Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

QUOTE(braske09 @ 2015 06 09, 15:32)
Čia turbūt turima omenyje ne pačios grynos druskos, o aplamai-juk ir visokiame maiste (pvz duonoje ) yra nemažai druskos. Tai viską sudėjusi, plius tą pusė a.š. grynos druskos, tai turbūt gaunasi nemažai.  g.gif

Taip, apskritai smile.gif

Aš pagal tai, ką pati valgau pabandžiau dabar įsivaizduot, kiek tos druskos galėčiau per dieną gaut g.gif Neįsivaizduoju, tiesą pasakius g.gif Viską praktiškai namie gaminu, tai neturėtų susidaryti didelis kiekis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 09, 15:30)
O kam Tu vyrą žolėm kankini?  biggrin.gif  Mėsos ar žuvies bent jau duodi prie žolių?  biggrin.gif

Nekasdien, bet duodu smile.gif Bet šiaip teisybės pasaulyje nėra, manasis per visą mano svorio metimo laikotarpį numetė 8,5 kg lotuliukas.gif Visi giria, pastebi, pats patenkintas biggrin.gif O mano minusas apie 2 kg, bet nei vieno gero žodžio neišgirdau, nieks nemato lotuliukas.gif Bet kažkaip randu savyje jėgų toliau stengtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 09, 15:38)
Nekasdien, bet duodu smile.gif Bet šiaip teisybės pasaulyje nėra, manasis per visą mano svorio metimo laikotarpį numetė 8,5 kg  lotuliukas.gif  Visi giria, pastebi, pats patenkintas biggrin.gif O mano minusas apie 2 kg, bet nei vieno gero žodžio neišgirdau, nieks nemato  lotuliukas.gif Bet kažkaip randu savyje jėgų toliau stengtis biggrin.gif

Žinau, kad nėra, aš saviškiui vis apie mitybą pasakoju, o jis, pasirodo, girdi, ką pasakoju, taip 20kg numetė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 09, 14:38)
Nekasdien, bet duodu smile.gif Bet šiaip teisybės pasaulyje nėra, manasis per visą mano svorio metimo laikotarpį numetė 8,5 kg  lotuliukas.gif  Visi giria, pastebi, pats patenkintas biggrin.gif O mano minusas apie 2 kg, bet nei vieno gero žodžio neišgirdau, nieks nemato  lotuliukas.gif Bet kažkaip randu savyje jėgų toliau stengtis biggrin.gif

Identiška situacija biggrin.gif visi tik giria MB o jis sako, kad ir mano žmoną pažiūrėkit, irgi sukūdusi biggrin.gif bet tarkim niekas nemato...
pernai MB buvo numetęs 26 kg biggrin.gif šiaip iš neturėjimo kas veikt biggrin.gif kai jau pradėjau bartis, nes numetė per labai trumpą laiką, tai po truputį baigia atsiauginti beveik visus kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 06 09, 15:47)
Identiška situacija biggrin.gif visi tik giria MB o jis sako, kad ir mano žmoną pažiūrėkit, irgi sukūdusi biggrin.gif bet tarkim niekas nemato...
pernai MB buvo numetęs 26 kg biggrin.gif šiaip iš neturėjimo kas veikt biggrin.gif kai jau pradėjau bartis, nes numetė per labai trumpą laiką, tai po truputį baigia atsiauginti beveik visus kg biggrin.gif

26kg?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 09, 15:43)
Žinau, kad nėra, aš saviškiui vis apie mitybą pasakoju, o jis, pasirodo, girdi, ką pasakoju, taip 20kg numetė  biggrin.gif

thumbup.gif Aš irgi pasakoju, bet kadangi maistą gaminu aš, tai taip sakyčiau visai be pastangų manajam pavyksta biggrin.gif Pats tai nelabai pastebėtų, kad kažkas ir atsitiko, jei būtų nereikėję nešt diržo pas batsiuvį papildomoms skylėms išmušti biggrin.gif Gal kai nesureikšmini tie kg greičiau tirpsta? unsure.gif Vis dar ieškau savojo recepto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2015 06 09, 15:47)

thumbup.gif Va kokia ta mūsų dalia drinks_cheers.gif Liekam šešėlyje biggrin.gif Bet tai pats stengėsi? Manasis nebent "netyčia", šiaip nėra pareiškęs noro sukūsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 09, 15:53)
thumbup.gif  Aš irgi pasakoju, bet kadangi maistą gaminu aš, tai taip sakyčiau visai be pastangų manajam pavyksta  biggrin.gif  Pats tai nelabai pastebėtų, kad kažkas ir atsitiko, jei būtų nereikėję nešt diržo pas batsiuvį papildomoms skylėms išmušti  biggrin.gif  Gal kai nesureikšmini tie kg greičiau tirpsta?  unsure.gif  Vis dar ieškau savojo recepto biggrin.gif

Gerai, kai valgo tai, ką pagamini, maniškis tai dabar jau su atskirais prašymais, pvz, visada vakare turi būt vištienos krūtinėlės, nes užmigdęs vaikus, apie 22val dar valgo, pusryčiams visada varškės - kefyro - bananų ir dž.vaisių kokteilis ir pan smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 09, 15:58)
Gerai, kai valgo tai, ką pagamini, maniškis tai dabar jau su atskirais prašymais, pvz, visada vakare turi būt vištienos krūtinėlės, nes užmigdęs vaikus, apie 22val dar valgo, pusryčiams visada varškės - kefyro - bananų ir dž.vaisių kokteilis ir pan  smoke.gif

Man labai pasisekė, nes esu mačiusi, kaip draugės vyras "to nevalgau, to nenoriu, atskirai jam padaryk" smile.gif Valgo viską, kas paduota, kiek padaryta, netgi nesitariam dėl meniu, kas šauna į galvą, tą padarau, būna staigmena jam daugeliu atvejų smile.gif Dabar irgi labai palaiko, kad kūdinuos, tik salotas žolėm pavadina, bet nieko nesako, kad nevalgys smile.gif Bet šiaip esu ir iš anytos išgirdusi frazę anūkui, kad "čia ne restoranas", tai spėju vaikystėje taip buvo auklėtas, už tai dabar man bėdų nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 09, 16:07)
Man labai pasisekė, nes esu mačiusi, kaip draugės vyras "to nevalgau, to nenoriu, atskirai jam padaryk" smile.gif Valgo viską, kas paduota, kiek padaryta, netgi nesitariam dėl meniu, kas šauna į galvą, tą padarau, būna staigmena jam daugeliu atvejų smile.gif Dabar irgi labai palaiko, kad kūdinuos, tik salotas žolėm pavadina, bet nieko nesako, kad nevalgys smile.gif Bet šiaip esu ir iš anytos išgirdusi frazę anūkui, kad "čia ne restoranas", tai spėju vaikystėje taip buvo auklėtas, už tai dabar man bėdų nėra biggrin.gif

Jei man vyras pradėtų "to nenoriu, to nevalgysiu", galėtų pats gamintis biggrin.gif Maniškis valgo viską tą patį, ką ir aš (vaikai irgi) tik dar pas jį būna vienas bonusinis valgymas vakare. Normalu, jis vyras, jam reikia daugiau kcal nei man ir nereikia, kad svoris kristų raumenų sąskaita, tik kartais nusibosta galvoti, kad reikia dar tos papildomos vakarienės nepamiršt į grilį įmest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 09, 14:52)

taip taip biggrin.gif

QUOTE(Highlander @ 2015 06 09, 14:57)

thumbup.gif Va kokia ta mūsų dalia  drinks_cheers.gif  Liekam šešėlyje biggrin.gif  Bet tai pats stengėsi? Manasis nebent "netyčia", šiaip nėra pareiškęs noro sukūsti smile.gif

buvo sumažinęs porcijas, sveikesnė mityba, vakare nevalgymas ir berods per 3 men ir nukrito nuo 107 kg. bet va dabar apie 90 kg sveria, tai manau pats tas, bet pats dejuoja, kad pilvas didelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 06 09, 16:14)
taip taip biggrin.gif
buvo sumažinęs porcijas, sveikesnė mityba, vakare nevalgymas ir berods per 3 men ir nukrito nuo 107 kg. bet va dabar apie 90 kg sveria, tai manau pats tas, bet pats dejuoja, kad pilvas didelis lotuliukas.gif

O, maniškio pradinis svoris irgi maždaug toks buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 06 09, 16:14)
taip taip biggrin.gif

Manojo panašūs skaičiai (106,5kg), bet ne pradinis, o dabartinis blush2.gif Na mes meškinai, ką galiu pasakyt biggrin.gif Beje, manojo komentaras: man prie mažo pilvo pypkė netiks lotuliukas.gif Šiaip juokauja, bet toks jau jo "hobi" kartą per savaitę pypkę prisikimšt su viskio šlakeliu, tada likusias dienas ją valyti, prižiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti