Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 15

QUOTE(Paulius90 @ 2015 06 16, 08:48)
Matote, mes visiškai nesuprantam tų dalykų, svarbiausia, kad iškeptų ir nenorime permokėti už savaiminį išsivalymą, nes turime rankas ir patys smile.gif) Biudžetas neturi viršyti 400, o už tiek kažko ypatingo ir geresnio nepavyksta rasti.. :/

Tai gal dar pasižiūrėkite EOB45450OX arba Siemens HB43GT540E
Atsakyti
QUOTE(Paulius90 @ 2015 06 16, 00:57)
Sveiki, renkames imontuojama orkaite, apsistojome ties Electrolux EOA45651OX, ar ji verta tu pinigu, ar geriau rinktis ka kita?smile.gif aciu!

Gera orkaitė. Tikrai verta dėmesio.
Alternatyvai pažiūrėkite Electrolux EOA45751OX. Kaip nebūtų keista, jų kaina vienoda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 birželio 2015 - 17:46
Sveiki visi, kiek matau pagrinde visi diskutuojate apie Elektroliux, Boch, Siemens ar AEG

o man labai idomus sitie gaminiai:

Kaitlentė Hotpoint ARISTON PKQ 644 D GH (CF)

Kaitlentė Hotpoint ARISTON KIC 644 C (CF)

ORKAITĖ ARISTON FK1041LP.20 X/HA (CF)

Garų rinktuvas Hotpoit ARISTON HLB 9.8 LT (CF) X/H

Pagrindine priezastis ju spalva ir naudojami pavirsiai, taciau ar sitie gaminiai esamam kainu segmente nenusileidzia visiems Elektroliux, Boch, Siemens ar AEG? Gal sitas gamintojas tiesiog nieko vertas ir neverta man i sita gamintojo serija ziureti?
Aciu is anksto geriau nusimanantiems.
Atsakyti
Normalus vidutinio lygio (a-la Whirlpool) gamintojas.
Kainos/kokybės santykio čia nevertėtų ieškoti, nes Jūs perkate dizainą/spalvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(algiz @ 2015 06 17, 06:39)
Sveiki visi, kiek matau pagrinde visi diskutuojate apie Elektroliux, Boch, Siemens ar AEG

o man labai idomus sitie gaminiai:

Kaitlentė Hotpoint ARISTON PKQ 644 D GH (CF)

Kaitlentė Hotpoint ARISTON KIC 644 C (CF)

ORKAITĖ ARISTON FK1041LP.20 X/HA (CF)

Garų rinktuvas Hotpoit ARISTON HLB 9.8 LT (CF) X/H

Pagrindine priezastis ju spalva ir naudojami pavirsiai, taciau ar sitie gaminiai esamam kainu segmente nenusileidzia visiems Elektroliux, Boch, Siemens ar AEG? Gal sitas gamintojas tiesiog nieko vertas ir neverta man i sita gamintojo serija ziureti?
Aciu is anksto geriau nusimanantiems.

Dujinė kaitlentė tokia gerulė tik man toks išdėstymas ne prie širdies...
Orkaitės talpa nėra didelė bet tai tikrai ne trukumas...

Atsakyti
Tai jei gerai suprantu jusu atsakymus, tai neipatingi gaminiai, bet ir nera tokie, kuriu reiketu vengti. Teisingai mastau?

Nes tiesiog ieskausi Rudos sokolado spalvos buitines irangos, ir bent parduotuveje ju isvaizda tiko smile.gif tik tikrai nepirkciau jei sukritikuotumete pati gamintoja ar konkrecius modelius.

Beje gal yra geresnio pasirinkimo Rudos (sokolado) spalvos kito gamintojo?
Atsakyti
QUOTE(algiz @ 2015 06 17, 10:51)
Tai jei gerai suprantu jusu atsakymus, tai neipatingi gaminiai, bet ir nera tokie, kuriu reiketu vengti. Teisingai mastau?

Nes tiesiog ieskausi Rudos sokolado spalvos buitines irangos, ir bent parduotuveje ju isvaizda tiko smile.gif tik tikrai nepirkciau jei sukritikuotumete pati gamintoja ar konkrecius modelius.

Beje gal yra geresnio pasirinkimo Rudos (sokolado) spalvos kito gamintojo?

Nereikia bijoti ....bėda tame kad tokios spalvinės gamos neturi kas pasiūlyti...yra tik smėlio spalvos bet tikrai ne šokolado....
Atsakyti
Sveiki,

renkuosi elektrine orkaite, kokia jusu nuomone apie Indesit ir Whirlpool. Minusai ir pliusai?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2015 06 18, 10:55)
Sveiki,

renkuosi elektrine orkaite, kokia jusu nuomone apie Indesit ir Whirlpool. Minusai ir pliusai?

Geriau Whirlpool .....
Atsakyti
Sveiki, renkames visą buitinę techniką ir atėjo metas kaitlentei ir orkaitei. Kaip manot ar geriau rinktis abi vienos firmos? Orkaite montuosis po kaitlente. Net nežinau nuo ko pradėti, nes naudojomės dujomis. Kiek skaičiau indukcinės lenkia elektrines? O dar žiūriu keramikinės yra.. tai kurią geriausia rinktis? biggrin.gif 4u.gif Ir kokia firma patikimiausia? Gorenje, whirpool, eletrolux, samsung, siemens, bosch? visa galybė jų doh.gif ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, prašau pagalbos ir čia ieškant orkaitę ir kaitlentę. Kaitlentės reikia paprastos eletrinės, stiklokeramika. Orkaitei taip pat daug reikalavimų nekeliu, nereikia nei pirolizių, nei katalitinių sienelių. Tik pageidautina kad būtų talpi ir energijos klasė kuo geresnė. Pasirinkau štai tokius modeliukus, gal įvertintumėt?Tik nesuprantu dėl energijos klasės, vienur rašo A-20,KITUR A-30. O kaip iš tikro?Ačiū
Electrolux EOB5851AOX
Kaitlentė ELECTROLUX EHF46547XK
Atsakyti
Electrolux EOB5851AOX man taip pat patinka , ar yra analogiskas, bet NE sensoriniu valdymu?
Atsakyti