Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas Nr. 32

Žiemą būtina turėti "snaigėtą" šiltą suknelę smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
siulai drops baby merino

Papildyta:
siulai dvigubas silk mochair

siulai drops cotton merino

siulaidrops alpaca boucle ir tarpines juostos is drops cotton merino

Papildyta:

siulai drops belle

siulai alize cashmira tik jie man nepatiko daugiau nemegsiu is ju labai jau greit apsivelia

siulai silk mochair

Papildyta:
dar pora darbeliu salis megztas is silk mochair siulu, o megztukas is trigubo siulo lanagold 800

Papildyta:
siulai dvigubas lanagold 800

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolke: 17 gruodžio 2016 - 20:36
Pagaliau ir aš turiu servetėlinukę smile.gif Schema - Dite II ;)

Atsakyti

Sandrasa, graži suknelė :)

Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2016 12 19, 15:55)
<p>Sandrasa, graži suknelė smile.gif
</p>

Skiriama liolkei. As mezgu is 3 lanagold siuleliu, nr 3 virbalais. Gal reiketu 4, bet mezgimas mano minkstas ir laisvas. Ar kanda sie siulai?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 20, 15:59)
Skiriama liolkei. As mezgu is 3 lanagold siuleliu, nr 3 virbalais. Gal reiketu 4, bet mezgimas mano minkstas ir laisvas. Ar kanda sie siulai?Aciu.

na as nemegstu greit issitampanciu megztiniu, todel stengiuos kuo kieciau megzt t.y imant plonesnius virbalus nei norint puresnio mezgimo is lanagold kai mezgiau dvigubo mezgiau 2 nr virbalais, is trigubo 3 nr, o del kandimo situos galiu pakest ir stacia apykakle, nors esu pakankamai jautri kandimams, bet du megztinius turiu ir abu su stacia apykakle ir dazniausiai maikes nesirengiu. As pries perkant siulus jei gyvai ne internetu perku, visada prisidedu prie kaklo, nes jis jautriausias, jei labai nebijo, zinau, kad drasiai galesiu nesiot
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2016 12 20, 16:55)
na as nemegstu greit issitampanciu megztiniu, todel stengiuos kuo kieciau megzt t.y imant plonesnius virbalus nei norint puresnio mezgimo is lanagold kai mezgiau dvigubo mezgiau 2 nr virbalais, is trigubo 3 nr, o del kandimo situos galiu pakest ir stacia apykakle, nors esu pakankamai jautri kandimams, bet du megztinius turiu ir abu su stacia apykakle ir dazniausiai maikes nesirengiu. As pries perkant siulus jei gyvai ne internetu perku, visada prisidedu prie kaklo, nes jis jautriausias, jei labai nebijo, zinau, kad drasiai galesiu nesiot

Aciu uz atsakyma. Nejau lanagold 800 linke tysti?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 20, 21:14)
Aciu uz atsakyma. Nejau lanagold 800 linke tysti?

na man visi mezginiai is bet kokiu siulu jei laisviau mezgu palaisveja, as megstu prigludusius megztinius, todel ir mezgu kieciau, kad tvirtesnis ilgiau butu, o nereiktu po kiekvieno apsirengimo skalbt, kad vel padaryt labai jau prigludusi
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2016 12 21, 17:39)
na man visi mezginiai is bet kokiu siulu jei laisviau mezgu palaisveja, as megstu prigludusius megztinius, todel ir mezgu kieciau, kad tvirtesnis ilgiau butu, o nereiktu po kiekvieno apsirengimo skalbt, kad vel padaryt labai jau prigludusi

Grazi apdaila, miela ziureti 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Liolke super darbeliai!!! Pavydu net, baltai aisku smile.gif. Dailiai viskas, tvarkingai...
Idomu kiek silk mocherio, dvigubo, megztukui suejo smile.gif

Ir servieteline suknyte grazi ;)
Atsakyti

Liolke, kaip tie drops alpaca boucle? 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 01 01, 12:39)
<p>Liolke, kaip tie drops alpaca boucle? </p>

kaip siulas jis man patinka tik megzt siek tiek kebloka, kabintis megsta

Papildyta:
QUOTE(mamatinaite @ 2016 12 30, 13:05)
Laba smile.gif

Liolke super darbeliai!!! Pavydu net, baltai aisku smile.gif. Dailiai viskas, tvarkingai...
Idomu kiek silk mocherio, dvigubo, megztukui suejo smile.gif

Ir servieteline suknyte grazi ;)

aciu uz pagyras, o del siulu silk mochair bijau pameluot senokai mezgiau, bet nemazai, nes 3 nr virbalais mezgiau, dar tos pynes perrisamos tokios, tai suvalge pakankamai nemazai, daugiau nei 10 vnt
Atsakyti