Ar tik ne "Cili" uzpatentavo savo picu teslos recepta? Matyt, ne toks jau ir elementarus receptelis
QUOTE(Auge X @ 2004 05 02, 21:31)
is MALSENOS picai misinio iseina labai neblogi ceburekai , nes pica tik siaipsau mums pasirode
o kaip tu juos darai?
Man skanus ir greitas picos įdaras: grilio salotos+ vištienos faršas bei Mozarelos sūris.
ir as pasisakysiu.sekmadieni kepem pica vakarienei, paprastute tiktai mozarella, pomidoru tyre ir aliejuje konservuoti artisokai bei paprikos.
Kuo paprastesne pica-tuo skaniau
Kuo paprastesne pica-tuo skaniau
QUOTE(snoopy @ 2005 02 15, 14:06)
ir as pasisakysiu.sekmadieni kepem pica vakarienei, paprastute tiktai mozarella, pomidoru tyre ir aliejuje konservuoti artisokai bei paprikos.
Kuo paprastesne pica-tuo skaniau
Kuo paprastesne pica-tuo skaniau
Kaip pirstu i aki!
Kepei pacia tikraja italiska pica!
As darau tesla taip:500gr.miltu,1/2saukstelio druskos,8saukstai alyvuogiu aliejaus,250gr.vandens,20gr.mieliu,1/2saukstelio cukraus.Mieles,cukru ir silta vandeni istrinu ir pilu i miltus ,alieju, druska.Uzdengiu ir apie valanda dedu i saldytuva.Tik reikia auksta inda imti.Net ir man pradedanciai virejai gaunasi.
Super skani (bent jau man) uždara pica, kurią labai lengva pagaminti.
Reikės:
1. Tešlos ( gali būti ir mielinė ir bemielė, parduodamos kiekvienoje pardėje, dažniausiai jų galima rasti prie ledų, šaldikliuose)
2. Tuno skardinėje
3. Rūgščių raugintų agurkų
4. Raudonos paprikos
5. Mėlynų alyvuogių (jei nemėgstat, galit jų ir nedėti)
6. Kečupo, maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Tešlą atšildyti, kad išsilankstytu, iškart pakloti į skardą. Jos paviršių aptepti kečupu, tolygiai, pagal skonį, paskirstyti tuną, uždėti griežinėliais pjaustytus agurkus, papriką, alyvuoges. Viską apibarstyti pipiriukais ir susukti vyniotinį. "Vyniotinio" biršų galite ištepti plaktu kiaušiniu - gražiau apskrus. Na ir kepti tiek, kad nesudegtų Skanaus.
Reikės:
1. Tešlos ( gali būti ir mielinė ir bemielė, parduodamos kiekvienoje pardėje, dažniausiai jų galima rasti prie ledų, šaldikliuose)
2. Tuno skardinėje
3. Rūgščių raugintų agurkų
4. Raudonos paprikos
5. Mėlynų alyvuogių (jei nemėgstat, galit jų ir nedėti)
6. Kečupo, maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Tešlą atšildyti, kad išsilankstytu, iškart pakloti į skardą. Jos paviršių aptepti kečupu, tolygiai, pagal skonį, paskirstyti tuną, uždėti griežinėliais pjaustytus agurkus, papriką, alyvuoges. Viską apibarstyti pipiriukais ir susukti vyniotinį. "Vyniotinio" biršų galite ištepti plaktu kiaušiniu - gražiau apskrus. Na ir kepti tiek, kad nesudegtų Skanaus.
As tai kepu tokia pica:
Pakelis varskes
1 kiausinis
1 valg.s. aliejaus
1 arb saukstelis nugesintos sodos rugstyje
apie 250 g miltu
O ant virsaus dedu viska ko turiu. Man labai patinka daug surio, pievagrybiu ir padazo (majonezas, grietine, pomidoru padazas ir cesnakai). Buna labai labai skanu
Pakelis varskes
1 kiausinis
1 valg.s. aliejaus
1 arb saukstelis nugesintos sodos rugstyje
apie 250 g miltu
O ant virsaus dedu viska ko turiu. Man labai patinka daug surio, pievagrybiu ir padazo (majonezas, grietine, pomidoru padazas ir cesnakai). Buna labai labai skanu
Pica su saliamiu
100 g saliamio,
100 g raudonos saldžios paprikos,
100 g itališko sūrio (Mozzarella),
1 indelis pomidorų savose sultyse,
2 šaukštai griežinėliais pjaustytų alyvuogių,
2 šaukštai alyvų aliejaus.
Picos paplotėlius aptepti 2 šaukštais aliejaus, uždėti plonai supjaustytą papriką, griežinėliais pjaustytus pomidorus, dešrą, suberti alyvuoges ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
100 g saliamio,
100 g raudonos saldžios paprikos,
100 g itališko sūrio (Mozzarella),
1 indelis pomidorų savose sultyse,
2 šaukštai griežinėliais pjaustytų alyvuogių,
2 šaukštai alyvų aliejaus.
Picos paplotėlius aptepti 2 šaukštais aliejaus, uždėti plonai supjaustytą papriką, griežinėliais pjaustytus pomidorus, dešrą, suberti alyvuoges ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
cia labai smagu skaityti jusu tuos receptukus, kaip pasigaminti picos pada ir idara, bet as pasigendu pagrindinio dalyko - padazo receptuku! man pats skaniausias padazas yra baltas, tas kur gaminamas "milano" ar "pas paolo" picerijose! tik viena beda, nezinau kaip juos pasigaminti! gal turite pasiulynu?!
Nelabai isivaizduoju kokius jus darot padus, bet skaniausias man tik picerijos,dar niekur nevalgiau skaniau..bandziau kepti is malsenos, tai dar dabar ta pica prisiminus ziaukcioju..reikia padirbt nebent picerijoj kad suzinotum recepta,kitos vilties jau nebeturiu tos maximos,iki picos man slykscios,nu bulka ten..
dabar darau ant lavašo, is bedos gerai,bet jauciu kad namie niekada skanios picos nevalgysiu..
pesimistiskai as cia..bet kad nebegaliu.. taip noriu skanaus pado..
dabar darau ant lavašo, is bedos gerai,bet jauciu kad namie niekada skanios picos nevalgysiu..
pesimistiskai as cia..bet kad nebegaliu.. taip noriu skanaus pado..