ir as neseniai pradejau picas skepti radau pirkti pagrindo misinio.
virsu darau toki : pradziai pasidarau padaza. pilu i inda kecupo, helmans majonezo ir truputi bbq padazo. sumaisau. juo istepu picos pagrinda. tada dedu smulkiai ir plonai pjaustyta daktariska desra. taip pat smulkiai pjaustytus rukytus lasinukus (su daug raumens) . tada dedu plonais grieziniais pjaustyta svoguna, pomidorus, suri. abu su vyru dievinam sita recepteli pigu paprasta ir laaaabai skanu
nu va siandien ieskojau picu padu recpetu ir netiketai sita foruma radau
tiesa nesu nei tetis nei mama
pirkau siandien malsenos miltu misini kita savaitgali bandysiu daryti pica
bet kazkaip bloga nuojauta kankina, kad nieko gero nesigaus
tiesa nesu nei tetis nei mama
pirkau siandien malsenos miltu misini kita savaitgali bandysiu daryti pica
bet kazkaip bloga nuojauta kankina, kad nieko gero nesigaus
Mes irgi labai megstam picas. Bet darau jas retai, nes pasidarius, negaliu sustoti valgyti
O šiaip tai padą darau visada pati mielinį ir vieną picą kepu su tunu, o kitą su šonine. dar labai skani pica su vištiena, persikais ir anananasais.
Ir prie picos visada padarau savo firminį padažėlį - Helmans majonezas, natūralus jogurtas (imu firmos Danone, nes lietuviški man per skysti) ir daug česnako. Viską suplaku su mikseriu
Dar žinau, kad picerijoj daro padažą iš majonezo, truputi ananasų sulčių ir česnakų.
O šiaip tai padą darau visada pati mielinį ir vieną picą kepu su tunu, o kitą su šonine. dar labai skani pica su vištiena, persikais ir anananasais.
Ir prie picos visada padarau savo firminį padažėlį - Helmans majonezas, natūralus jogurtas (imu firmos Danone, nes lietuviški man per skysti) ir daug česnako. Viską suplaku su mikseriu
Dar žinau, kad picerijoj daro padažą iš majonezo, truputi ananasų sulčių ir česnakų.
QUOTE (Beginer @ 2004 10 03, 19:24) |
pirkau siandien malsenos miltu misini kita savaitgali bandysiu daryti pica bet kazkaip bloga nuojauta kankina, kad nieko gero nesigaus |
Sveiki, galiu patarti kaip daryti picos pagrinda ir malsenos misinio. man jis labai patinka. Pigu ir labai greitai pasiruosia. Super
I bliuda supylus visa pokelio misini, ipilama 6 saukstai aliejaus ir silto vandens. Pagal recepta kuris yra ant pokelio vandens nepilkit, jo bus zymiai per daug. Kazkur reikia vidutinio dydzio puodelio. Pilkite po truputi ir gerai ismaisykite. Pacios tikrai suprasit kada jau gana. O tada i pasyldyta orkaite valandziukei.
po to ja ismynkote ir darote blynus, juos kepate, dedate viska ant virsaus ir .t.t. viska puikiai toliau zinote.
Si savaitgali kepiau pica, tai su vyru apsirijome kaip tie kur kriu kriu sako
penktadieni bandziau daryti ta picos pada su malsenos miltu misiniu ir nesigavo
supyliau tuos miltus i bliuda, ipyliau vandens, aliejaus, palaikiau 1 vanada kad iskiltu.
idejau i orkaite tai vienas padas neiskepe iki galo
kita blyna mama dare tai per plona padare tai kietas buvo
o trecias blynas siek tiek geresnis gavos bet vistiek nebuvo toks kaip ant normaliu picu
viskas metu picos kepejo karjera
supyliau tuos miltus i bliuda, ipyliau vandens, aliejaus, palaikiau 1 vanada kad iskiltu.
idejau i orkaite tai vienas padas neiskepe iki galo
kita blyna mama dare tai per plona padare tai kietas buvo
o trecias blynas siek tiek geresnis gavos bet vistiek nebuvo toks kaip ant normaliu picu
viskas metu picos kepejo karjera
beginer, tas misinys yra sh* o ne tavo sugebejimai. siulau paciai pasidaryt tesla ir bus super!
QUOTE (bea @ 2004 10 10, 12:27) |
beginer, tas misinys yra sh* o ne tavo sugebejimai. siulau paciai pasidaryt tesla ir bus super! |
na nera jau tokos sh...
drauge pica kepe ir labai skanus padas buvo kai paklausiau recepto pasake kad butent is sito misinio
Na bet man vistiek su varske pats skaniausias is naminiu picu padu
Na man skonis Malsenos misinio padu patinka, bet labai jau sunkiai iseina ta pada padaryti. Labai lipnus, ar ten miltu dadet reikia??? Ir ka reiskia minkyti "kol nelips prie ranku"..... Tiesa, kazkas minejo, kad vandens pilti maziau nei parasyta - reiks isbandyti. Ir aplamai ar IMANOMA JA KOCIOTI, nes man neiseina, limpa. BLIMBA, NEMOKU SU TESLA ELGTIS