Na, štai ir pražydo viena iš dviejų šiemet pirktų maximinių "Ninų Weibul" Tikrai, kad loterija su ta maxima. Svarbiausia, kad visiškai neplanavau ten sodinti geltonos, dabar gavosi toks įvairiaspalvis rožynas, teks ją ateityje perkelt kur nors kitur. Dar svarstau, ar tik nebūsiu nusipirkusi ir aš Yellow Quenn Gal atpažinsite pagal žiedą. Lapai jos sodriai žali, pumpuras kiek parausvintas, o aukštį dabar pasiekusi apie 40 cm, bet panašu, kad augs aukštesnė:
QUOTE(Linetax @ 2015 06 28, 18:23)
Na, štai ir pražydo viena iš dviejų šiemet pirktų maximinių "Ninų Weibul" Tikrai, kad loterija su ta maxima. Svarbiausia, kad visiškai neplanavau ten sodinti geltonos, dabar gavosi toks įvairiaspalvis rožynas, teks ją ateityje perkelt kur nors kitur. Dar svarstau, ar tik nebūsiu nusipirkusi ir aš Yellow Quenn Gal atpažinsite pagal žiedą. Lapai jos sodriai žali, pumpuras kiek parausvintas, o aukštį dabar pasiekusi apie 40 cm, bet panašu, kad augs aukštesnė:
Panasu i Lichtkonigin lucia pagal ziedo forma ir pumpurai ju buna nurausvinti . Gali isaugti virs metro.
QUOTE(varlins @ 2015 06 28, 17:51)
Panasu i Lichtkonigin lucia pagal ziedo forma ir pumpurai ju buna nurausvinti . Gali isaugti virs metro.
Ačiū, varlins, už nuomonę Gal tai būtų dar geresnis variantas už Yellow Queen
QUOTE(Linetax @ 2015 06 28, 17:23)
O pas mane Yelow Quen diiiideliais žiedais ir jie labai riestais pakraščiais. Vėl motulė Maxima pavedė.
Papildyta:
Gal žinote kas čia per rožė? Turėtų būti iš AH, Ir kaip aš jos neatžymėjau pasodinus
Imetu akim paganyt. Vakar su MB buvom Rundalej. Jubiliejine desimtoji roziu svente...tai kaip nevaziuot
zydi Ritausmos rumu fone
bendras rozyno vaizdas
Napoleono kepure nereali, tikrai pirksiu kitais metais
ir dar
zydi Ritausmos rumu fone
bendras rozyno vaizdas
Napoleono kepure nereali, tikrai pirksiu kitais metais
ir dar
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 06 28, 22:19)
Imetu akim paganyt.
Kaip gražu Ritausma labai įspūdingai atrodo
Atgaiva akims tokios nuotraukos
Bet supratau viena, kad maximoj pirkta rožė nuo pavadinimo skirias, kaip diena nuo nakties
Bet supratau viena, kad maximoj pirkta rožė nuo pavadinimo skirias, kaip diena nuo nakties
vijokline Alchymist,man ji labai grazi,pirkau Sibirkoj siemet birzelio men.
Papildyta:
[quote=Vilhelmina,2015 06 28, 22:19]
Imetu akim paganyt. Vakar su MB buvom Rundalej. Jubiliejine desimtoji roziu svente...tai kaip nevaziuot
as nuo siandien isejau atostogu,kad galeciau ten nuvaziuoti,vat ir pavelavau i jubilieju...sakykit,koks ten ju darbo laikas?
Papildyta:
suskyniau savo sodo puokste is zydinciu roziu,labai visos kvepia,bet avataras ji susiaurino...
QUOTE(baltimore @ 2015 06 28, 17:04)
man ji panasi i vijokline New Dawn,isigijau ir pasisodinau
rudeni dvi,dabar kaip tik toki ziedeli prazydino,bet gal tik panasi,as ja ziemai dengiau,dar mazyte pas mane koki puse metro aukscio tiktai
rudeni dvi,dabar kaip tik toki ziedeli prazydino,bet gal tik panasi,as ja ziemai dengiau,dar mazyte pas mane koki puse metro aukscio tiktai
QUOTE(varlins @ 2015 06 28, 18:00)
Auginu White meidiland. Niekada nedengta. Gal pirmais metais, jau neatsimenu ir buvo kazkiek uzpilta durpiu. Zydi kasmet kupetomis . Antroji gali buti New dawn. Vijokline. Geriausia prie jos neprisiliesti Labai kibus ir dygus spygliai - ir is to ja galima atpazinti, jeigu tai si. Mazai tokiu roziu tokiomis kibiomis sakomis. Is mano turimu dar baisulingesni spygliai Jasmina .
Ačiū už atsakymus. Bandysiu savo wheit meidiland padauginti. Žiūrėsiu, kaip seksis.
O tuo pačiu ir tą turimą padauginsiu. Nežinau, ar tai New dawn. Nes aš ją tvarkingai geniu kaip standartines, audinamas žiedams šiltnamiuose. Ji priešinasi, kasmet ilgesnius nei metriniai stiebai išvaro. Tik šiemet paskaitinėjau, kad krūmines ir vijoklines visai kitaip reikia genėti Tai gerai, kad paskaitinėjau, kol dar savo turimo knirps'o ir meidiland nenurėžiau standartiškai Tuo pačiu ir savo senolei pabandysiu šiemetinius stiebus palikti, pažiūrėsiu, kaip ji reguos.
Mano knirps'as išskleidė pirmus žiedelius