Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba

nebijok l. konsultantes tikrai, juk toks darbas, ir asaru tikrai daug mato, juk ne is gero gyvenimo ju saukiasi. del to nekokio jausmo zindant, man tikrai itarimas, kad per mazai kruties vaikiukas apzioja, o kadangi per mazai apzioja, tai nepakankamai stimuliuoja gamyba. sekmes ir stiprybes! suprantu, kad apmaudu, kai labai labai nori ir labai labai stengiesi, bet nesigauna. pati ten buvau ir isbridau, ne pasaulio pabaiga. o galu gale, juk uzauga vaikai ir ant misinuko, del to tu nebusi ne kiek blogesne mama.
Atsakyti
Mano abu vaikai buvo su prisegtu liezuvio pasaiteliu. Zindymui tai netrukdo. Gydytoja butu tai pastebejusi anksciau, ko gero. Tikrai nebloga mintis butu kreiptis i zindymo konsultante, kuri ateitu i namus.
Atsakyti
Lumilumi, as duodavau kruti sesers vaikui, kuris labai gerai trauke ir vistiek tik lasai budavo. Bet duok kruti ir trauk nors ir tas pora lasiuku, dukrele gaus ir su jais kazkiek naudingo ir nepergyvenk, visos mes skirtingos ir individualios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 06 22, 23:43)
Zinau, sitas dalykas nera gerai. Bet ji ir iki misinio vangiai traukdavo. As tiesiog bijau, kad marinsiu vaika badu sad.gif

Jis irgi tuo klausimu nieko nepasakys, as net moksliniu tyrimu nerandu sia tema, tiesiog samprotauju.
Jau buvau prisigalvojus, kad gal placentos uzsiliko gimdoj, ar krutu struktura brokuota. Plius mama prigasdino, kad neturejo pieno nei ji nei mociute. Anyta irgi kvaksi "liesas pienas". Vyras sako "nevark su tais (.) " zodziu...
Papildyta:
Bet vos sunkiasi tie lasai, is vieno (.) tai isvis labai sunkiai. Gal uzsikise ten kazkas? Eitu ten kazkaip pratraukt?

Pabandyk prie maitinima papuka palaikyt po siltu(siltesniu)tekancio vandens srove-turetu atplaiduot kazkiek tekejima.Tik nepergyvenk.Mano vaikutis 1men laiko buvo paguldytas reanimacijon,tai maitinimas krutimi buvo visiskai isbalansuotas(neturejo jegu traukti),tada sesute dave ta rusiska gumine soske,kuri labai lengvai traukiasi,taip mudu tas 3 sav ir laikemes.Kai grizom namo sustiprejom ir kazkaip prisipratinom kruti zist.Pienelio jau neturejau daug,bet vis kelis maitinimus savo daviau.Tik svarbu pati turi nurimti(zinok buna kitom ir sunkiau),o Tu juk MAMA ir esi stipri,surasit abi bendra tiksla.
Atsakyti
LumiLumi, darai, kas geriausia, o tai ir svarbiausia 4u.gif
Po 20 Whole30 dienu pavalgiau varskes, liezuvis balksvas ryte, tai reiskia, kad yra pas mane ta kandida unsure.gif Kiek suprantu, reiks nemazai laiko ja numarint.
Negeriu kavos, bet spaudimas kaip pakrito doh.gif Ryte ir po pietu 100 ant penkiasdesimt, kartais dar zemiau. Tai gulineju. Sirdies duziai apie 90-110.(tokie buvo ir anksciau) O atrodo nuo tokio maitinimosi silpstu doh.gif Bet siaip tai neblogai jauciuosi.
Tanzania, kaip jauties?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 06 22, 23:43)
Plius mama prigasdino, kad neturejo pieno nei ji nei mociute. Anyta irgi kvaksi "liesas pienas". Vyras sako "nevark su tais (.) " zodziu...
Papildyta:
Bet vos sunkiasi tie lasai, is vieno (.) tai isvis labai sunkiai. Gal uzsikise ten kazkas? Eitu ten kazkaip pratraukt?

Pas mane lygiai tas pats buvo ! Nenusimink ! Uzdarysi ta uzburta rata seimoje . Man irgi bure , nes nei mama , nei teta , nei mociute nemaitino , nes nebega pienas. Labai siauri latakeliai , bet vaikas istraukia.
Su tuo liesumu irgi bandziau tirti piena poliklinikoje . Dave tokias dvi menzureles tai as nesugebejau ju pripildyti , tas saves melzimas , tai kaip kosmara prisimenu , vos po 10 gr prilasinau verkdama.
O rezultate 4 vaikus ismaitinau krutim , bet paciai nusitraukti - taip niekad ir nera pavyke , man tiesiog nebega .

Maitink kiek gali , jei reik primaitinsi . Bet menulis teisi , cia uzdaras ratas , pieno ims mazeti pas tave , nes nebera poreikio , nebus ir pasiulos.

As savo berna primaitinejau pora savaiciu ,kai jis buvo 1 menesiuko. Kzkokia krize psichologine labaiu buvo . Nes jis toks stambesnis nei mergaites , tai mane vel visi gruzino kkad berniukui neuztenka cia to tavo lieso pieno.
Bet paskui metem sita zaidima ir emiau tiesiog dazniau duoti.

Buk kuo ramesne ir laimingesne ir bus gerai !
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 23, 00:22)
Vyro paprasyk pratraukti jei jau kartais koki mastita uzsidirbsi:)

Va cia auksinis patarimas, nedirsau rasyti , bet tikrai ,buna situaciju ,kai nieks daugiau nebegelbsti .

Ir kantrybes 2-3 menesiai praeisi ,kol susireguliuos, nieks nebeskaudes zindziant .
Atsakyti
kaip svesite Jonines ?
Atsakyti
As i baliu varau smile.gif Mano kiksto mama - Janina ir dar jos jubiliejus siandien. Zinau, kad karstas patiekalas bus otas arba lynas su krevetemis grietineles padaze, tai jau nebadausiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na ką, neišsisukau nuo blogų angliavandenių, nors jų ir nevengiau blush2.gif sveikata grįžta grįžtu ir aš į doros kelią biggrin.gif keturias dienas valgiau ne paleo ir veido oda apsitvarke,nebere,net randeliai šiek tiek išbluko, tai vat galvoju gal man netinka kokosu aliejus g.gif nebežinau ką galvoti,bijau vėl spuogu ir randu verysad.gif

Leliaus maitinimas man irgi skausminga tema, patart negaliu,bet kai skaudėjo labai padėjo vyro masažai rolleyes.gif
Atsakyti
As ir i baliu. Pas kaimynus buna didele svente biggrin.gif Palinkekit sekmes. Nezinau ka valgysiu. Nezinau kaip bus biggrin.gif Bet retkarciais nieko blogo. Va cia taip raso, po komentarais bent: http://www.harmonio....-1/#comment-637 biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Seip anksciau galvojau, kad galima "isklysti is kelio" tada, kai mane vaisina. Bet paciai namuose nevalgyti ir nepirkti.
Atsakyti
[quote=LumiLumi,2015 06 22, 22:45]
Maze neistraukia pieno, tada mazai gaminasi, uzburtas ratas gaunasi. Su pientraukiu tik pora saukstu istraukiu per abu papus. Plius pats zindymas labai nemalonus, toks ziaurus kutenimas razinku (.) kad pedalus mindau. Zodziu pavargau bliauti, duodu du kartus misinuko pries tai pamaitinus is (.) Aisku skaudancia sirdim. Miegu su maze, daug oda prie odos, kisu (.) i dantis tik uzbliovus vaikui nu ir kas is to, ogi sudas... vaikas su mp priaugo per mazai svorio, gavau velniu nuo gydytojos. Daugiau

Užjaučiu. Nežinau, ar jums ta pati problema kaip man buvo. Man buvo ten koks tai pieno nutekėjimo sutrikimas, vaikas neištraukdavo, nes nebėgo pienas, pientraukiu ištraukdavo vos kelis lašus. Ligoninėje man sulašino tokių lašų į nosį. Po kelių lašinimų pramušė fontanu. Neatsimenu pavadinimo vaistų, ligoninėje turėtų žinoti. Vaikui nekenkia. Aišku mano kaimo ligoninėje to nepraktikavo, pas vilniečius tuos vaistus gavau. Pasistenkit surasti, nes galit gauti bjaurią ligą cistinę mastopatiją. Sėkmės
Atsakyti
Jums ko gero dave sito vaisto:
https://www.google.l...
Atsakyti