Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

QUOTE(murrrka @ 2005 04 17, 16:48)
cia labai smagu skaityti jusu tuos receptukus, kaip pasigaminti picos pada ir idara, bet as pasigendu pagrindinio dalyko - padazo receptuku! man pats skaniausias padazas yra baltas, tas kur gaminamas "milano" ar "pas paolo" picerijose! tik viena beda, nezinau kaip juos pasigaminti! gal turite pasiulynu?!

As padaza darau taip:
Normos is akies. Majoneza, piena ir grietinele 10%, isplaku su mikseriu, pridedu Santa Maria salotu prieskoniu ir padazas gatavas. Skystas.

P.S. mano grupioke atlikinejo praktika Milano picerijoj, tai ir isdave sita recepciuka.

O dar skanus cesnakinis padazas - baltas: grietine, majonezas, cesnakas, cajani pipirai. Tirstas.

Atsakyti
2 pakeliai varskes
3 kiausiniai
1 arbatinis saukstelis sodos(arba 2 sauksteliai kepimo milteliu)
8-10 saukstu miltu

viska ismaisyti,deti i bleta ir isploti. ant virsaus deti desros,krapu,olandisko surio,tomato ir t.t.

kepti apie 20 min.
Atsakyti
Jolitka, labai labai tau aciu! Man kaip tik labiausiai ir rupejo padazas is "Milano" picerijos! thumbup.gif Aciu, kad pasidalinai "paslaptimi"! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murrrka @ 2005 05 03, 21:46)
Jolitka, labai labai tau aciu! Man kaip tik labiausiai ir rupejo padazas is "Milano" picerijos! thumbup.gif Aciu, kad pasidalinai "paslaptimi"!  smile.gif

Ner uz ka! Svarbu, kad skaniai gautusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2004 01 03, 19:25)
Pernai, vaiko masazuotoja dave picos receptuka, neva tikras italiskas receptas. Na pabandziau, gavosi skaniai:

1 kg miltu (cia 5 didelems picoms) jei maziau as atitinkamai emiau 0,5 kg
30 g mieliu (nesausos, pokeliais) atitinkamai 1/4 dalis
1 arbat. saukstelis druskos, -"- 0,5 saukstelio
~ 200 g drungo vandens, -"- apie 150 g.

Nu man tai sitas padas thumbup.gif Vyras sake,kad daugiau i picerijas nebesims valgyt biggrin.gif
Tik as pilu biski pieno ir biski vandens,bo jei tik su vandeniu,tai man baisiai kieta gaunas rolleyes.gif
Atsakyti
O man Čili picerijose labiausiai patinka Čiau čiau pica su jautiena ir beane padažu. Tik va, nežinau, kaip tokį padažą galima būtų namie pasigaminti. Pado receptą jau atidirbau, picos kaskart vis skanesnės gaunasi, bet va padažo reikia cry.gif
Atsakyti
QUOTE(murrrka @ 2005 05 03, 20:46)
Jolitka, labai labai tau aciu! Man kaip tik labiausiai ir rupejo padazas is "Milano" picerijos! thumbup.gif Aciu, kad pasidalinai "paslaptimi"!  smile.gif

O kaip ta pomidorini "Milano" picerijos padaza pasidaryti? Ten turbut is luptu pomidoru konservuotu, ar klystu? Gal dar kazko dedama.
Atsakyti
o kokie pasiulymai padazui su majonezu kecupu ir t.t ? Na tokiam rausvam saldziarugsciam padazui,kur delano ir forto picerijose buna? g.gif
Atsakyti
sveikos mamos,
gal zinot kaip pagaminti picos plona pada, tokio plonumo ir minkstumo kaip pirktines tortilijos? as darau mazdaug taip - 300 g miltu, 2-3 saukstai alyvuogiu aliejaus, ~25 g mieliu, vandens su slaku pieno. gaunasi per kietas, ypac prie krastu sukieteja iki trapumo. noriu visai netrapaus, beveik guminio pagrindo.
Atsakyti
Mes kepam toki plona pagrinda ( cia irgi sake kazkurios picerijos receptas biggrin.gif ):
sausos mieles+miltai+ truputi margarino, viska ismaisyti ir supilti apie puse stiklines vandens su istirpinta druska ir cukrumi. Padarai guza ir palieki pusvalandziui siltai smile.gif
Atsakyti
Merginos o gal zinot kaip tarkim paruost grietineles padaza?jei kas nors lanketes Kaune Metropolyje tai turetumet isivaizduot apie ka as kalbu ax.gif
Atsakyti
O čia mano picos receptas. Tešla trapi ir skani. Ji daroma dviem etapais:

A. Paimti stiklinę (apie 250 ml.). Į ją dėti didelį šaukštą cukraus, didelį šaukštą grietinės, kiaušinį ir apie 30 g. mielų. Viską sumaišyti ir pilti pieno tiek, kad būtų pilna stiklinė.

B. Paimti didelį indą, kuriame reiks maišyti tešlą. Į jį suberti trys stiklines miltu ir sudėti pakelį sviesto. Viska gerai išmaišyti iki birios masės.

Kai ištips mielės, sumaišyti A ir B ir išmaišyti tešlą. Ją 40 min. į šaldytuvą o po to iškočioti ir ant jos dėti tai, ko pageidaujate. Kepti apie 10-25 min. (priklausomai nuo orkaitės).

Skanaus. essen.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti