Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

Na, štai ir pražydo viena iš dviejų šiemet pirktų maximinių "Ninų Weibul" biggrin.gif Tikrai, kad loterija su ta maxima. Svarbiausia, kad visiškai neplanavau ten sodinti geltonos, dabar gavosi toks įvairiaspalvis rožynas, teks ją ateityje perkelt kur nors kitur. Dar svarstau, ar tik nebūsiu nusipirkusi ir aš Yellow Quenn g.gif Gal atpažinsite pagal žiedą. Lapai jos sodriai žali, pumpuras kiek parausvintas, o aukštį dabar pasiekusi apie 40 cm, bet panašu, kad augs aukštesnė:
Atsakyti
user posted image
pagaliau sulaukiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2015 06 28, 18:23)
Na, štai ir pražydo viena iš dviejų šiemet  pirktų maximinių "Ninų Weibul"  biggrin.gif Tikrai, kad loterija su ta maxima. Svarbiausia, kad visiškai neplanavau ten sodinti geltonos, dabar gavosi toks įvairiaspalvis rožynas, teks  ją ateityje  perkelt kur nors kitur. Dar svarstau, ar tik nebūsiu nusipirkusi ir aš Yellow Quenn  g.gif Gal atpažinsite pagal žiedą. Lapai jos sodriai žali, pumpuras kiek parausvintas, o aukštį dabar pasiekusi apie 40 cm, bet panašu, kad augs aukštesnė:

Panasu i Lichtkonigin lucia pagal ziedo forma ir pumpurai ju buna nurausvinti smile.gif . Gali isaugti virs metro.
Atsakyti
QUOTE(varlins @ 2015 06 28, 17:51)
Panasu i Lichtkonigin lucia  pagal ziedo forma ir pumpurai ju buna nurausvinti  smile.gif . Gali isaugti virs metro.

Ačiū, varlins, už nuomonę 4u.gif Gal tai būtų dar geresnis variantas už Yellow Queen biggrin.gif
Atsakyti

Pasirodysiu ir jums smile.gif

user posted image

user posted image

Kanadietiška Champlain mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2015 06 28, 17:23)
Na, štai ir pražydo viena iš dviejų šiemet  pirktų maximinių "Ninų Weibul"  biggrin.gif Tikrai, kad loterija su ta maxima. Svarbiausia, kad visiškai neplanavau ten sodinti geltonos, dabar gavosi toks įvairiaspalvis rožynas, teks  ją ateityje  perkelt kur nors kitur. Dar svarstau, ar tik nebūsiu nusipirkusi ir aš Yellow Quenn  g.gif Gal atpažinsite pagal žiedą. Lapai jos sodriai žali, pumpuras kiek parausvintas, o aukštį dabar pasiekusi apie 40 cm, bet panašu, kad augs aukštesnė:

O pas mane Yelow Quen diiiideliais žiedais ir jie labai riestais pakraščiais. Vėl motulė Maxima pavedė. biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Gal žinote kas čia per rožė? Turėtų būti iš AH, Ir kaip aš jos neatžymėjau pasodinus g.gif
Atsakyti
Imetu akim paganyt. Vakar su MB buvom Rundalej. Jubiliejine desimtoji roziu svente...tai kaip nevaziuot biggrin.gif

zydi Ritausmos rumu fone

bendras rozyno vaizdas

Napoleono kepure nereali, tikrai pirksiu kitais metais

ir dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilhelmina: 28 birželio 2015 - 22:21
QUOTE(Vilhelmina @ 2015 06 28, 22:19)
Imetu akim paganyt.

Kaip gražu wub.gif Ritausma labai įspūdingai atrodo wub.gif
Atsakyti
Atgaiva akims tokios nuotraukos wub.gif

Bet supratau viena, kad maximoj pirkta rožė nuo pavadinimo skirias, kaip diena nuo nakties smile.gif
Atsakyti

vijokline Alchymist,man ji labai grazi,pirkau Sibirkoj siemet birzelio men.

user posted image
Papildyta:
[quote=Vilhelmina,2015 06 28, 22:19]
Imetu akim paganyt. Vakar su MB buvom Rundalej. Jubiliejine desimtoji roziu svente...tai kaip nevaziuot biggrin.gif

as nuo siandien isejau atostogu,kad galeciau ten nuvaziuoti,vat ir pavelavau i jubilieju...sakykit,koks ten ju darbo laikas?
Papildyta:
suskyniau savo sodo puokste is zydinciu roziu,labai visos kvepia,bet avataras ji susiaurino...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltimore: 29 birželio 2015 - 07:13
QUOTE(baltimore @ 2015 06 28, 17:04)
man ji panasi i vijokline New Dawn,isigijau ir pasisodinau
rudeni dvi,dabar kaip tik toki ziedeli prazydino,bet gal tik panasi,as ja ziemai dengiau,dar mazyte pas mane koki puse metro aukscio tiktai

QUOTE(varlins @ 2015 06 28, 18:00)
Auginu White meidiland. Niekada nedengta. Gal pirmais metais, jau neatsimenu  g.gif  ir buvo kazkiek uzpilta durpiu. Zydi kasmet kupetomis  smile.gif . Antroji  gali buti New dawn. Vijokline. Geriausia prie jos neprisiliesti  ax.gif  Labai kibus ir dygus spygliai - ir is to ja galima atpazinti, jeigu tai si. Mazai tokiu roziu tokiomis  kibiomis sakomis. Is mano turimu dar baisulingesni spygliai Jasmina  ax.gif.

Ačiū už atsakymus. Bandysiu savo wheit meidiland padauginti. Žiūrėsiu, kaip seksis.
O tuo pačiu ir tą turimą padauginsiu. Nežinau, ar tai New dawn. Nes aš ją tvarkingai geniu kaip standartines, audinamas žiedams šiltnamiuose. Ji priešinasi, kasmet ilgesnius nei metriniai stiebai išvaro. Tik šiemet paskaitinėjau, kad krūmines ir vijoklines visai kitaip reikia genėti blush2.gif Tai gerai, kad paskaitinėjau, kol dar savo turimo knirps'o ir meidiland nenurėžiau standartiškai blush2.gif Tuo pačiu ir savo senolei pabandysiu šiemetinius stiebus palikti, pažiūrėsiu, kaip ji reguos.

Mano knirps'as išskleidė pirmus žiedelius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(varlins @ 2015 06 28, 18:51)
Panasu i Lichtkonigin lucia  pagal ziedo forma ir pumpurai ju buna nurausvinti  smile.gif . Gali isaugti virs metro.

Na kad nelabai panasu schmoll.gif Ziedai daugiau pilnaviduriai, dabar pas mane apie 2 m, vasaros pabaigoje buna ir visi 3 rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginaja: 29 birželio 2015 - 17:04