Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas Nr. 32

QUOTE(zhaki @ 2015 09 28, 11:45)

Labai "skani" liemene wub.gif

QUOTE(Audradeco @ 2015 09 28, 12:59)
Grybaujam miškuose šalia Vilniaus, link Nemenčinės, prie Tapelių, Balžio ežerų. Tel labai gražios vietos, kaip parke  thumbup.gif
QUOTE(zhaki @ 2015 09 28, 11:45)

Labai gražu thumbup.gif

Aciu, nesitikejau, kad isduosit paslapti- paprastai zmones megsta tik pasigirti, kiek baravyku rado, bet niekada nesako kur , dar karta aciu 4u.gif

Atsakyti
Deize, tikrai negaila
Neišgrybausit juk viso miško biggrin.gif Gero grybavimo jei važiuosite, pasigirkite kiek pririnkote. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audradeco @ 2015 09 28, 14:27)
Deize, tikrai negaila
Neišgrybausit juk viso miško  biggrin.gif  Gero grybavimo jei važiuosite, pasigirkite kiek pririnkote.  smile.gif

Butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2015 09 24, 14:24)
sveikos, gal galit pasakyt kokiu cia rastu nerta? ta apatine tasiuko dalis. labai grazus rastas  wub.gif

tasiukas

Aciu

Man panašu į nėrimą roželėmis - tik nuorodoje tašiukas lyg įstrižai nertas, o pvz-paprastai, horizontaliai g.gif Nebaisi nėrėja aš, tai gal ir neteisi esu.
http://rankdarbiai.ucoz.com/publ/5
Atsakyti
QUOTE(Audradeco @ 2015 10 02, 09:17)
Nuostabi grafito spalvos populiariausia terba:
(...)
Būna situacijų, kuomet įprasta terba per didelė  smile.gif
Puikus sprendimas: nedidukė tašytė per petį. Viski būtiniausi dalykai: kišenėlė telefonui, pakabukas raktams ir patogus užsegimas  thumbup.gif
Be viso šito dar tilps piniginė ir keletas būtinų daiktų  smile.gif

Nežinau kur žiūri skyrelio moderatorė unsure.gif , bet tokiai atvirai reklamai rodos yra skirtos atitinkamos forumo vietos. Na simpatiškos tos tašiukės, bet kartu ir gana primityvios – kiek gi galima žiūrėti į to paties modelio klonus. 4u.gif
Atsakyti
Riešinių sezonas prasiseda biggrin.gif Kaip visada rodau mamos megztas riešines

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
o čia mano atsikvėpimas tarp kitų projektų smile.gif

user posted image

Daugiau foto čia smile.gif
Atsakyti
Sijonas dukrai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2015 10 04, 15:54)
Riešinių sezonas prasiseda  biggrin.gif Kaip visada rodau mamos megztas riešines

Labai dailios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2015 10 04, 15:54)
Riešinių sezonas prasiseda  biggrin.gif Kaip visada rodau mamos megztas riešines

Darbšti mama, skoningos riešinės thumbup.gif
Geros nuotraukos irgi padeda.

QUOTE(Ievuxe @ 2015 10 05, 13:47)
o čia mano atsikvėpimas tarp kitų projektų

Gražuolis thumbup.gif
Dailiai sugalvotas vienspalvis variantas su akytėmis gėlytėmis thumbup.gif
Kamšalo pamušalui galima panaudoti plonas tinkamos spalvos pėdkelnės iš DANA serijos (jos nešiojimui nelabai ir tinka).
Atsakyti
Ir aš jau turiu kišenėtąją suknelę biggrin.gif

user posted image

Siūlai -Rowan Felted Tweed 500g.Mane sužavėjo jų spalva,bet daugiau jų nepirkčiau.''Prišiukšlinau'' namus,po skalbimo irgi pūkai byra,gana šiurkštūs,nors aš ir mėgstu ''kandančius'' rūbus.Bet dabar nors nesušalsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 10 07, 22:12)

Spalva super! wub.gif ir pati suknelė labai labai tinka thumbup.gif nors Jums visos suknelės tinka wub.gif
O neišsisėdi tvidas labai? Ir kiek susimezgė?
Atsakyti