Žiemą būtina turėti "snaigėtą" šiltą suknelę
siulai drops baby merino
Papildyta:
siulai dvigubas silk mochair
siulai drops cotton merino
siulaidrops alpaca boucle ir tarpines juostos is drops cotton merino
Papildyta:
siulai drops belle
siulai alize cashmira tik jie man nepatiko daugiau nemegsiu is ju labai jau greit apsivelia
siulai silk mochair
Papildyta:
dar pora darbeliu salis megztas is silk mochair siulu, o megztukas is trigubo siulo lanagold 800
Papildyta:
siulai dvigubas lanagold 800
Papildyta:
siulai dvigubas silk mochair
siulai drops cotton merino
siulaidrops alpaca boucle ir tarpines juostos is drops cotton merino
Papildyta:
siulai drops belle
siulai alize cashmira tik jie man nepatiko daugiau nemegsiu is ju labai jau greit apsivelia
siulai silk mochair
Papildyta:
dar pora darbeliu salis megztas is silk mochair siulu, o megztukas is trigubo siulo lanagold 800
Papildyta:
siulai dvigubas lanagold 800
Sandrasa, graži suknelė
QUOTE(Spurgita @ 2016 12 19, 15:55)
Skiriama liolkei. As mezgu is 3 lanagold siuleliu, nr 3 virbalais. Gal reiketu 4, bet mezgimas mano minkstas ir laisvas. Ar kanda sie siulai?Aciu.
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 20, 15:59)
Skiriama liolkei. As mezgu is 3 lanagold siuleliu, nr 3 virbalais. Gal reiketu 4, bet mezgimas mano minkstas ir laisvas. Ar kanda sie siulai?Aciu.
na as nemegstu greit issitampanciu megztiniu, todel stengiuos kuo kieciau megzt t.y imant plonesnius virbalus nei norint puresnio mezgimo is lanagold kai mezgiau dvigubo mezgiau 2 nr virbalais, is trigubo 3 nr, o del kandimo situos galiu pakest ir stacia apykakle, nors esu pakankamai jautri kandimams, bet du megztinius turiu ir abu su stacia apykakle ir dazniausiai maikes nesirengiu. As pries perkant siulus jei gyvai ne internetu perku, visada prisidedu prie kaklo, nes jis jautriausias, jei labai nebijo, zinau, kad drasiai galesiu nesiot
QUOTE(liolke @ 2016 12 20, 16:55)
na as nemegstu greit issitampanciu megztiniu, todel stengiuos kuo kieciau megzt t.y imant plonesnius virbalus nei norint puresnio mezgimo is lanagold kai mezgiau dvigubo mezgiau 2 nr virbalais, is trigubo 3 nr, o del kandimo situos galiu pakest ir stacia apykakle, nors esu pakankamai jautri kandimams, bet du megztinius turiu ir abu su stacia apykakle ir dazniausiai maikes nesirengiu. As pries perkant siulus jei gyvai ne internetu perku, visada prisidedu prie kaklo, nes jis jautriausias, jei labai nebijo, zinau, kad drasiai galesiu nesiot
Aciu uz atsakyma. Nejau lanagold 800 linke tysti?
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 20, 21:14)
Aciu uz atsakyma. Nejau lanagold 800 linke tysti?
na man visi mezginiai is bet kokiu siulu jei laisviau mezgu palaisveja, as megstu prigludusius megztinius, todel ir mezgu kieciau, kad tvirtesnis ilgiau butu, o nereiktu po kiekvieno apsirengimo skalbt, kad vel padaryt labai jau prigludusi
QUOTE(liolke @ 2016 12 21, 17:39)
na man visi mezginiai is bet kokiu siulu jei laisviau mezgu palaisveja, as megstu prigludusius megztinius, todel ir mezgu kieciau, kad tvirtesnis ilgiau butu, o nereiktu po kiekvieno apsirengimo skalbt, kad vel padaryt labai jau prigludusi
Grazi apdaila, miela ziureti
Laba
Liolke super darbeliai!!! Pavydu net, baltai aisku . Dailiai viskas, tvarkingai...
Idomu kiek silk mocherio, dvigubo, megztukui suejo
Ir servieteline suknyte grazi ;)
Liolke super darbeliai!!! Pavydu net, baltai aisku . Dailiai viskas, tvarkingai...
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 01 01, 12:39)
<p>Liolke, kaip tie drops alpaca boucle? </p>
kaip siulas jis man patinka tik megzt siek tiek kebloka, kabintis megsta
Papildyta:
QUOTE(mamatinaite @ 2016 12 30, 13:05)
Laba
aciu uz pagyras, o del siulu silk mochair bijau pameluot senokai mezgiau, bet nemazai, nes 3 nr virbalais mezgiau, dar tos pynes perrisamos tokios, tai suvalge pakankamai nemazai, daugiau nei 10 vnt