Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas Nr. 32

QUOTE(rasa32 @ 2015 11 10, 13:21)
La Perla,SIAUBINGAI gražu biggrin.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tas švarkelio raštas tik pavojingas.Aš gi panašiu mezgiau suknelės viršų,išskalbiau ir labai pailgėjo doh.gif ,dabar rankos nekyla,bet reiks permegzti .....

Rasa, ačiū labai !!!!
o dėl rašto - mano atvirkščiai : dar reikia pratempti išskalbus smile.gif mezgiau iš dvigubo Online Candy. tai yra medvilnė, ji nesitempia o ir pats švarkelis labai standus gavosi. Tokio ir norėjau smile.gif planuose buvo visas kostiumėlis, sijono modeliuką buvau sugalvojusi, bet kol kas atidėtas ateičiai smile.gif

O šiaip aš kol numezgu mezginį bent du kartus išskalbiu dar megzdama, tebebūnant jam ant virbalų.. tada tiksliai matau kiek kur pasitempė ir kada daryti siaurinimus, platinimus smile.gif kiekviena per patirtį atrandam savo budą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 10 lapkričio 2015 - 14:55
La Perla,labai gražu,gal galėtumėt pasidalint šaliko rašteliu?
Atsakyti
QUOTE(ditė. @ 2015 11 10, 16:01)
La Perla,labai gražu,gal galėtumėt pasidalint šaliko rašteliu?

žinoma, be jokios abejonės. Tik aš excell faile susirašiusi lietuviškai, tai parašykit savo email kur siųsti ir permesiu wink.gif
ir kas labai svarbu: ten nurodyta kokio storio turi būti siūlas ir virbalai, kad gautųsi būtent tokia faktūra kaip audinio
Atsakyti
La Perla - tirkai labai gražūs darbai. Pasirodai retai, bet jau kai tą darai - tai iš peties biggrin.gif

O čia mano toks mažas kišeninis draugas :

user posted image

Daugiau foto ir nuoroda į nemokamą aprašymą čia smile.gif

Atsakyti
Ievuxe, ačiū smile.gif Išties čia būnu mažokai: dažniausiai ateinu su keletu darbų iškart o gimsta jie pas mane lėtai smile.gif

O tavo baibuką jau kažkur FB platybėse mačiau smile.gif gaila, kad nebeturiu kam tokių gaminti smile.gif
Atsakyti

La Perla, labai gražu wub.gif

Mano paprastutės riešinės smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jau seniai lankiausi cia, ikeliu kelis savo mezginius
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 11 14, 19:51)

Mano paprastutės riešinės smile.gif

wub.gif Kad ir paprastutės, bet labai skoningos riešinės.
Atsakyti
Vilyte, grožis slypi paprastume smile.gif
Atsakyti
GammaOrionis, ačiū už šiltus žodžius 4u.gif
La Perla,kaip visad tobulas tavo darbas, skoninga, elegantiška.. wub.gif

Mažytis darbelis mažam kūdikėliui - merino vilnos vokelis, pritaikytas užsegti autokėdutėje ir batukai ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
paprastute mocherine palaidinė prie anksčiau rodyto sijono.. tik kaklas jau mano fantazijų vaisius smile.gif gaila negaliu nufotografuoti viso kostiumelio, nes sijonas jau issiųstas draugei..
user posted image
Atsakyti
IngridaGal - masciau ir as apie vokeli palankynoms, man labai grazu, bet svarscius, persvarscius - mezgiau pleduka.. labai gaila darbo trumpam nesiojimui... O pledukas gal ilgiau tarnauja smile.gif bet man grazu. Labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 17 lapkričio 2015 - 09:18