QUOTE(Justulemaze @ 2015 09 03, 21:50)
Mane gasdina milijonas funkciju Whirpoole. Kažkaip atrodo, kad kuo daugiau, tuo trumpiau tarnaus. Kam tie visi 6 pojučiai?
Beje, kuom tas mano paminetas elctrluxas nusikalto? Blogi parametrai, ar siaip Electroluxo orkaiciu nereomenduojate?
Nėra ten tu milijonai programų...
6-ojo POJŪČIO orkaitė be paliovos matuodama ir adaptuoja gaminimo trukmę bei temperatūrą kad kiekvienąkart būtų gaunami nepriekaištingi gaminimo rezultatai.
Tad išmėginkite užprogramuotus virėjų išbandytus receptus ir gaminkite gardžiausius valgius praktiškai be jokio įsikišimo arba gaminkite tradiciniu būdu, išjungę užprogramuotas parametrų nuostatas.
Modeliukas Electrolux EZB3410AOW Lenkijos pagamintas nepasižymi aukšta kokybę...
Papildyta:
QUOTE(mamulis @ 2015 09 03, 23:07)
neketinu investuoti daug- negaliu pasakyti, kad dažnai naudoju, mėsą kepu rankovėj, vienintelis besitaška,tis (gal) riebalais patiekalas gali būti kugelis. Dėl to ( o ir jau turimų atsiliepimų) į jonias pirolizes tikrai nesiruošiu investuoti. Manau tinrai būtini 1 lygio teleskopiniai bėgeliai, konvekcuja, laiko nustatymai ir kt. elementarios funkcijos. Kadangi gyvenu name, grilis orkaitėje man atrodo perteklinė funkcija, bet, kiek žinau, orkaičių be šios funkcijos nebūna. Sumum sumarum - gal tiesiog pirkti whirlpool'ą, o kainų skirtumą panaudoti pvz., vaikų būrelių apmokėjimui��
Jūsų atveju pasižiūrėčiau Whirlpool AKZ6230NB...