Seniau megztos ir čia dar nerodytos
Sveikos gyvos darbščiųjų rankų savininkės,
akys raibsta nuo jūsų grožybių.
teliek astebėtis, kada jūs randat laiko: čia gi tiek kruopštumo, atidumo ir išradingumo įkrauta
Ačiū, širdis prisisotina iš tų jūsų "pagyrų puodų"
akys raibsta nuo jūsų grožybių.
teliek astebėtis, kada jūs randat laiko: čia gi tiek kruopštumo, atidumo ir išradingumo įkrauta
Ačiū, širdis prisisotina iš tų jūsų "pagyrų puodų"
Minkštutės alpakos sarafaniukas apie 1 metų mergytei
Pamaiva labai žavi,kaip ir jos sijonukas
Raganiuška5,paprasta,bet viskas suderinta,saikinga ir išbaigta
diudas mamos darbai labai labai
Raganiuška5,paprasta,bet viskas suderinta,saikinga ir išbaigta
diudas mamos darbai labai labai
..little mary.. labai gražus sijonukas, o pamaiva žavinga
Aš atnešu parodyti ryškų medvilninį kombinezoną, papuoštą pelėdžiukais
Aš atnešu parodyti ryškų medvilninį kombinezoną, papuoštą pelėdžiukais
Koks mielas kombinezoniukas ir mergina su riedučiasi atrodo
Suskaičiavau, kad esu numezgusi labai gražų skaičių riešinių . Štai šios - jubiliejinės - 100 - osios (mano kūrybos )
Suskaičiavau, kad esu numezgusi labai gražų skaičių riešinių . Štai šios - jubiliejinės - 100 - osios (mano kūrybos )
Vilyte, kaip visada, gražios riešinės ir raštelis įdomus.
...little mary... nerealiai nuostabu
Nuo metų pradžios kartu su dizainerės Kelly Simpkin komanda kurtas modelis 2016-2017 metų rudens-žiemos kolekcijai. Modelio idėja - dizainerių, idėjos įgyvendinimas - mano . Parodau ir Jums ką tik pasirodžiusias kolekcijos nuotraukas VOGUE
Mezgiau suknelę ir mėlyną megztuką . Labai nekantravau pamatyti nuotraukas, kaip tai atrodo profesionalioje aukštosios mados terpėje
Daugiau kolekcijos nuotraukų akims paganyti ŠTAI ČIA
Mezgiau suknelę ir mėlyną megztuką . Labai nekantravau pamatyti nuotraukas, kaip tai atrodo profesionalioje aukštosios mados terpėje
Daugiau kolekcijos nuotraukų akims paganyti ŠTAI ČIA
Na,villyte,koks šaunus žingsnis į mados pasaulį! Samaninė suknelė-nuostabi ir sudėtinga,norėčiau tokios.
O čia tai bent!!! Labai WOW