QUOTE (gemaite @ 2004 04 26, 13:03) |
labai norėčiau išsikepti skania pica,bet nežinau recepto.Gal galite pasiūlyti savo receptukų. |
QUOTE (Tynka @ 2004 02 05, 16:50) |
o gal zinot kas padazu prie picu receptuku. Labai prasom pasidalinti. Na ten kur majonezas su kecupu - zinau, bet noretusi ko nors subtilesnio. |
O tu pabandyk i sita majonezo ir kecupo misini ispausti cecnako ir prideti pipiru. labai skanu.
As naudoju malsenos picos misini. kaip tik vakar kepem. Niam niam
QUOTE (Brazile @ 2004 04 16, 12:11) |
gal kuri zinot gera picos pagrindo teslos recepta. kad butu plonas, traskus ne per kietas ne per minkstas |
Kelis kartus jau kepiau pica pagal gurmanuose rasta recepteli. Padas gavosi tikrai skanus, beje kepiau viengubas picas
Padas buna trapus,bet minkstas.
teslai reikia:
200g pieno,
25g sv.mieliu,
2 kiausiniu tryniu,
125g kamb. temp. sviesto,
3arb. sauksteliu cukraus, ziupsnelio sodos, ir
ne daugiau kaip 700g miltu
siltas apie 35 laipsniu celsijaus pienas, mieles, tryniai, sviestas, cukrus, druska ismaisomi. Soda maisoma su miltais, ipilamas skystis ir suminkoma tesla, kuri nelips prie ranku. Tesla dalinama i 2 dalis, uzdengiama ir kildinama apie 1 valanda. Iskilusi tesla iskociojama tokio dydzio kaip skarda. Skarda siek tiek pabarstyt miltais ir iskloti vienu teslos blynu, kitas iskociotas teslos blynas paliekamas ant stalo ir uzdengiamas ranksluosciu. Dar leidziam teslai pakilti. Ikaitinam orkaite iki 220 laipsniu ir keliom minutem pasaunam skarda, po kokiu 4minuciu istraukiam, tepam padazu, dedam produktus ir ant virsaus isklojam kita teslos blyna. Uzspausti krastus ir kepti apie 15-20min pica bus tokia, kokios negausit nei vienoje picerijoje. Ji itin skani salta.
springlet ka reiskia viengubas???? vienos porcijos ar kajp?
Ta prasme vienas blynas ir ant jo idaras, o neuzdengineti kitu. Na tokia tradicine pica, ne tokia kaip Cili perlenkta is abieju pusiu tesla, o idaras viduj. Beje is tokio kiekio kaip parasiau 4 picos gaunasi, nors cia kaip kas megsta, jei plonesnis padas, tai 4, jei storesnis maziau
Labiausiai man patinka:
3 kiausiniai
3 v/š majonezo nepilna stikline miltu
galima biski sodos bet visai nedaug
kiausinius gerai isplakti ,imaisyti majoneza ir miltus po biski
Tesla bisli pakepa ir dedi visko ko sirdis geidzia arba tai ko turi
O is MALSENOS picai misinio iseina labai neblogi ceburekai , nes pica tik siaipsau mums pasirode
3 kiausiniai
3 v/š majonezo nepilna stikline miltu
galima biski sodos bet visai nedaug
kiausinius gerai isplakti ,imaisyti majoneza ir miltus po biski
Tesla bisli pakepa ir dedi visko ko sirdis geidzia arba tai ko turi
O is MALSENOS picai misinio iseina labai neblogi ceburekai , nes pica tik siaipsau mums pasirode
Pabandykit ant picos pagrindo uzsitepti Kedainiu koncervu fabriko NATURALU pomidoru padaza su baziliku Nu laaaaaabai skanu.
Pica skaniausia, zinoma, Cili picerijoj Bet ir namie kartais pasigaminam. Pada darau pati arba Malsenos misini naudoju. Bet fainiausia eksperimentuoti, ka ant virsaus uzdeti. Skaniausias dalykas - ant pagrindo plonai uztepti kecupo, uzdeti plonai supjaustytos virtos desros (plonomis juostelemis), ananasu gabaliuku ir surio tarkuoto. Vietoj desros galima naudoti vista (jei pvz. liko nuo pietu). Laaaabai skanu ir egzotiska
QUOTE (gemaite @ 2004 04 26, 11:03) |
labai norėčiau išsikepti skania pica,bet nežinau recepto.Gal galite pasiūlyti savo receptukų. |
VIENA KARTA MAN LIKO TESLOS NUO KIBINU, TAI AS ISKEPIAU PICA, TAI VISI NUSPRENDE, KAD ZIAURIAI SKANU: KEPINIU MARGARINO, KIAUSINIS, MILTAI IR GRIETINE.