Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas Nr. 32

Labai smarkiai neteiskit (vaikai ir alkoholis - man nesuderinami dalykai) unsure.gif ... Tačiau darau tai, ko pageidauja mirksiukas.gif Apnertas „Verdi“ mažas buteliukas krikštynoms ax.gif

user posted image
Atsakyti
Truputį ne į temą, bet atsiprašau. Tai viena lankomiausių temukių mezgime 4u.gif
ar bandėt kuri šiuos siūlus?

http://www.alvita.lt/lt/node/92

gal turit atsiliepimų? būtų mezgamas kardiganas. Kaina kaip ir normali. Tik va kokybė..... nebandžiusi aš dar.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2015 08 11, 09:00)
Truputį ne į temą, bet atsiprašau. Tai viena lankomiausių temukių mezgime  4u.gif
ar bandėt kuri šiuos siūlus?

http://www.alvita.lt/lt/node/92

gal turit atsiliepimų? būtų mezgamas kardiganas. Kaina kaip ir normali. Tik va kokybė..... nebandžiusi aš dar.

Kokybė atitinka kainą 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau nufotografuoti smile.gif Lininė smile.gif labai maloniai nešiojasi smile.gif

user posted image

Daugiau foto ir truputėlis "kas ir kaip" - čiasmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuxe: 18 rugpjūčio 2015 - 17:07
QUOTE(villyte @ 2015 08 06, 20:32)
Labai smarkiai neteiskit

ka jau cia teisti- GROZIS is didziosios raides thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2015 08 21, 09:56)
ka jau cia teisti- GROZIS is didziosios raides thumbup.gif

Ačiū mirksiukas.gif

Dar vienas komplektukas iškeliavo pas 2 mėn. vaikiuką smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 21 rugpjūčio 2015 - 21:20
QUOTE(Ievuxe @ 2015 08 18, 18:06)
Pagaliau prisiruošiau nufotografuoti smile.gif Lininė smile.gif labai maloniai nešiojasi smile.gif

Daugiau foto ir truputėlis "kas ir kaip" - čiasmile.gif

Labai grazu.. Kantrybe jusu pavydetina - sitiek darbo ideta.. smile.gif Aciu, kad dalijates savo kurtais groziais - megstu pavartyti jusu bloga 4u.gif

Vilyte, labai mielas mazylio komplektelis smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 22 rugpjūčio 2015 - 06:15
QUOTE(vilnera @ 2015 08 22, 07:11)
Labai grazu.. Kantrybe jusu pavydetina - sitiek darbo ideta.. smile.gif Aciu, kad dalijates savo kurtais groziais - megstu pavartyti jusu bloga  4u.gif
Vilyte, labai mielas mazylio komplektelis  smile.gif.

Vilnera, ačiū smile.gif
Atsakyti
Ir dar viena smile.gif

user posted image

Daugiau - čia smile.gif
Atsakyti
Ir paskutinė vasarinė smile.gif

user posted image

Daugiau vaizdų ir nuoroda į aprašymą čia
Atsakyti
Ievuxe,koks derlius bigsmile.gif wub.gif

Margute man labai labai wub.gif wub.gif
Bliuzelė irgi be galo graži,net visai norėtusi pratęsti iki suknelės biggrin.gif Paprastas raštukas,bet atrodo puikiai,gal reiks kopinti tongue.gif

Mėlynoji kriauklelė irgi puiki,bet man kažko joje trūksta iki 10balų,nors tu ką g.gif Gal kokios virvelės per liemenį?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 08 28, 19:32)
Ievuxe,koks derlius bigsmile.gif  wub.gif

Margute man labai labai  wub.gif  wub.gif
Bliuzelė irgi be galo graži,net visai norėtusi pratęsti iki suknelės biggrin.gif Paprastas raštukas,bet atrodo puikiai,gal reiks kopinti tongue.gif

Mėlynoji kriauklelė irgi puiki,bet man kažko joje trūksta iki 10balų,nors tu ką g.gif Gal kokios virvelės per liemenį?

Ačiū smile.gif man toj melsvoj/violetinėj gal kažkokio aksesuaro norisi ar pan, bet nieko neturiu ir šiai vasarai jau nebeieškosiu biggrin.gif
Atsakyti