Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

QUOTE(drugelis. @ 2010 11 16, 14:15)
Pica gavosi puiki, padas labai patiko. Tik man jis laikomas šiltai beveik nepakilo  g.gif  Kočiojau nepakilusią, maniau, bus fiasko, bet viskas gavos gerai, iškepė, ne per kietas, kai kur pūslelėm pakilo  thumbup.gif
Dėkui  4u.gif


Gal per karsta vandeni pylete ant mieliu, todel ir nepakilo g.gif vanduo turetu buti tokio siltumo, kad ikisus pirsta jaustumete siluma, bet nedegintu. Sekmes kita karta 4u.gif Dziaugiuosi, kad patiko 4u.gif

Noriu zinoti, as pica kocioju mazdaug 2-3 mm storio ir man gaunasi minkstas ir plonas smile.gif Gal netinkamoje temperaturoje kepate?
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2010 11 17, 23:20)

Noriu zinoti, as pica kocioju mazdaug 2-3 mm storio ir man gaunasi minkstas ir plonas  smile.gif Gal netinkamoje temperaturoje kepate?


Aciu 4u.gif Atrodo, kad as irgi panasaus storio kocioju. Del temperaturos tai jus galite buti teisi, gal ir nenutaikau... kai kuriose orkaitese buna spec. rezimas picu kepimui, o pas mane nera, va ir eksperimentuoju, bet kazkaip ne itin sekmingai verysad.gif
Kaip jums atrodo -geriau kepti aukstesneje temp. ir trumpiau AR zemesneje temp. ir ilgiau?
Atsakyti
Pica kepu 10 min 180 C nusistaciusi programa, kad keptu tiek is virsaus, tiek is apacios. Ir dar 6-8 min 180 C ant grilio programos, bet kad keptu tik apacia. Vis pasiziuriu, kad pado apacia butu vos vos parudavusi. Tikiuosi supratote, ka cia prirasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2010 11 19, 21:16)
Pica kepu 10 min 180 C nusistaciusi programa, kad keptu tiek is virsaus, tiek is apacios. Ir dar 6-8 min 180 C ant grilio programos, bet kad keptu tik apacia. Vis pasiziuriu, kad pado apacia butu vos vos parudavusi. Tikiuosi supratote, ka cia prirasiau  4u.gif


Zinoma supratau, viska aiskiai parasete. Aciu 4u.gif Bandysiu dar karta smile.gif
Atsakyti
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2010 10 02, 11:35)
Plonas ir minkštas picos pagrindas
3 nemažos picos

250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių

Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!


Visada darydavau kiek kitokį padą, iš kurio baisai daug picų gaudavosi. Šiandien išbandžiau šį - naktipiečiam. Galiu pasakyt - super. thumbup.gif Labai skanus. Tik tos mielės užmerktos man kažko nesuputojo, nors tešla pakilo pareigingai. Ačiū, kad pasidalinot. smile.gif
Atsakyti
Prasom 4u.gif Dziaugiuosi, kad ir kitiems patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
O mieles naudojat dazniau sausas ar tas naturalias g.gif Pastaruju vis nebuna parduotuvese, tik sausos...kazkaip man su jom nesigauna...
Atsakyti
Kokias randu parduotuveje, tokias ir naudoju. Man su abiejomis gerai gaunasi, tik su naturaliomis greiciau iskyla tesla 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal žinote kaip pagaminti minkštą, išsipūtusį padą?
Atsakyti
Jei mielės sausos tai 7g, o kiek reikia paprastų mielių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Matyte @ 2011 01 06, 23:57)
Jei mielės sausos tai 7g, o kiek reikia paprastų mielių? g.gif


3 kartus daugiau - 21 g ax.gif
Atsakyti