Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 15

QUOTE(Justulemaze @ 2015 09 03, 14:46)
Speedy, ką tada galėtumėte iš orkaičių pasiūlyti?

Ačiū

o gal pasižiūrėkite Whirlpool AKZ7920WH+BOSCH PKF651F17E orkaitė dominuoja daug juodos tai juoda kaitlentė labai dėrės 4u.gif
Atsakyti
Speedy, Kikker, gal kiek aukščiau mano pavardintas Gorenje ir whirpool galėtumėt pakomentuoti, nes matau, kad apskritai prieš mano nurodytą Whirpool'ą nesate nusistatę

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(mamulis @ 2015 09 03, 15:42)
Speedy, Kikker, gal kiek aukščiau mano pavardintas Gorenje ir whirpool galėtumėt pakomentuoti, nes matau, kad apskritai prieš mano nurodytą Whirpool'ą nesate nusistatę

Ačiū

Modeliukai labai skirtingi...pradedant nuo pirolizės baigiant visais įmanomais valymo būdais.....smagu būtų jai parašytumete kokio valymo norite ir koks valdymas visgi patogiausias
Atsakyti
QUOTE(mamulis @ 2015 09 03, 15:52)
Sakykit, o čia šitame electolux'e katalitinės sienelės tos, kurių po 5 m. keisti nereikia?

Dar klausimukas: pastebėjau, kad niekam Gorenje nesiūlote - kuo mano pavardintos blogos?

1. Taip.
2. EOA45551OK vertesnis pirkinys.
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti kokie jusu atsiliepimai apie garines orkaites? Ar kepate garuose, ar ta funkija is tiesu veikia? Gaminamas maistas buna panasus i gaminta konvekcinese krosnyse?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 09 03, 16:21)
o gal pasižiūrėkite Whirlpool AKZ7920WH+BOSCH PKF651F17E orkaitė dominuoja daug juodos tai juoda kaitlentė labai dėrės 4u.gif

Mane gasdina milijonas funkciju Whirpoole. Kažkaip atrodo, kad kuo daugiau, tuo trumpiau tarnaus. Kam tie visi 6 pojučiai?

Beje, kuom tas mano paminetas elctrluxas nusikalto? Blogi parametrai, ar siaip Electroluxo orkaiciu nereomenduojate?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 09 03, 14:02)
Modeliukai labai skirtingi...pradedant nuo pirolizės baigiant visais įmanomais valymo būdais.....smagu būtų jai parašytumete kokio valymo norite ir koks valdymas visgi patogiausias

neketinu investuoti daug- negaliu pasakyti, kad dažnai naudoju, mėsą kepu rankovėj, vienintelis besitaška,tis (gal) riebalais patiekalas gali būti kugelis. Dėl to ( o ir jau turimų atsiliepimų) į jonias pirolizes tikrai nesiruošiu investuoti. Manau tinrai būtini 1 lygio teleskopiniai bėgeliai, konvekcuja, laiko nustatymai ir kt. elementarios funkcijos. Kadangi gyvenu name, grilis orkaitėje man atrodo perteklinė funkcija, bet, kiek žinau, orkaičių be šios funkcijos nebūna. Sumum sumarum - gal tiesiog pirkti whirlpool'ą, o kainų skirtumą panaudoti pvz., vaikų būrelių apmokėjimui��
Atsakyti
QUOTE(Justulemaze @ 2015 09 03, 23:50)
Mane gasdina milijonas funkciju Whirpoole. Kažkaip atrodo, kad kuo daugiau, tuo trumpiau tarnaus. Kam tie visi 6 pojučiai?

Beje, kuom tas mano paminetas elctrluxas nusikalto? Blogi parametrai, ar siaip Electroluxo orkaiciu nereomenduojate?

AKZ7920WH geras variantas. Pigesnių modelių kategorijoje baltos spalvos pasirinkimas labai ribotas. Tiesa tai gana priartėja prie kokybiškesnio modelio Electrolux EOA45551OW ir gana toli nuo pradinio varianto.
Papildyta:
QUOTE(mamulis @ 2015 09 04, 01:07)
neketinu investuoti ... Sumum sumarum .... skirtumą panaudoti ....

Juk rašiau: EOA45551OK.
... summum summarum ... tai buvo ir vienas iš Jūsų žiūrėtų modelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 04 rugsėjo 2015 - 07:51
QUOTE(speedy @ 2015 09 04, 05:40)
AKZ7920WH geras variantas. Pigesnių modelių kategorijoje baltos spalvos pasirinkimas labai ribotas. Tiesa tai gana priartėja prie kokybiškesnio modelio Electrolux EOA45551OW ir gana toli nuo pradinio varianto.
Papildyta:

Juk rašiau: EOA45551OK.
... summum summarum ... tai buvo ir vienas iš Jūsų žiūrėtų modelių.

Ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Justulemaze @ 2015 09 03, 21:50)

Nėra ten tu milijonai programų...
6-ojo POJŪČIO orkaitė be paliovos matuodama ir adaptuoja gaminimo trukmę bei temperatūrą kad kiekvienąkart būtų gaunami nepriekaištingi gaminimo rezultatai.
Tad išmėginkite užprogramuotus virėjų išbandytus receptus ir gaminkite gardžiausius valgius praktiškai be jokio įsikišimo arba gaminkite tradiciniu būdu, išjungę užprogramuotas parametrų nuostatas.
Modeliukas Electrolux EZB3410AOW Lenkijos pagamintas nepasižymi aukšta kokybę...
Papildyta:
QUOTE(mamulis @ 2015 09 03, 23:07)
neketinu investuoti daug- negaliu pasakyti, kad dažnai naudoju, mėsą kepu rankovėj, vienintelis besitaška,tis (gal) riebalais patiekalas gali būti kugelis. Dėl to ( o ir jau turimų atsiliepimų) į jonias pirolizes tikrai nesiruošiu investuoti. Manau tinrai būtini 1 lygio teleskopiniai bėgeliai, konvekcuja, laiko nustatymai ir kt. elementarios funkcijos. Kadangi gyvenu name, grilis orkaitėje man atrodo perteklinė funkcija, bet, kiek žinau, orkaičių be šios funkcijos nebūna. Sumum sumarum - gal tiesiog pirkti whirlpool'ą, o kainų skirtumą panaudoti pvz., vaikų būrelių apmokėjimui��

Jūsų atveju pasižiūrėčiau Whirlpool AKZ6230NB...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 09 04, 08:40)

Speedy, o ne iš baltų tada? Kokie variantai būtų? Gal tos baltos ir taip ten daug bus.. Virtuve visa balta, dar gartraukio juostele. Gal ten visai gerai žiūrėsis ir juoda/sidabrinė orkaitė. Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Justulemaze @ 2015 09 04, 10:48)
Speedy, o ne iš baltų tada? Kokie variantai būtų? Gal tos baltos ir taip ten daug bus.. Virtuve visa balta, dar gartraukio juostele. Gal ten visai gerai žiūrėsis ir juoda/sidabrinė orkaitė. Ačiū!

Viskas priklauso koks skonis...kitiems prie baltos virtuvės juoda-plienas nesideri ,jai Jums grąžu tai tada modeliuku nemažai yra
Electrolux EOA45551OX
SIEMENS HB43GT540E
Juoda Whirlpool AKZ7920NB
Atsakyti