mane tai stebina kad zmones ne tai kad peikia paleo, o tai kad sako- kaip tu nevalgai cukraus?! juk jis reikalingas!!!!
https://www.facebook...10110559044219/
Paleo facebook grupe. Gal kas nematet.
Papildyta:
o kokiu kosiu vartojat? man kazkaip noretusi avizu. nes kitu as nemegstu.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2015 06 22, 09:09)
Tanzania, aš esu čia iš tų, kurios nėra griežtai paleo, bet atsisakė glitiminių miltų, visokių perdirbtų produktų ir cukraus (na, su šokolado ar retomis išimtimis:) Vartoju vaisių kiek noriu, bulvių ir kai kurių košių, bet daug daržovių, tinkamų riebalų ir mėsos. Valgau normaliai apdorotą maistą, tik kiaušinius skystai keptus pamėgau:)
Man nepaaštrėjo jokios sveikatos problemos!!!! O priešingai-du mėnesius taip maitinantis labai pagerėjo imunitetas, atsirado tiek energijos, kad jau buvau užmiršusi, jog taip gali būti Susitvarkė problemos su geležimi. Visiškai dingo sloga (kasryt šniurkščiodavau), peršalimo nebėr (kai visi aplink galavosi su virusais), mėnesinės labai palengvėjo, pagražėjo veido oda ir nebeniežti odos klubų srityje (nžn kas ten buvo). Žinai, kartais man norisi kruasano, bet ta būsena, kad jautiesi normaliai energingu žmogumi ir sveikata puiki yra nereali...
Pasidalinsiu: ką tik grįžau iš Ispanijos, ten kalnuose valgiau tokiame flinstounų stiliaus restoranėlyje Atneša 200 gramų mėsos gabalą, tokią įkaitintą plytelę, druskos ir tu pats pjaustai tą mėsą, dedi gabaliukus ant tos karštos plytelės, pasikepi kiek tau patinka ir valgai, man čia pasirodė nerealus paleo
Man nepaaštrėjo jokios sveikatos problemos!!!! O priešingai-du mėnesius taip maitinantis labai pagerėjo imunitetas, atsirado tiek energijos, kad jau buvau užmiršusi, jog taip gali būti Susitvarkė problemos su geležimi. Visiškai dingo sloga (kasryt šniurkščiodavau), peršalimo nebėr (kai visi aplink galavosi su virusais), mėnesinės labai palengvėjo, pagražėjo veido oda ir nebeniežti odos klubų srityje (nžn kas ten buvo). Žinai, kartais man norisi kruasano, bet ta būsena, kad jautiesi normaliai energingu žmogumi ir sveikata puiki yra nereali...
Pasidalinsiu: ką tik grįžau iš Ispanijos, ten kalnuose valgiau tokiame flinstounų stiliaus restoranėlyje Atneša 200 gramų mėsos gabalą, tokią įkaitintą plytelę, druskos ir tu pats pjaustai tą mėsą, dedi gabaliukus ant tos karštos plytelės, pasikepi kiek tau patinka ir valgai, man čia pasirodė nerealus paleo
Ačiū už rekomendaciją dėl grupės fb, nuėjau
Dėl košių: man labai patinka sorų arba kukurūzų su ghi sviestu. Na, dar ryžiai retsykiais.
Ir nors aš nesu visai paleo, bet ačiū čia esančioms merginoms už tai, kad jūs čia esat ir galima skaityti tiek įdomių temų bei dalijimosi! Jei ne jūsų grupė, tai gal ir nebūčiau pati priėjusi iki tokio pagerėjimo
Dėl košių: man labai patinka sorų arba kukurūzų su ghi sviestu. Na, dar ryžiai retsykiais.
Ir nors aš nesu visai paleo, bet ačiū čia esančioms merginoms už tai, kad jūs čia esat ir galima skaityti tiek įdomių temų bei dalijimosi! Jei ne jūsų grupė, tai gal ir nebūčiau pati priėjusi iki tokio pagerėjimo
QUOTE(mėnulis @ 2015 06 22, 09:17)
Papildyta:
Papildyta:
Gal kas galėtų atsiųsti man tą knygą, berods Kviečių pilvas, ar ir kitų, jei turite?
Knyga yra ideta mano pries tai uzrodytoje fb grupeje
Papildyta:
Prie failu.Maciau.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Prie failu.Maciau.
Papildyta:
QUOTE(Dzemuskinas @ 2015 06 22, 11:49)
Gal kas galėtų atsiųsti man tą knygą, berods Kviečių pilvas, ar ir kitų, jei turite?
Papildyta:
QUOTE(tanzania @ 2015 06 21, 22:39)
sveikos, kaip sekasi?
as va vel klausimuka turiu, man vis svaigsta galva ir dar spranda skauda (kai pasukioju net girdziu toki kaip svilpesi) kazi cia praeis, susije su paleo, toks jausmas lyg butu kazkas su kraujagyslem... kazkaip ir neramu pasidare jau... vis nepraeina
ir dar, kaip manot verta tevelius ikalbet laikytis, maam pastoviai skausmuose su stubutu, o teciui blogai su kraujotaka bijau kad nepablogetu situacija...
as va vel klausimuka turiu, man vis svaigsta galva ir dar spranda skauda (kai pasukioju net girdziu toki kaip svilpesi) kazi cia praeis, susije su paleo, toks jausmas lyg butu kazkas su kraujagyslem... kazkaip ir neramu pasidare jau... vis nepraeina
ir dar, kaip manot verta tevelius ikalbet laikytis, maam pastoviai skausmuose su stubutu, o teciui blogai su kraujotaka bijau kad nepablogetu situacija...
Sveikute,
Gal tau koks manualinis masazas padetu , gal yra netaikyslinga laikysena , del kurios sunkiau kraujas patenka i galva ir ji svaigsta.
As savo mamai net Labai Rekomenduoju . Nupirkau visas knygas ir daug jai pasakoju . Ji bando ypac po to ,kai pasidare kraujo tyrima ir pasirodo gliukoze 6 . O ejo pas gydytojus del auksto spaudimo. Daktare sako ,kad aukstas kraujospudis nesusijes su padidejusiu cukrumi ir itraiamu diebetu. Nu sakes , kaip susinervinau.
Visur ,kur skaitau , tai diebetas sukelia kraujagysliu ligas ir auksta spaudima.
Daktarai taip nori gydyti visas ligas atskirai , onjos visos susijusios .
Mama lyg tol irgi " stengesi " neprivalgyt , bet spaudimas aukstas , membranos uzsidariusios , gliukoze auskta. Pasirodo ji vistiek valgydavo juoda duona ir koki banana ( tipo gyvas maistas ) .
Deja teciui jau niekuo nebegaliu padeti , amzina atilsi jam . Kentejo jis nuo kraujagysliu ligu , auksto spaudimo. Bande liesiau valgyti , jokio lasinio , bet bulkas , bulves l blynus labai mego ;(
Papildyta:
QUOTE(Lapė... @ 2015 06 22, 13:29)
Sveikinu
[quote=tanzania,2015 06 21, 22:39]
sveikos, kaip sekasi?
merginos- naujokes, gal norite pasigilinti zinias ? Ateinanti sestadieni Kaune bus seminaras apie mityba , Zintis organizuoja . Planuoju ir as vaziuoti. Nes man dar vis kyla simtai klausimu.
Cia turbut tas pats jusu numyletinis Rokas veda ?
sveikos, kaip sekasi?
merginos- naujokes, gal norite pasigilinti zinias ? Ateinanti sestadieni Kaune bus seminaras apie mityba , Zintis organizuoja . Planuoju ir as vaziuoti. Nes man dar vis kyla simtai klausimu.
[quote=jolitamaria,2015 06 22, 14:23]
sveikos, kaip sekasi?
[/quote]
kur? kada? kiek kainuoja?
sveikos, kaip sekasi?
[/quote]
kur? kada? kiek kainuoja?
jolitamaria, taip, Rokas:) pernai Klaipedos krastuose vyko seminaras.
Lape...
https://sites.google.../zintisugdymas/
Lape...
https://sites.google.../zintisugdymas/
QUOTE(tanzania @ 2015 06 21, 22:39)
sveikos, kaip sekasi?
Sakes, kaip noreciau, deja...
Tokia socialiai atskirta dabar jauciuosi. Ir (.) reikalai pribaigs mane... noriu whole 30 pradet, bet ar nenukentes ir taip apgailetina pieno gamyba zodziu vargstu...
Lumiuk, pienelis sunkiai gaminasi? O kaip maziuke laikosi, ar rami?