Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas Nr. 32

Gražuolis thumbup.gif
Dailiai sugalvotas vienspalvis variantas su akytėmis gėlytėmis thumbup.gif
Kamšalo pamušalui galima panaudoti plonas tinkamos spalvos pėdkelnės iš DANA serijos (jos nešiojimui nelabai ir tinka).

ačiū! smile.gif o dėl pėdkelnių - geras, niekad nebūčiau pagalvojus. kažin kaip atrodytų toks kiekis jų.... biggrin.gif bet reikės išmėgint su kokiu nors mažesniu daikteliu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2015 10 08, 00:54)
Spalva super!  wub.gif ir pati suknelė labai labai tinka  thumbup.gif nors Jums visos suknelės tinka  wub.gif
O neišsisėdi tvidas labai? Ir kiek susimezgė?

Sumezgiau 500g.O ar neišsisėdės bus matyti vėliau,nes dar tik kelias dienas nešiojau.Bet labai tikėtina tokiam modeliui.
Atsakyti
Tapukai su neslįstančiu padu Regia ABS LAtex.

user posted image

Daugiau foto ir pastebėjimai čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2015 10 08, 13:56)
ačiū! smile.gif o dėl pėdkelnių - geras, niekad nebūčiau pagalvojus. kažin kaip atrodytų toks kiekis jų.... biggrin.gif bet reikės išmėgint su kokiu nors mažesniu daikteliu smile.gif

Kamšalą - į pėdkelnes, tada suformuotą - į žaislą. Vien pėdkelninis spalvotas kamšalas gali prabangokas būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2015 10 12, 00:33)

Kamšalą - į pėdkelnes, tada suformuotą - į žaislą. Vien pėdkelninis spalvotas kamšalas gali prabangokas būti smile.gif

biggrin.gif aš ir galvoju -nu negi tos pėdkelnės toooooookios pigios smile.gif dar kart ačiū! 4u.gif
Atsakyti
moherinukė
user posted image
Atsakyti
Megztukas rudeniui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 10 07, 23:12)
Ir aš jau turiu kišenėtąją suknelę biggrin.gif

Koks smagus rubiukas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 10 07, 23:12)
Ir aš jau turiu kišenėtąją suknelę biggrin.gif

user posted image

Siūlai -Rowan Felted Tweed 500g.Mane sužavėjo jų spalva,bet daugiau  jų nepirkčiau.''Prišiukšlinau'' namus,po skalbimo irgi pūkai byra,gana šiurkštūs,nors aš ir mėgstu ''kandančius'' rūbus.Bet dabar nors nesušalsiu biggrin.gif

Gal galima suzinoti metraza ir is kur modelis? Nuostabiai atrodo
Atsakyti
Mano panelytės tunikutė ax.gif

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2015 07 02, 14:23)

Lino ir lašelio vilnos draugystė  thumbup.gif
user posted image
user posted image

Sveikos wink.gif labai gražūs jūsų darbeliai. Aš esu dar nelabai patyrusi mezgėja, bet labai norėčiau nusimegzti kažką panašaus į šį megztuką. Gal žinotr nuosektlų aprašą tokių megztinių? 4u.gif
Atsakyti