QUOTE(Gabi* @ 2015 07 15, 21:27)
Man labai rūpi dar vienas dalykas. Mūsų temos pirmame puslapy, o ir šiaip knygose bei mūsų diskusijose dažnai paminima, kad kartą per savaitę ar dvi reikia daryti išeigines, t.y. valgyti, tai, ko norisi, labai savęs neribojant ir tokiu būdu išjudinti medžiagų apykaitą. Norėjau paklausti, ar darote tokias dienas? Pvz. aš sau tokią dieną pasidariau šiandien, bet man morališkai sunku atsipalaiduoti. Taip, būna dienų, kai nuo režimo bene kiekvienai tenka nukrypti dėl visokių balių ar kitų priežasčių, tačiau kaip tai daromoa sąmoningai? Kiekvieną dieną bandydama maitintis saikingiau, aš jaučiuosi blogai bandydama suvartoti daugiau maisto, nors logiškai lyg ir viską suprantu. Kaip sekasi jums?
Na, aš būtent maisto laisvadieniais ir pasinaudoju savaitgaliais, kai kokia proga ar tiesiog smagus laisvadienis valgau ko šiaip nevalgyčiau. Kremtuosi tik jei tokia diena ne viena per savaitę išeina. Man atrodytų mažiau racionalu per šventę susilaikyti, o maisto laisvadienį pasidaryti, pvz, pirmadienį kokį
Beje, meniu:
musli su liesu pienu ir šaukšteliu trintų braškių;
liesa varškė pertrinta su puse banano, braškėm, kiek lieso jogurto ir kviečių gemalais;
žalieji lėšiai su rūkyta kiauliena, šv. daržovės;
liesa varškė pertrinta su puse banano, braškėm, kiek lieso jogurto ir kviečių gemalais;
pieno kokteilis ir bananas;
kefyras
nusipirkau dar svarstykles maistui, niekaip nesuprantu iš akies kur 50, o kur 200 gramų. Tarkim musli tai kiek man atrodo, kad suvalgau, gaunasi nežmoniškai daug
Tik išpuikėlis galvoja esąs atsakingas už viską, kas vyksta aplinkui jį. Gyvenimas juda savaime, jo nereikia judinti. (Rašytojas Regimantas Tamošaitis)