Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba

QUOTE(ivetacom @ 2015 06 20, 11:06)
O dar kur augina didelius plotus purskia roundapu piktzoles, o ne ravi.

Roundapu dirvą purškia prieš braškių daigų sodinimą, nes juo nupurškus išdžiūna viskas, kas augo. Roundapas per lapus (kai juos nupuškia) nukeliauja į augalo šaknis ir sunaikina augalą. Blogiausia tai, kad šis preparatas pakankamai ilgai (jei neklystu, skaičiuojama metais) išlieka dirvoje.
Atsakyti
Pasidariau pirmaji sviesta Ghee, patenkinta. Skonis kitoks, matyt pripratus prie sviesto. Bet ant darzoviu labai skanu.
Dar 10 dienu ir baigsis mano Whole30, jei tik nesuklupsiu anksciau, nes varske cia labai skani, tiek norisi, bet laikausi smile.gif
Del braskiu, tai tik skanias ir retkarciais, vien del tu chemiju, kuriu turi. Kazkada savo turejom, tai litrais sviezias kasdien valgydavom, o dabar retkarciais. Ir plaunam su bikarbonatu, tikiuos kazkas nusiplauna (cis del tu duju).
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2015 06 20, 14:27)
Roundapu dirvą purškia prieš braškių daigų sodinimą, nes juo nupurškus išdžiūna viskas, kas augo. Roundapas per lapus (kai juos nupuškia) nukeliauja į augalo šaknis ir sunaikina augalą. Blogiausia tai, kad šis preparatas pakankamai ilgai (jei neklystu, skaičiuojama metais) išlieka dirvoje.

Purskia tarpueiles, o ne ant krumus, krumus net pridengia.

O ant lapu yra ir trasos purskiamos ir nuo ligu ir kenkeju, tai matant, kad purskia sunku nustatyti ar gerai, ar blogai daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 06 20, 15:59)
Ir plaunam su bikarbonatu, tikiuos kazkas nusiplauna (cis del tu duju).

klausykit, jau taip moksliškai parašėt, kad net guglint ėjau tongue.gif

o tai, pasirodo, paprasčiausia soda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 06 20, 16:23)
klausykit, jau taip moksliškai parašėt, kad net guglint ėjau tongue.gif

o tai, pasirodo, paprasčiausia soda bigsmile.gif

Kreipkites visos i mane tu, nepripratus prie jus smile.gif
Soda, taip, ai kaip ant dezutes buvo parasyta, taip ir prisiminiau greiciau. ax.gif tongue.gif
Atsakyti
O as dvi dienas pabuvau basa laukine be civilizacijos, maistas: serniena, stirniena ir zuvis is ezero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 20, 21:47)
O as dvi dienas pabuvau basa laukine be civilizacijos, maistas: serniena, stirniena ir zuvis is ezero smile.gif

Pavyduliauju!
Atsakyti
QUOTE(MamaMamaMama @ 2015 06 20, 23:14)
Pavyduliauju!

Dar ir magaryciu gavau sernienos smile.gif O jau zuvimi tai visos mamkos bus aprupintos:) Lynai labai skanus.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 06 20, 14:59)
Pasidariau pirmaji sviesta Ghee, patenkinta. Skonis kitoks, matyt pripratus prie sviesto. Bet ant darzoviu labai skanu.
Dar 10 dienu ir baigsis mano Whole30, jei tik nesuklupsiu anksciau, nes varske cia labai skani, tiek norisi, bet laikausi  smile.gif
Del braskiu, tai tik skanias ir retkarciais, vien del tu chemiju, kuriu turi. Kazkada savo turejom, tai litrais sviezias kasdien valgydavom, o dabar retkarciais. Ir plaunam su bikarbonatu, tikiuos kazkas nusiplauna (cis del tu duju).

o kaip manot - beria del fruktozes ar del tu chemikalu?
Atsakyti
Pas mane braskes jau dauguma sunokusios. Visa savaite valgom. Po lekstute. Gaila ne perdaug turiu. Bet gi siemet nebezinau ar saldysiu . Kol nebuvom su paleolitais susideja tai saldydavau apie 10'kg , sutrintas su cukrumi.

Prikau ir turguje is liet ukininko, nu bet namines zymiai saldesnes. Nesuprantu kodel , juk saule ta pati . Auga jos pas mane smelynuose , nei tresiu , nei ka .
Atsakyti
Ne del saules. Skirtingos braskiu rusys - skirtingi skoniai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 20, 22:47)

Mes ir ka tik grizom i civilizacija . Oi kaip gera pabuti kaime , man ten laikas teka daug leciau , diena tokia ilga buna ir vakaras ilgas . Tiek visko speji nudirbti ir dar lieka laiko ir i zvaigzdes pasiziureti ir pasaka vaikams paskaityti.

Atsakyti