QUOTE(dives @ 2015 06 24, 19:37)
dantys apsinešė-atrodo, kad anksčiau buvo geriau, o dabar kažkokia toksikuota pasidariau, mintys krypsta į tai, kad kažkas netinkama darau
Pradzioj dantys ir man apsinesdavo, o dabar nebe, retai, po kokio vaisiaus nebent. Pabalo, toki grazu atspalvi igavo, tai vis ziuriu ir ziuriu veidrodyje i juos
QUOTE(dives @ 2015 06 24, 20:10)
nežinau-man atrodo per daug mėsos valgau
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 24, 20:23)
dives, labia gali buti, kad baltymo padaugini. Baltymu perteklius - nieko gero. et kol nors pora savaiciu nesversi ir nesuvesi I lentele suvalgomu produktu, tok nesuzinosi, kiek tu to baltymo gauni.
Teisingai sako Nidulia, nors savaite kita su lentele pasiskaiciuok, paskui ir is akies galima, retkarciais pasitikrinant. Pergyvenau pradzioj, kad per daug ju valgau, o paskaiciavus truko, ir reikedavo galva pasukti, ka dar cia i skrandi imetus.
Nuraminai mane, Nidulia, kad gal varskes ir nereiks atsisakyti
Suversiu visa kalte ledam ir po keliu dienu varske pabandysiu, koki pora simtu gr pradziai (o tai mano porcija - puskilogramis). Bet liezuvis baltas buvo ir po to, kai nuemus miltinius, cukru, padauginau surio. Is cia ir itarimas, kad virskinimas ir pieniski nelabai draugauja
QUOTE(cap carap @ 2015 06 24, 22:22)
super
aš dar besilaikau griežtai. Tiksliau mėginu laikytis pagrindinių gairių, bet retsykiais pasmaguriauju. Svoris nekrinta, bet vizualiai daug kam sublogus atrodau (jaučiu todėl, kad esu "smailo" veiduko, tai greit pasimato)
reiskias i sveikatos nauda procesas vyksta
ypac smagu, kad pagurkliai dingsta.
Pries pietus ar pusrycius braskiu ar vysniu sauja suvalgau, o daugiau ner nukrypimu. Daug darzoviu. Ir vietoj lasinuku su cukrum
, ghee sviestuka imsiu
Laukiu energijos protrukio