Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba

QUOTE(Nidulia @ 2015 06 25, 16:31)
O kuo reiskesi bloga savijauta po tos sonnies, papasakok prasau.

skaudėdavo pilvą, pradėdavo pykinti. Kai praėjusį kartą paleolinausi, tai stačia galva puoliau į šoninės kepimą ir bac man ta tulžies puslė "parėjo"

Bet nuo virtos šoninės jokių pašalinių veiksnių nebūna

QUOTE(Nidulia @ 2015 06 25, 17:36)

Mergai, kurios giriasi, kad laka litrais vandei ir vis troskina - *****, PASISKAICIUOKITE SUVARTOJAMUS BALTYMUS. Toks nenormalus troskulys - pirmas baltymo padauginimo pozymis. Gausit lupti...

ne ne ne, tikrai ne per daug, mažai to baltymo vartoju. Dabar va ryte nieko dar nevalgius, o gerti jau noriu.
Atsakyti
Tuomet gerai, gerkite, jei norisi. As irgi esu is tu lakanciu vandeni, nors baltymo nepadauginu. Bet as visada buvau lakanti nemazai vandens.
Atsakyti
Wole30 - rezultatas:
1. per 4 savaites nuridenta 7 kg, per bendrą glitimo nevalgymo laiką 10,5 kg (per du mėnesius bendrai paėmus)
2. Oda tapo lygi, o buvo tokia alia žasies oda visur.
3. Pilvo nebepučia
4. Kojos nebetinsta, nors darbe visą dieną nukabintos žemyn kaba
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2015 06 26, 11:41)
Wole30 - rezultatas:
1. per 4 savaites nuridenta 7 kg, per bendrą glitimo nevalgymo laiką 10,5 kg (per du mėnesius bendrai paėmus)
3. Pilvo nebepučia
  smile.gif  smile.gif  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif kaip smagu girdeti 4u.gif
Man tiek daug nenukrito, bet nukrito daugiau nei tikejausi thumbup.gif Savijauta gera, iskaitant kad kavos negeriu 9 dienas. Jos man dar truksta, kazi kada ateis tas persivertimo momentas g.gif Tikiuos greiciau, nei reikalas prispirs jos isgert rolleyes.gif
Pilvo nepucia, su oda problemu nebuvo, galiu nebeuzkandziauti tongue.gif (man buvo aktualu).
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 06 26, 12:02)
thumbup.gif  thumbup.gif kaip smagu girdeti  4u.gif
Man tiek daug nenukrito, bet nukrito daugiau nei tikejausi  thumbup.gif Savijauta gera, iskaitant kad kavos negeriu 9 dienas. Jos man dar truksta, kazi kada ateis tas persivertimo momentas  g.gif  Tikiuos greiciau, nei reikalas prispirs jos isgert  rolleyes.gif
Pilvo nepucia, su oda problemu nebuvo, galiu nebeuzkandziauti  tongue.gif (man buvo aktualu).

ačiū, man pačiai labai smagu smile.gif
aš turiu nemažą viršsvorį, pagal viską, galėjo ir daugiau nukristi, bet aš džiaugiuosi ir tokiu skaičiumi, nes jau buvau gilioj neviltyje, nes nekrito jis man anksčiau visai
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2015 06 26, 11:41)
Wole30 - rezultatas:
3. Pilvo nebepučia
  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Saunuole ! thumbup.gif

Ar cia jau galutinis tikslas ?
Atsakyti
kustucius, na kaip super:) Bet 7 kg per menesi, ne per daug tu cia pavarei?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 06 26, 14:53)
Saunuole !  thumbup.gif

Ar cia jau galutinis tikslas ?

ojezau, čia dar tik trupinukas iki galutinio tikslo, aš jį pasieksiu gal tik po metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2015 06 26, 13:48)
ačiū, man pačiai labai smagu  smile.gif
aš turiu nemažą viršsvorį, pagal viską, galėjo ir daugiau nukristi, bet aš džiaugiuosi ir tokiu skaičiumi, nes jau buvau gilioj neviltyje, nes nekrito jis man anksčiau visai

Tai ir nereikia daugiau, organizmui reikia laiko duot apsiprast su mazejanciu svoriu mirksiukas.gif Man jei per menesi nukrenta du, tai jau labai gerai thumbup.gif Nors si karta atrodo, kad kokie trys thumbup.gif Liko kokie 9, bet jei po kokiu penkiu sustos, busiu patenkinta labai. Jei ne paslaptis, kiek liko nukratyt?
Tanzania, kaip sekasi? Praejo svaigimai?
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 06 26, 15:19)
Tai ir nereikia daugiau, organizmui reikia laiko duot apsiprast su mazejanciu svoriu  mirksiukas.gif Man jei per menesi nukrenta du, tai jau labai gerai  thumbup.gif Nors si karta atrodo, kad kokie trys  thumbup.gif Liko kokie 9, bet jei po kokiu penkiu sustos, busiu patenkinta labai. Jei ne paslaptis, kiek liko nukratyt?

aišku, norėčiau, kad per mėnesį visi nukristų, bet taip nebūna biggrin.gif
svorio pasakyti nenoriu ir negaliu, nes tai yra man žiauriai jautri tema, negaliu garsiai jo ištarti, net artimieji nežino kiek sveriu, nes nekalbu apie tai.
Kai jau įpusėsiu, tada pasakysiu smile.gif . Tik galiu pasakyti, kad skaičius dviženklis ir kMI nemenkas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 06 26, 15:19)
Tai ir nereikia daugiau, organizmui reikia laiko duot apsiprast su mazejanciu svoriu  mirksiukas.gif Man jei per menesi nukrenta du, tai jau labai gerai  thumbup.gif Nors si karta atrodo, kad kokie trys  thumbup.gif Liko kokie 9, bet jei po kokiu penkiu sustos, busiu patenkinta labai. Jei ne paslaptis, kiek liko nukratyt?

Matei gi, kad musu panos ir po 30 kg numete su paleo, tai ka jau ten tavo 9:)

kustucius, ir pas mane dvizenklis svorio skaicius biggrin.gif Nepergyvenk, matai gi, kad ridenasi smile.gif
Pas mane siandien ikvepimas, tai pasigaminau jaucio kepeneliu su morkom, svoguneliais ir grietinele. Siaip, as neturiu noro taip ilgai kapstytis virtuveje:)
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2015 06 26, 16:26)
aišku, norėčiau, kad per mėnesį visi nukristų, bet taip nebūna  biggrin.gif
svorio pasakyti nenoriu ir negaliu, nes tai yra man žiauriai jautri tema, negaliu garsiai jo ištarti, net artimieji nežino kiek sveriu, nes nekalbu apie tai.
Kai jau įpusėsiu, tada pasakysiu  smile.gif . Tik galiu pasakyti, kad skaičius dviženklis ir kMI nemenkas  verysad.gif

As ir panasiai galvojau pradzioj, raminausi, kad ne trizenklis blink.gif o dabar jau normaliai, nuo kada pradejau cukru, miltinius ribot + whole 20, tai 5 su kaupu pakrito, nors atrodo 10. Ziuriu i veidrodi patenkinta labai thumbup.gif
Ir tavo pradzia minus 10,5 per du menesius fantastiska. Na ir istirps tas skaicius, tik palauk mirksiukas.gif
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 26, 16:33)
Matei gi, kad musu panos ir po 30 kg numete su paleo, tai ka jau ten tavo 9:)

kustucius, ir pas mane dvizenklis svorio skaicius  biggrin.gif Nepergyvenk, matai gi, kad ridenasi smile.gif
Pas mane siandien ikvepimas, tai pasigaminau jaucio kepeneliu su morkom, svoguneliais ir grietinele. Siaip, as neturiu noro taip ilgai kapstytis virtuveje:)

Jau seniai tokiu skaiciu nemaciau, kokis 14 metu, tai ir sunku patiket. rolleyes.gif
Aciu Paleo, kad reabilitavo subproduktus. Nors del kepeneliu tos pirktines kazi kokios kokybes, bet ner alternatyvos, tai tenkinuos. Vaikams labai jaucio sirdis patiko, sake, skaniau uz mesa thumbup.gif
Atsakyti