Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba

Mano organizmas turbūt dar per mažai išsivalė, vakar vėl užpuolė herpes virusas verysad.gif verysad.gif nežinau sutapimas ar ne, vakar suvalgiau nykštuko ledų porciją (tų mažesnių ant pagaliuko). Tai nežinau ar čia susiję, ar sutapimas. g.gif Taip norėčiau, kad tai būtų paskutinis, nes viena iš priežasčių kodėl ėmiausi paelo tai buvo noras atsikratyti herpes viruso....
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2015 07 04, 10:59)
Mano organizmas turbūt dar per mažai išsivalė, vakar vėl užpuolė herpes virusas  verysad.gif  verysad.gif nežinau sutapimas ar ne, vakar suvalgiau nykštuko ledų porciją (tų mažesnių ant pagaliuko). Tai nežinau ar čia susiję, ar sutapimas.  g.gif Taip norėčiau, kad tai būtų paskutinis, nes viena iš priežasčių kodėl ėmiausi paelo tai buvo noras atsikratyti herpes viruso....

na tikrai netikiu,kad taip valosi organizmas.kaip tik turetu pageret.netikiu,kad organizmas valosi herpesu ar gripu,ar persalimo virusu.tai nevalgykit ledu tada.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 07 04, 14:00)
na tikrai netikiu,kad taip valosi organizmas.kaip tik turetu pageret.netikiu,kad organizmas valosi herpesu ar gripu,ar persalimo virusu.tai nevalgykit ledu tada.

nevalgysiu, jau buvo geras mėnuo praėjęs nuo paleo pradžios ir whole30 programa baigta. Tiesiog norėjau sužinoti kaip mano organizmas reaguoja į ledus. Kam žarnynas streikuoja, o kam puslės puola lotuliukas.gif
Tiksliau dar kartą valgysiu ledų, po kurio laiko, tiesiog dėl testacijos. Reikia gi man žinoti nuo ko herpes virusas puola. g.gif
Atsakyti
Tai gal nuo pieno produktų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2015 07 04, 17:53)
Tai gal nuo pieno produktų?  g.gif

Ai, dar prisiminiau - kas nori skaitalo apie sportą, nueikit į marksdailyapple.com, iš ten galima parsisiųsti nvmokamą knygą pdf formatu apie paleo sportą. (Primal blueprint fitness vadinasi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 04 liepos 2015 - 17:56
Tai pasidarykit naminiu ledu ir testuokit, bent zinosit, nuo ko taip daros. O pirktiniai privaryti tiek sh.., tai bet kas alergizuot gali - pienas, isrugos, cukrus, sirupas, visokie E ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2015 07 04, 18:55)
Tai gal nuo pieno produktų?  g.gif
Papildyta:

Ai, dar prisiminiau - kas nori skaitalo apie sportą, nueikit į marksdailyapple.com, iš ten galima parsisiųsti nvmokamą knygą pdf formatu apie paleo sportą. (Primal blueprint fitness vadinasi)

pienas atkrenta, nes jis jau buvo mano racione šaltibarščių ir kokteilių pavidale (kefyras+bananas+savos braškės).
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2015 07 04, 18:28)
pienas atkrenta, nes jis jau buvo mano racione šaltibarščių ir kokteilių pavidale (kefyras+bananas+savos braškės).

tik kad herpesas nera jokia alergija.tai virusas,kuris sedi jumyse ir islenda tada,kai organizmas buna pasilpes.bent taip suprantu ta virusa.tai nebutinai jautrumas kokiam maistui.zinoma,imuniteto stiprinimui ledai nepades.
Atsakyti
Pagaliau Talalakinas kazkiek susistemino savo paskaitas. Vertetu panagrineti jas toms, kam kazkokie negalavimai kisa koja su paleo mityba.

KAMELIJA, JOLKITA jums greiciausiai butu idomu perziureti, kaip jauciates, ar islindote is savo ketogeniniu- simpatiniu?

https://www.youtube....h?v=VnH_kyIjy3c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 06 liepos 2015 - 15:19
Noriu paklaust. Kartais žmonės vieni kitiem dovanoja saldainius, saldų likerį, tortus ar pyragus. Ką dovanoti vietoj to? Pvz. tetai? Kuo galima pakeisti tokias dovanas? Nes kai padovanoji tortą ar saldainių, visi džiaugdavosi smile.gif Dabar gal nelabai norisi to dovanot. O jei nupirksi kokiu obuliu, tai nekaip atrodo biggrin.gif O ananasu visokiu ir tai ne visi valgo ir supranta. Ypac paprasti zmones, kuriems iki tu mitybu sveiku simtas metu.
Papildyta:
Arba gal kokiu sveikesniu saldainiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 06 liepos 2015 - 20:13
menulis, labai tave suprantu:) Pas mane ta pati problema. Zinau, kad zmogus viska slamscia, bet sazine neleidzia torto ar saldainiu nesti:) Gal koki gera sokolada bent 75%? Nors pas tave ukyje tiek gerybiu, kad laiminga buciau gavusi kokia zasi ar eriuko kumpiaka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 liepos 2015 - 23:48
Labas rytas, aš kaip iš dangaus iškritus.o tas Talakinas turi med, išsilavinimą, tipo tikras daktaras? nes kiek čia permečiau įrašau-visur su kariška uniforma
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 07 07, 07:20)
Labas rytas, aš kaip iš dangaus iškritus.o tas Talakinas turi med, išsilavinimą, tipo tikras daktaras? nes kiek čia permečiau įrašau-visur su kariška uniforma

http://mductor.weebly.com/
Atsakyti