Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba

Nidulia, beveik patikeciau to straipsnio gerais tikslais, jei nematyciau, kiek ta moteris papildu prastumineja savo puslapy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na taip, ji to ano nerekomenduoja, bet jos dietos pagrindas yra jos sukurti produktai:

MORNING
The body becomes dehydrated during the night, making it very contracted and too
acidic. Begin hydrating and alkalizing as soon as you wake by drinking at least two
glasses of water with minerals (e.g. Ancient Earth Minerals™). Also,
eat lightly and give your digestive system time to wake up.
• Healthy options include a green smoothie, a “probiotic
juice” and a green protein shake made with Vitality
SuperGreen™ or Super Spirulina Plus™ and one of our
probiotic beverages (CocoBiotic, InnergyBiotic, Dong
Quai), or young coconut ker.
• One pouch of Body Ecology’s Digestive Care Multi™.
AFTERNOON
During the day, the body is expansive and needs robust foods to fuel activity. Energy
peaks around 11 am - 2 pm. This is the best time to eat animal protein foods.
• Animal protein with raw and cooked non-starchy vegetables and
ocean vegetables. Vegans can eat high protein grain-like seeds
instead of animal protein.
• ½ - 1 cup of cultured vegetables made with Veggie
Culture Starter™.
• One pouch of Body Ecology’s Digestive Care Multi™.
EVENING
As you prepare to sleep, it is important to consume foods that are calming and help you
make serotonin, the precursor to the sleepy hormone melatonin.
• Choose to eat grain-like seeds instead of animal protein.
Pair with non-starchy vegetables and ocean vegetables.
• ½ - 1 cup of cultured vegetables made with Veggie
Culture Starter™.
• One pouch of Body Ecology’s Digestive Care Multi™

Come on rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 06 25, 11:34)
Papildyta:
o dazni pusryciai su ja budavo ?
sonine rukyta ar sudyta ?
šonine žalia, smulkiai pjaustyta, vakare valgiau.ir ryte, prieš tai senokai buvau valgius keptos šoninės.( kadangi kiaušinių nevalgiau 3 mėn.pusryčiams valgiau sultinyje patroskinau faršą,kepsnį,kalakutienos kotletukus,šviežias dešreles +daržovės. Po operacijos pradėjau valgyti skystai virta kiaušinį - pasiilgau, skanu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, aš Whole 25 jau, viskas faina, svoris iš lėto ridenasi. Tik esu apsirgusi, sloguoju kosėju. Labai smagu kad pagaliau turiu gyva paleo kompanjonę. Jos dėka pagaliau pradėjau praktikuoti paleo, o ne vien forumą ir straipsnius skaityti. Aš gi paleo forumą seku jau 2 metus biggrin.gif. Ir visiems bendradarbiams, šeimos nariams ausisi išužus apie tai koks paleo geras, tik palaikymo nesulaukdavau ir dažnai paslįsdavau, o dabar kasdien sulaukiu revizijos, kasdien pateikiu kolegei "ataskaitas" ką valgiau, kas pietums, kas vakarienei. Labai smagu turėti gyvų bendraminčiu.
Beje, jolitamaria, jei skaitysite senas mūsų temas, atseksite tokį PALEO suvažiavimą ( meet'ą):

Pernai vasarą, VORESTA įsileido ir Roką ir visą tuntą mūsų ( paleo forumo mergaičių) į savo rojaus kampelį prie jūros. Taip, kad kai kurios senbūvės jau esam susimačiusios, kai kurios liko ir visams savaitgaliui kartu pagyventi pas VORESTĄ. Va ir vėl vasara artėja..fainiai būtų pakartot.

Buvo nuostabu, Rokas išdėstė visas tiesas apie metabolizmą, šeimininkė paskerdė ekologišką paršiuką, vyko paleo maisto gamybos dirbtuvės, mokinomės nedegint nei riebalo nei baltymo. Žodžiu buvo super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aFREAKa: 25 birželio 2015 - 12:27
QUOTE(kustucius @ 2015 06 25, 07:57)
Sveikos

Esu beveik 99 proc. tikra, kad angliavandeniai ar glitimas apgauna organizmą ir nesuteikia troškulio jausmo, ta prasme, nesuvoki kada nori valgyti, o kada tik gerti. Jau gėrimo kiekiai mažėja, bet kiek išgėriau  vandens per šitą mėnesį, tai turbūt per visą savo gyvenimą neišgėriau  biggrin.gif . Anksčiau galėdavau visą dieną negėrus būti, visiškai skysčių nevartodavau, nes noro nebuvo. O dabar kur buvus, kur nebuvus pajaučiu, kad noriu gerti, o vakare troškulys stebuklingai dingsta  smile.gif.

man tas pats! noriu gerti visada, ypac pries miega, geriu daug. o paskui keliuosi nakti , ko gyvenime nebuvo! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2015 06 25, 14:16)
man tas pats! noriu gerti visada, ypac pries miega, geriu daug. o paskui keliuosi nakti , ko gyvenime nebuvo! doh.gif

o aš vakare jau nenoriu, per dieną išgeriu apie 1,5 litro ir vakare jau noro gerti nebūna.
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 06 25, 13:24)
šonine žalia, smulkiai pjaustyta, vakare valgiau.ir ryte

Nu va -tai neiseina apkaltinti rukytos , skrudintos sonines.

Papildyta:
QUOTE(Lapė... @ 2015 06 25, 11:32)
labas,
o man oda nesitvarko
bet ir nukrypus buvau ir turbut dvieju savaiciu mazai
ir beje skysciu nenoriu kaip ir anksciau
as kaip kaktusas arba kurpranugaris  g.gif

Nesinorisi gerti ?
Man irgi nera noro gerti - turiu prisiminti ir prisiversti.
Bet tikiu kai man iskilo miezis , tai utent vanduo padejo greiciau atsikratyti jo. Vanduo tikrai padetu ir tau geriau isivalyti .
As max isgeriu, jei labai, reikia 6 stiklines iki pietu .

Man matyt alkis ir sotumas dar nesusireguliavon, nes vaidenasi ,kad noriu valgyti , o ne gerti.
Atsakyti
Aš prastai jaučiausi tol, kol kepinau šoninę, kai tik išbraukiau ją iš savo meniu - savijauta pagerėjo.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 06 25, 12:34)

Papildyta:
Nidulia ,o cia  avatere tikrai jusu nuotrauka ar kokia pani is interneto ?
taip smalsu jus butu visas gyvai pamatyti smile.gif

I mane - tu:) Taip, cia as spoksau I jus visas grieztu zvilgsniu biggrin.gif

QUOTE(Egless @ 2015 06 25, 12:36)
Nidulia, beveik patikeciau to straipsnio gerais tikslais, jei nematyciau, kiek ta moteris papildu prastumineja savo puslapy biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Na taip, ji to ano nerekomenduoja, bet jos dietos pagrindas yra jos sukurti produktai:

Ai, as tai net neziurejau ka ji te stumdo, tik apie degintus riebalus pasiskaiciau, dar kitus straipsnius pasiskaitinejau.
Nusipirkau jaucio kepeneliu, jau kaip pasiilgau. Namie tik as vienintele valgau, tai retokai sau asmeniskai nusiperku, nes po 3 patiekalus gaminti, tai jau ne mano kantrybei.
Papildyta:
QUOTE(kustucius @ 2015 06 25, 16:26)
Aš prastai jaučiausi tol, kol kepinau šoninę, kai tik išbraukiau ją iš savo meniu - savijauta pagerėjo.

O kuo reiskesi bloga savijauta po tos sonnies, papasakok prasau.
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2015 06 25, 16:26)

Aha man irgi idomu del tos sonines , prasom placiau.
Atrodo gi labai panasaus daiktas i lasinius.

As beja perejau prie sudytu lasiniu, atradom turguj skanius ir ten perku kas savaite. Rukytu isvis nebeperkam. Atsmineu kaip pries 9 sav. Net bijojau paragauti sudytu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(aFREAKa @ 2015 06 25, 13:26)

Beje, jolitamaria, jei skaitysite senas mūsų temas, atseksite tokį PALEO suvažiavimą ( meet'ą):

Pernai vasarą, VORESTA įsileido ir Roką ir visą tuntą  mūsų ( paleo forumo mergaičių) į savo rojaus kampelį prie jūros. Taip, kad kai kurios senbūvės jau esam susimačiusios, kai kurios liko ir visams savaitgaliui kartu pagyventi pas VORESTĄ. Va ir vėl vasara artėja..fainiai būtų pakartot.
Žodžiu buvo super.

Skaitau , skaitau kaip koki seriala wink.gif Dabar ties 2014 sausio serija . Po didingu pasiekimu svorio metimo ir zymaus sveikatos pagerejomo atejo dramatiska krize. nIdulia guodziasi , kad neber jegu, kad mygtukas uztrigo ir nepersijungia i ketoze... Bet ji is paskutiniu jegu , Nusiteikusi karingai , pradeda sportuoti. Na jei zinot kaip ten buvo toliau , tai nepasakokit wink.gif

Skaitysiu pati

O meetai - jega ! Bet galima gal ir mazesnius , ne kokius grandiozinius pasidaryti , pagal gyvenama vieta ... Hm
Atsakyti
Labuka visiems 4u.gif Gryzau is savo kelioniu, istekinau dukruze, back to reality. privalgiau visokiu nesamoniu, sampana vietoj vandens vartojom, tai dabar jauciuosi isiputusi kaip varle smile.gif Siandien Mb vistuka iskepe tai pavariau su agurkiukais - gyventi geriau pasidare, bet soklado noreciau, o ir turiu kelis skanius parsivezus, reik skubiai kam nors padovanot, nes pati suvalgysiu lotuliukas.gif

Saziningai perskaiciau viska ka priraset, pridurt neturiu nieko, isskyrus, kad reiktu tevukus palikt ramybeje ir leisti jiems maitintis taip kaip jie nori, o ne kaip jums atrodo teisingai. pakenk nepakenks aisku, bet padet irgi nepades, tik stresas zmonems.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 06 25, 16:57)
Aha man irgi idomu del tos sonines , prasom placiau.
Atrodo gi labai panasaus daiktas i lasinius.

Niu taip, tai lasinys - gyvulinis riebalas. Juk ka tik porinau, kad negalima cirskini gyvuliniu riebalu, tokie sukelia zarnyno gleiviniu uzdegimus ir bac - apendikso uzdegimas smile.gif
Kuri sake, kad voresta siule kepti ant kiaules tauku? Voresta niekaa nerekomendavo kepimu, visada gaudavom lupti uz kepimus. Ji moke virti ir tusinti. Net kiausiniene kepti ant slako vandens. Nebent ji sake, kad geriau kepti ant kiaules tauko, nei ant kokio aliejaus (isskyrus kokosu). Kepant maista gaminasi glycotoxins
https://www.google.c...s...-8&oe=utf-8
Mergai, kurios giriasi, kad laka litrais vandei ir vis troskina - *****, PASISKAICIUOKITE SUVARTOJAMUS BALTYMUS. Toks nenormalus troskulys - pirmas baltymo padauginimo pozymis. Gausit lupti...
apie cholesterol ir skydliaukes reikalus (skaitancioms rusu kalba)
https://books.google...B...B0.&f=false
cholesteroli
https://www.google.c...B...-8&oe=utf-8

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 25, 17:36)

https://www.google.c...s...-8&oe=utf-8
Mergai, kurios giriasi, kad laka litrais vandei ir vis troskina - *****, PASISKAICIUOKITE SUVARTOJAMUS BALTYMUS. Toks nenormalus troskulys - pirmas baltymo padauginimo pozymis. Gausit lupti...

As pasiskaiciuodavau saziningai cronometre ar kitam puslapi, daznai net trukdavo, per daug nebudavo. Turbut gavos kaip pereinama reakcija, nes po to sumazejo troskulys ir prakaitavimas. Bet va, vienas nukrypimas ir tokia pati reakcija, tik lengvesne, troskulys, prakaitas.
Papildyta:
Prisimenu skaicius, kad "voresta" islydydavo taukus, susaldydavo puoduko porcijos dydziu ir uzmesdavo ant jau paruostu darzoviu, kad istirptu.
Atsakyti