Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 15

QUOTE(speedy @ 2015 06 22, 13:00)

Ačiū 4u.gif Čia man LABAI patiko vienas sakinys: "Pateiktas tokių gamintojų kaip Bosh ar Siemens, šis metodas leidžia dar ekonomiškiau nei pirolizė ir daug efektyviau nei katalizė panaikinti orkaitės vidaus nešvarumus." bigsmile.gif bigsmile.gif Tai gal tos pirolizės visai nereikia?

Vakar gyvai apžiūrinėjau Bosch HBG341420S, ji turi EcoClean ir yra pigesnė už mano išsirinktą Electrolux EOC5751FOV g.gif Kokie dar skirtumai tarp jų, neskaitant pirolizės?

QUOTE(Kikker @ 2015 06 22, 13:11)
Tikrai ne katalitinės sienelės

EcoClean -orkaitės galinė bei viršutinė dalys yra automatiškai išvalomos dėka paviršiaus, sudarytų iš mažų keraminių detalių, kurios sugeria bei suskaido maistines medžiagas, išsiskyrusias gaminimo metu bei sumažina dūmus.

Tai tų sienelių po 2 metų keisti nereikės? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 06 22, 13:56)
Ačiū  4u.gif Čia man LABAI patiko vienas sakinys: "Pateiktas tokių gamintojų kaip Bosh ar Siemens, šis metodas leidžia dar ekonomiškiau nei pirolizė ir daug efektyviau nei katalizė panaikinti orkaitės vidaus nešvarumus."  bigsmile.gif  bigsmile.gif Tai gal tos pirolizės visai nereikia?

Vakar gyvai apžiūrinėjau Bosch HBG341420S, ji turi EcoClean ir yra pigesnė už mano išsirinktą Electrolux EOC5751FOV  g.gif Kokie dar skirtumai tarp jų, neskaitant pirolizės?
Tai tų sienelių po 2 metų keisti nereikės?  biggrin.gif

Electrolux EOC5751FOV turi pirolizę.
Modeliukas HBG341420S Kkomplektacijoje galinė savaiminio išsivalymo EcoClean sienelė, papildomai galima įsigyti šonines ir viršutinę EcoClean sieneles
Šie abu šaunus modeliukai tik pirolizė visgi liks pats efektyviausia valymo sistema.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 06 22, 14:02)
Electrolux EOC5751FOV turi pirolizę.
Modeliukas HBG341420S Kkomplektacijoje galinė savaiminio išsivalymo EcoClean sienelė, papildomai galima įsigyti šonines ir viršutinę EcoClean sieneles
Šie abu šaunus modeliukai tik pirolizė visgi liks pats efektyviausia valymo sistema.

Pradedu įtarti, kad pirolizė - mano užgaida, kurios gal ir nelabai reikia ax.gif O be HBG341420S modelio kas dar verta dėmesio su EcoClean? Baltos spalvos g.gif Beje, jei jau rinktis šį modelį, ar verta įsigyti tas papildomas sieneles? Kokia jų kaina?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 06 22, 15:56)
Ačiū  4u.gif Čia man LABAI patiko vienas sakinys: "Pateiktas tokių gamintojų kaip Bosh ar Siemens, šis metodas leidžia dar ekonomiškiau nei pirolizė ir daug efektyviau nei katalizė panaikinti orkaitės vidaus nešvarumus."  bigsmile.gif  bigsmile.gif Tai gal tos pirolizės visai nereikia?

Vakar gyvai apžiūrinėjau Bosch HBG341420S, ji turi EcoClean ir yra pigesnė už mano išsirinktą Electrolux EOC5751FOV  g.gif Kokie dar skirtumai tarp jų, neskaitant pirolizės?
Tai tų sienelių po 2 metų keisti nereikės?  biggrin.gif

Be pirolizės, dugną teks valyti rankomis - niekas kitas to nepadarys.
Sienelių su EcoClean danga nereikės keisti.
Bosch HBG341420S - senas modelis, naujoji Bosch HBG634BW1 - gražesnė biggrin.gif
Jei reikia papigiau, pažiūrėkite Electrolux EOA45551OW. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 06 22, 15:30)
Pradedu įtarti, kad pirolizė - mano užgaida, kurios gal ir nelabai reikia  ax.gif O be HBG341420S modelio kas dar verta dėmesio su EcoClean? Baltos spalvos  g.gif Beje, jei jau rinktis šį modelį, ar verta įsigyti tas papildomas sieneles? Kokia jų kaina?

Kol yra prekyboje HBG341420S imkite ir vargo nematysite ....Ar verta pirkti sieneles viskas priklausys kaip eksploatuosite orkaite....kaina +/-80 eur.
Atsakyti
BOSCH HBA23B251S+ PCH615B90E (=600 eur)
Kaip manote apie toki derini?
Galbut yra geresni variantai uz panasia kaina? Nebutinai si firma, kaitlente dujine, orkaite- be pirolizes, bet ne katalitinem sienelem.
Niekaip negaliu apsispresti ir isisrinkti, visiskai nesinoreti moketi uz tai, kas man nebutina- pirolize, sensorinis valdymas. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2015 06 22, 18:40)
Galbut yra geresni variantai uz panasia kaina? Nebutinai si firma, kaitlente dujine, orkaite- be pirolizes, bet ne katalitinem sienelem.
Niekaip negaliu apsispresti ir isisrinkti, visiskai nesinoreti moketi uz tai, kas man nebutina- pirolize, sensorinis valdymas.  irnesakyk.gif

Orkaitės tikrai tokios nepirkčiau schmoll.gif Geriau jau SIEMENS HB43GT540E
Galinė, viršutinė ir šoninės sienelės ecoClean,trijų lygių teleskopiniai bėgeliai
SoftClose švelnus durelių uždarymas.
Kaitlentė Siemens EC645PB90E
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2015 06 22, 19:40)
Niekaip negaliu apsispresti ir isisrinkti, visiskai nesinoreti moketi uz tai, kas man nebutina- pirolize, sensorinis valdymas.  irnesakyk.gif

Mano tėvai turi kaitlentę BOSCH PCP615B90B, ji panaši į tą kur jus renkates, tik nėra to trigubo degiklio priekyje. Labai patenkinti kaitlente, nelabai matosi nešvarumai, valymas neužima daug laiko ir jėgų. Aš net jiems pavydžiu dėl valymo, nes jie nors ir daugiau verda nei aš ir priterlioja daugiau, bet kaitlentė atrodo tvarkingiau nei mano stiklokeraminė dujinė.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 06 22, 20:53)
Orkaitės   tikrai   tokios nepirkčiau  schmoll.gif Geriau jau SIEMENS HB43GT540E
Galinė, viršutinė ir šoninės sienelės ecoClean,trijų lygių teleskopiniai bėgeliai
SoftClose švelnus durelių uždarymas.
Kaitlentė Siemens EC645PB90E

bet raso, kad kaip tik sioje orkaiteje katalitines sieneles schmoll.gif
https://www.avitela....mens-hb43gt540e
http://www.virtuvesi...0e-orkaite.html ?
ir talpa jos tik 60 litru...
noretusi ir to ziedinio kaitinimo elemento, ar 3D karsto oro....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 22 birželio 2015 - 21:23
QUOTE(vilmak @ 2015 06 22, 21:07)
bet raso, kad kaip tik sioje orkaiteje katalitines sieneles  schmoll.gif
https://www.avitela....mens-hb43gt540e
http://www.virtuvesi...0e-orkaite.html ?
ir talpa jos tik 60 litru...
noretusi ir to ziedinio kaitinimo elemento, ar 3D karsto oro....

Jums jau rašiau kad modeliukas HB43GT540E turi ecoClean sieneles ir jokiu budu ne katalitines.Visos orkaitės turi žiedinį kaitinimą
Jūsų žišrėta HBA23B251S turi "EcoClean" galinė orkaitės sienelę.Aš pasiūliau dar su šoninėmis....
Jai per maža orkaitės talpa tada bent jau žiūrėkite pagaminta Vokietijoje SIEMENS HB33G1541S orkaitė bus 3D Plus karštas oras, mėsos termometras,galinė orkaitės sienelė „ecoClean“,softClose - švelnus durelių uždarymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 23 birželio 2015 - 05:31
QUOTE(Kikker @ 2015 06 23, 06:57)
Jums jau rašiau kad modeliukas HB43GT540E turi  ecoClean sieneles ir jokiu budu ne katalitines.Visos orkaitės turi žiedinį kaitinimą ......

Nesuvokiu, kodėl reikia meluoti (darome prielaidą, kad gerbiama konsultantė žino ką rašo) g.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmak @ 2015 06 22, 20:40)

Nežinau kaip Jums tinka juoda spalva. Tada būtų variantas Bosch HBA43S360E: papildomai 2 lygių bėgeliai, daugiau kaitinimo režimų ir panaši kaina.
Atsakyti
Speedy, geriau plieno , nei juoda smile.gif
tai
kaip ten su tuo ziediniu kaitinimu? ar tikrai visos orkaites ji turi?
ir kaip su tom sienelem, jei viena buna EcoClean, o tada kitos- kokios? ne katalitines, paprastos?
Atsakyti