Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 15

QUOTE(vilmak @ 2015 06 23, 11:11)
Speedy, geriau plieno , nei juoda smile.gif
tai kaip ten su tuo ziediniu kaitinimu? ar tikrai visos orkaites ji turi?
ir kaip su tom sienelem, jei viena buna EcoClean, o tada kitos- kokios? ne katalitines, paprastos?

1. Tikrai ne visos turi žiedinį kaitinimo elementą galinėje sienelėje. Ir būtent ta, kur siūlė p.kikker yra tarp tų neturinčių...
2. EcoClean gali nebūti apskritai, gali būti galinė sienelė, gali būti galinė+šoninės, gali būti visos. Niekada nebūna EcoClean danga dengiamas dugnas.
Atsakyti
Gal man galėsit pagelbėti išsirenkant kaitlentę ir orkaitę? 4u.gif

QUOTE(biryte @ 2015 06 21, 16:22)
Pirmiausiai dėkoju už pagalbą išsirenkant skalbimo mašiną - esam patenkinti Jūsų pasiūlytu variantu smile.gif
O dabar mums labai reikia patarimo dėl įmontuojamos  kaitlentės ir orkaitės. Tiek kaitlentė, tiek orkaitė turi būti dujinės, nerūdijančio plieno spalvos. Dar vienas reikalavimas kaitlentei - jog grotelės eitų per visą paviršių, o ne ties kiekvienu degikliu atskirai (nežinau, ar tiksliai paaiškinau  4u.gif ) Kaina už abi galėtų būti max iki 500 EUR. Ką galėtumėte pasiūlyti?  4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 06 23, 07:58)
Nesuvokiu, kodėl reikia meluoti (darome prielaidą, kad gerbiama konsultantė žino ką rašo) g.gif

O bet žinote kas tai yra....

QUOTE(speedy @ 2015 06 23, 09:17)
1. Tikrai ne visos turi žiedinį kaitinimo elementą galinėje sienelėje. Ir būtent ta, kur siūlė p.kikker yra tarp tų neturinčių...
2. EcoClean gali nebūti apskritai, gali būti galinė sienelė, gali būti galinė+šoninės, gali būti visos. Niekada nebūna EcoClean danga dengiamas dugnas.

1.Kuos skiriasi orkaitės kurios neturi žiedinio kaitinimo?
2.Visiškai ir nereikia kad ecoClean dar ir dugną dengtų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(biryte @ 2015 06 23, 09:23)
Gal man galėsit pagelbėti išsirenkant kaitlentę ir orkaitę?  4u.gif

Sveiki,
Zanussi ZOG21411XK+Zanussi ZGG66414XA
Atsakyti
2.Visiškai ir nereikia kad ecoClean dar ir dugną dengtų doh.gif

bet , tarkim, man labiausiai ir susitersia dugnas. Nors ir tai ne tiek jau baisiai, arba as ne tokius gaminius gaminu biggrin.gif Jei dugnas neturi tos ecoclean sieneles, tada reiksminga nebent galine, kuria pasiekti sunkiausia. Sonines man niekad niekuo neapibega schmoll.gif
cia siaip, pamastymas... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 23 birželio 2015 - 09:39
QUOTE(vilmak @ 2015 06 23, 09:38)
bet , tarkim, man labiausiai ir susitersia dugnas. Nors ir tai ne tiek jau baisiai, arba as ne tokius gaminius gaminu biggrin.gif  Jei dugnas neturi tos ecoclean sieneles, tada reiksminga nebent galine, kuria pasiekti sunkiausia. Sonines man niekad niekuo neapibega schmoll.gif

Kiekvienai šeimininkei labai skirtingai ...kam aktualu ir galinė ir šoninė o kažkam tik galinė....mes visi skirtingi ir skirtingu mūsų poreikiai
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 06 23, 05:57)
Jums jau rašiau kad modeliukas HB43GT540E turi  ecoClean sieneles ir jokiu budu ne katalitines.Visos orkaitės turi žiedinį kaitinimą
Jūsų žišrėta HBA23B251S turi "EcoClean" galinė orkaitės sienelę.Aš pasiūliau dar su šoninėmis....
Jai per maža orkaitės talpa tada bent jau žiūrėkite pagaminta Vokietijoje SIEMENS HB33G1541S orkaitė bus 3D Plus karštas oras, mėsos termometras,galinė orkaitės sienelė „ecoClean“,softClose - švelnus durelių uždarymas

bet tos orkaites tos kitos sieneles KOKIOS? g.gif
cia raso, kad katalitines sieneles yra. http://www.zemakaina...emens-hb33g1541

tai tos kitos- katalitines ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 23 birželio 2015 - 10:01
QUOTE(vilmak @ 2015 06 23, 11:38)
bet , tarkim, man labiausiai ir susitersia dugnas. Nors ir tai ne tiek jau baisiai, arba as ne tokius gaminius gaminu biggrin.gif  Jei dugnas neturi tos ecoclean sieneles, tada reiksminga nebent galine, kuria pasiekti sunkiausia. Sonines man niekad niekuo neapibega schmoll.gif

Čia jau pasirinkimo reikalas. Aš daug metų (gal jau 8+) naudoju pirolizę.
Atsakyti
as neginciju, kad pirolize- geras dalykas biggrin.gif , jokiu budu. Tik gaminame turbut irgi nevienodai. Orkaite naudojuosi ne taip daznai, kepant sausainius ar mesa rankoveje, ne tiek labai ir susitersia. Tad moketi uz funkcija, kuria galbut[/I[I]] kazkada naudosiuosi, tikrai neapsimoka( velgi mano nuomone biggrin.gif )
Bet tada nenoriu ir tu katalitiniu sieneliu, kurias butina keisti,juk, jei isvalysiu dugna, tai pavalysiu ir sonus.... tik niekaip nesuprantu, kada jos katalitines, kada ne. Tai ir trikdo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2015 06 23, 12:12)
as neginciju, kad pirolize- geras dalykas  biggrin.gif , jokiu budu. Tik gaminame turbut irgi nevienodai. Orkaite naudojuosi ne taip daznai, kepant sausainius ar mesa rankoveje, ne tiek labai ir susitersia. Tad moketi uz funkcija, kuria galbut[/I[I]] kazkada naudosiuosi, tikrai neapsimoka( velgi mano nuomone biggrin.gif )
Bet tada nenoriu ir tu katalitiniu sieneliu, kurias butina keisti,juk, jei isvalysiu dugna, tai pavalysiu ir sonus.... tik niekaip nesuprantu, kada jos katalitines, kada ne.  Tai ir trikdo. unsure.gif

Su terminu mokėti už funkciją, ypač orkaitės su pirolize atveju, nėra viskas vienareikšmiška. Paklauskite savęs, kodėl analogiškas modelis su pirolize yra 5-8-10 kg sunkesnis? Storesnė skarda, geresnė termo izoliacija, papildomi stiklai durelėse - visa tai reiškia kokybiškesnį gaminį. Pasigooooglinkite kokia Electrolux EOC3430COX (su pirolize, bėgeliais ir žiediniu kaitinimo elementu galinėje sienelėje) kaina. Nebus brangiau už tą, kurią žiūrėjote.
Čia šiaip sau, dėl įdomumo ...
O apie katalitines sieneles čia pasakų taip pat prirašyta.
Atsakyti

speedy, 4u.gif labai aciu, informacija labai idomi ir naudinga. Apie tai nebuvau pagalvojus.

O kokia plieno orkaite pasiulytumet uz kokius 400-450 eur.?
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2015 06 23, 10:12)
as neginciju, kad pirolize- geras dalykas  biggrin.gif , jokiu budu. Tik gaminame turbut irgi nevienodai. Orkaite naudojuosi ne taip daznai, kepant sausainius ar mesa rankoveje, ne tiek labai ir susitersia. Tad moketi uz funkcija, kuria galbut[/I[I]] kazkada naudosiuosi, tikrai neapsimoka( velgi mano nuomone biggrin.gif )
Bet tada nenoriu ir tu katalitiniu sieneliu, kurias butina keisti,juk, jei isvalysiu dugna, tai pavalysiu ir sonus.... tik niekaip nesuprantu, kada jos katalitines, kada ne.  Tai ir trikdo. unsure.gif

Tai ne KATALITINĖS sienelės tai Eco Clean sienelės jų keisti NEREIKIA
Atsakyti
na suprantu, kad ECOCLEAN KEIST NEREIKIA, man idomu kokios TOS, kur NE ECOCLEAN 4u.gif
Atsakyti