaisęs doh.gif teko imtis priemonių, dabar atsigavo ir žydi su visomis kartu
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 06 30, 11:35)
kurklių neturit? pas mane panašus vaizdas buvo - sustojo viena rožė augti ir nė krust, kol išsiaiškinau, kad po šaknim kurklys įsitaisęs  doh.gif teko imtis priemonių, dabar atsigavo ir žydi su visomis kartu

okaip patikrinot? Atkaset šaknis?
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 06 30, 11:26)
Neatrodo, kad sirgtų  lens.gif Jei neauga, tai kažką neteisingai padarėte sodindama. Be to pirmus metus tręšti nereikia.
Tos mažos pavasarį sodintos?

tos mazos yra pernykstes, vat tresti patresiau ir pernai ir siemet, neauga tai tresiu smile.gif ka dar neteisingai galejau padaryt verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2015 06 30, 11:35)
kurklių neturit? pas mane panašus vaizdas buvo - sustojo viena rožė augti ir nė krust, kol išsiaiškinau, kad po šaknim kurklys įsitaisęs  doh.gif teko imtis priemonių, dabar atsigavo ir žydi su visomis kartu

labai idomu bigsmile.gif o kaip suzinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 06 30, 12:36)
tos mazos yra pernykstes, vat tresti patresiau ir pernai ir siemet, neauga tai tresiu smile.gif ka dar neteisingai galejau padaryt verysad.gif
Papildyta:

Jeigu nenušalo, rožė buvo su normaliomis šaknimis, tai žemėje kažkas negerai g.gif Sodinot į naują žemę? Sodinant nebėrėte mineralinių trąšų į duobę? Buvo prieš tai kitos rožės toje pačioje vietoje? Gal perlaikėt vandenyje prieš sodinant?

Pas mane dvi neauga, bet žinau kodėl... Viena per arti prie kitos senesnės rožės pasodinta - teks perkelti, o kita persodinant neteko daug smulkių šaknų, tai ir neauga.
Atsakyti