Prieš Kalėdas megzta ir dar nerodyta skara
Dviguba mova-gobtuvas. Gimtadieninė dovana tetai
Atsakas ponui Bočiui
QUOTE(gadget3 @ 2016 01 12, 14:51)
Atsakas ponui Bočiui
[img]http://images4-b.ravelrycache.com/uploads/gadget3/346717784/20151231_115734-2_medium2
[img]http://images4-b.ravelrycache.com/uploads/gadget3/346717784/20151231_115734-2_medium2
oi gadget3 linksmai
Labai mielas poniukas toks Pink Punk, į kompaniją mano Rainbowdash'ui
QUOTE(Ievuxe @ 2016 01 12, 12:27)
Labai gražus. Gal galit nurodyt raštelio schemą kur rast?
QUOTE(Cinita @ 2016 01 12, 16:59)
Labai gražus. Gal galit nurodyt raštelio schemą kur rast?
spustelkit ant "Daugiau čia" ir ten bus visos nuorodos
QUOTE(Ievuxe @ 2016 01 12, 14:05)
oi gadget3 linksmai
Buvau nemačius jumi Rainbowdash'o. Gražuolių gražuolis
Reiks ir man antram žirgeliui tokių margų karčių, laaabai gražu kaupiuosi antrajam, nes nunert tai niekis (ir antras bus beblizgis, blizgiukus nerinat ištraukt teisingon pusėn - irgi reikalas papildomas, nes nevaldant jie kažkodėl išvirkščiojon mieliau grupuodavosi), bet va susiūti (su pamušaliuku....) yra retsykiais netgi iššūkis.
PS kaip dėvisi medvilniniai karčiai? Aš lelijėliui karčius dariau iš pusvilnės, kitus gal net iš akrilo planuočiau - puresnis reikalas. punk'esnis
QUOTE(gadget3 @ 2016 01 13, 10:36)
Buvau nemačius jumi Rainbowdash'o. Gražuolių gražuolis
Reiks ir man antram žirgeliui tokių margų karčių, laaabai gražu kaupiuosi antrajam, nes nunert tai niekis (ir antras bus beblizgis, blizgiukus nerinat ištraukt teisingon pusėn - irgi reikalas papildomas, nes nevaldant jie kažkodėl išvirkščiojon mieliau grupuodavosi), bet va susiūti (su pamušaliuku....) yra retsykiais netgi iššūkis.
PS kaip dėvisi medvilniniai karčiai? Aš lelijėliui karčius dariau iš pusvilnės, kitus gal net iš akrilo planuočiau - puresnis reikalas. punk'esnis
aš tai nesiuvu - iškart į krūvą detales suneriu.... bais nemėgstu aš tų krapštinėjimųsi su adata, o vat pamušalą siūt - niekaip neprisibaudžiu, ponį tiesiog tankiau sunėriau, kad nelįstu lauk "žarnikės"
o medvilniniai karčiai - veliasi, bent jau šitie, bet kitavertus - labai smagiai šukuojasi (pati išbandžiau ) tiesą sakant, nesugalvoju dar koks siūlas turėtų gražų kritimą ir nesusikudlotu gabalais... bet dovanojant mergytei - maža bėda, reik tik šukytes pridėt retesnes