Mergyte83 picos padas gavosi super skanus
QUOTE(mergyte83 @ 2010 10 02, 11:35)
Plonas ir minkštas picos pagrindas
3 nemažos picos
250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių
Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!
3 nemažos picos
250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių
Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!
Vakar kazkaip net neiskilo tesla, bet vistiek iskepus buvo labai skani ir tokia kaip turi buti.Super receptas
vakar taip gerai pica gavosi ta su alum kur padas. o shiandien galvoju idesiu ant skardos popieriu 'Upsetuspaber' mamushki .. nedekit tokio popieriaus kepimo niekad .. neatlimpa
O aš jau pasigaminau iš jos recepto. Gavosi dvi didelės picos. Tik jums parodysiu nekeptą, keptos nespėjau nufotkinti
Šiandien ir aš pabandžiau kepti picą pagal mergyte83 receptą. Gavosi puikiai, net pati nesitikėjau MB sakė norės dar Tiesa, mes tik vieną picą įveikėm (o iš tešlos gaunasi trys). Likusią tešlą įdėjau į šaldytuvą, ryt arba poryt būtinai pakartosim
mergyte83 lieku skoloj
P.S. kaip žinoti kiek gramais yra 750 ml miltų? Miltų dėjau iš akies...
mergyte83 lieku skoloj
P.S. kaip žinoti kiek gramais yra 750 ml miltų? Miltų dėjau iš akies...
QUOTE(Louhi @ 2011 01 14, 22:16)
Šiandien ir aš pabandžiau kepti picą pagal mergyte83 receptą. Gavosi puikiai, net pati nesitikėjau MB sakė norės dar Tiesa, mes tik vieną picą įveikėm (o iš tešlos gaunasi trys). Likusią tešlą įdėjau į šaldytuvą, ryt arba poryt būtinai pakartosim
mergyte83 lieku skoloj
P.S. kaip žinoti kiek gramais yra 750 ml miltų? Miltų dėjau iš akies...
mergyte83 lieku skoloj
P.S. kaip žinoti kiek gramais yra 750 ml miltų? Miltų dėjau iš akies...
aš tai matavau ml indelyje
O kaip turi būti tikra pica? ar sūris ant pačio viršaus uždėtas, ar iškart po padažo ir tik ant sūrio dėti dešra ir t.t.
QUOTE(coliuke28 @ 2011 01 15, 15:56)
O kaip turi būti tikra pica? ar sūris ant pačio viršaus uždėtas, ar iškart po padažo ir tik ant sūrio dėti dešra ir t.t.
Kiek esu mačiusi kaip gamina ir kiek esu valgiusi, tai sūris po padažo dedamas, o po to jau visi kiti ingredientai. Aš pati vakar taip dariau, gavosi super
QUOTE(Louhi @ 2011 01 15, 16:00)
Kiek esu mačiusi kaip gamina ir kiek esu valgiusi, tai sūris po padažo dedamas, o po to jau visi kiti ingredientai. Aš pati vakar taip dariau, gavosi super
Tai vakar ir mes taip kepėme, bet paskui susimasčiau ar gerai taip padariau
Sveikutes darysiu ir as sendien pica tik man mieles kazkokios keistos ,bet gal iseis kas nors.Ar jums visada isputoja mieles vandenyje,turejau omenyje sausos?man tai jos visiskai neputoja ,todel ir bijau kad gali nesigauti
Del surio dejimo tai kiek as zinau tai kur picerijose buna plonos picos visad suris dedasi po apacia,o toms picom storapadems kur padas buna ispustas dedasi suris ant virsaus,na cia mes taip darydavome kai picerijoje dirbau
Del surio dejimo tai kiek as zinau tai kur picerijose buna plonos picos visad suris dedasi po apacia,o toms picom storapadems kur padas buna ispustas dedasi suris ant virsaus,na cia mes taip darydavome kai picerijoje dirbau