Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas Nr. 32

user posted image
Atsakyti
Prieš Kalėdas megzta ir dar nerodyta skara

user posted image
user posted image
Atsakyti
Dviguba mova-gobtuvas. Gimtadieninė dovana tetai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dovana smile.gif

user posted image

Daugiau čiasmile.gif
Atsakyti
Atsakas ponui Bočiui smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2016 01 12, 14:51)
Atsakas ponui Bočiui smile.gif

[img]http://images4-b.ravelrycache.com/uploads/gadget3/346717784/20151231_115734-2_medium2

lotuliukas.gif oi gadget3 linksmai lotuliukas.gif
Labai mielas poniukas thumbup.gif thumbup.gif toks Pink Punk, į kompaniją mano Rainbowdash'ui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2016 01 12, 12:27)
Dovana smile.gif

user posted image

Daugiau čiasmile.gif

Labai gražus. Gal galit nurodyt raštelio schemą kur rast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinita: 12 sausio 2016 - 15:59
QUOTE(Cinita @ 2016 01 12, 16:59)
Labai gražus. Gal galit nurodyt raštelio schemą kur rast?

spustelkit ant "Daugiau čia" ir ten bus visos nuorodos wink.gif
Atsakyti
Ievuxe - dailus šalikiukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Accessories by Erika @ 2016 01 12, 23:29)
Ievuxe - dailus šalikiukas  bigsmile.gif

Dėkui! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2016 01 12, 14:05)
lotuliukas.gif oi gadget3 linksmai  lotuliukas.gif
Labai mielas poniukas thumbup.gif  thumbup.gif  toks Pink Punk, į kompaniją mano Rainbowdash'ui  biggrin.gif

Buvau nemačius jumi Rainbowdash'o. Gražuolių gražuolis wub.gif
Reiks ir man antram žirgeliui tokių margų karčių, laaabai gražu wub.gif kaupiuosi antrajam, nes nunert tai niekis (ir antras bus beblizgis, blizgiukus nerinat ištraukt teisingon pusėn - irgi reikalas papildomas, nes nevaldant jie kažkodėl išvirkščiojon mieliau grupuodavosi), bet va susiūti (su pamušaliuku....) yra retsykiais netgi iššūkis.

PS kaip dėvisi medvilniniai karčiai? Aš lelijėliui biggrin.gif karčius dariau iš pusvilnės, kitus gal net iš akrilo planuočiau - puresnis reikalas. punk'esnis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 13 sausio 2016 - 09:39
QUOTE(gadget3 @ 2016 01 13, 10:36)
Buvau nemačius jumi Rainbowdash'o. Gražuolių gražuolis wub.gif
Reiks ir man antram žirgeliui tokių margų karčių, laaabai gražu wub.gif kaupiuosi antrajam, nes nunert tai niekis (ir antras bus beblizgis, blizgiukus nerinat ištraukt teisingon pusėn - irgi reikalas papildomas, nes nevaldant jie kažkodėl išvirkščiojon mieliau grupuodavosi), bet va susiūti (su pamušaliuku....) yra retsykiais netgi iššūkis.

PS kaip dėvisi medvilniniai karčiai? Aš  lelijėliui biggrin.gif  karčius dariau iš pusvilnės, kitus gal net iš akrilo planuočiau - puresnis reikalas. punk'esnis cool.gif

aš tai nesiuvu - iškart į krūvą detales suneriu.... bais nemėgstu aš tų krapštinėjimųsi su adata, o vat pamušalą siūt - niekaip neprisibaudžiu, ponį tiesiog tankiau sunėriau, kad nelįstu lauk "žarnikės" biggrin.gif
o medvilniniai karčiai - veliasi, bent jau šitie, bet kitavertus - labai smagiai šukuojasi (pati išbandžiau biggrin.gif ) tiesą sakant, nesugalvoju dar koks siūlas turėtų gražų kritimą ir nesusikudlotu gabalais... biggrin.gif bet dovanojant mergytei - maža bėda, reik tik šukytes pridėt retesnes biggrin.gif
Atsakyti