bemiele plonapade tesla
200g miltu
3 saukstai grietines
saukstas sviesto ar margarino
kiausinis
saukstellis cukraus
ziupsnelis druskos
miltus supilkite ant minkymo lentos,jo viduryje padarykit idubima.i ji pilkite grietine,dekite pasildyta sviesta,berkite cukru,druska,imuskite kiausini.greitai isminkykite.paruosta tesla suminkykite i rutuli ir padekite i saldytuva.po 30-40min kociokite blyna.
superinis receptukas
atisprasau jei jau buvo toks klausimas gal kas moka sumaisyti balta picos padaza kaip Kaune Pas Paolo/Bella Italia. dieviskas tas padazas....
Aš visada darau tešlą iš malsenos miltų picai... Visiems labai skanu būna Beje, visada viršų aptepu grietine, o jau tada dedu visa kita: padažas, priedai, sūris ir visada pabarstau picos prieskoniais
Kadangi pas mane yra orkaitėje picų kepimo programa, tai visada (net ir su žalia vištienos krūtinėle) kepu 5-7 minutes, nes dar po poros minučių jau viskas dega...
O kepu tris pagrindines picas: Havajų (kartais su kumpiu, kartais su vištiena ir ananasais), čiki čiki (su vištiena, bananu ir saldžiaaštriu padažu) ir su rūkyta dešra (dešra, pomidoras, padažas, sūris ir ant iškeptos pabarstau Jalapeno)
QUOTE(karra @ 2010 05 30, 11:54)
tai gal jus pusgaminiu pica atsildyta sildote 5 minutes? kad svieziai padaminta per 5 min iskeptu tokiu cudu dar negirdejau
Kadangi pas mane yra orkaitėje picų kepimo programa, tai visada (net ir su žalia vištienos krūtinėle) kepu 5-7 minutes, nes dar po poros minučių jau viskas dega...
O kepu tris pagrindines picas: Havajų (kartais su kumpiu, kartais su vištiena ir ananasais), čiki čiki (su vištiena, bananu ir saldžiaaštriu padažu) ir su rūkyta dešra (dešra, pomidoras, padažas, sūris ir ant iškeptos pabarstau Jalapeno)
O kada jus barstote tarkuota suri: ar ant pado ir tad dedate ingredientus ar pirmiau ingredientus o tada tarkuota suri? Nes man teko valgyti berods buvo pirmiau suris o paskui kiti ingredientai ir buvo labai skanu.
Cia SM platybese rastas receptas ir issisaugotas net nezinau kurios forumietes, bet gal nesupyks, kad idesiu:
"Dirbau picerijoj todėl galiu isduoti to padazo receptą, mes jį irgi mėgstam jei tas: 6 saukstai majonezo HELMANS, (etiketė zydra su geltonu) 3 saukstai lietuvisko majonezo, 3 skilteles cesnako isspausti, malta raudonoji paprika ir malti juodieji pipirai, vanduo virintas( apie puse stiklinės, ziūrint kokio tirstumo norite)"
O as pati vakar isbandziau toki padaza: majonezas, pasukos, saukstas grietines, vanduo, picos prieskoniai. Gerai paplakiau ir palikau pastoveti kol prieskoniai isbrinks mazdauk desimt minuciu. Majonezas turi buti tirstas, manau geriausia Helmans, bet jo turejau tik sauksta, todel dejau ir kitokio. Kitu proporciju negaliu pasakyti, nes pasukas ir vandeni pyliau pagal norima skystuma ir vis ragavau kol pataikiau. Gavosi laaaabai panasu kaip Pas Paolo. Vyras kai uzsipyle ant picos ir paragavo sako is kur gavai paolo padazo Esu darius su grietinele, bet ne tas, kita karta manau darysiu tik su vandeniu, nes esu skaicius, kad toks skaniausias ir man paciai ipylus vandens i gaminama padaza skonis laabai pagerejo. Dar kebabinese vietoj pasuku kefyra naudoja.
Na ir prirasiau tikiuosi nepavargsit skaityt
"Dirbau picerijoj todėl galiu isduoti to padazo receptą, mes jį irgi mėgstam jei tas: 6 saukstai majonezo HELMANS, (etiketė zydra su geltonu) 3 saukstai lietuvisko majonezo, 3 skilteles cesnako isspausti, malta raudonoji paprika ir malti juodieji pipirai, vanduo virintas( apie puse stiklinės, ziūrint kokio tirstumo norite)"
O as pati vakar isbandziau toki padaza: majonezas, pasukos, saukstas grietines, vanduo, picos prieskoniai. Gerai paplakiau ir palikau pastoveti kol prieskoniai isbrinks mazdauk desimt minuciu. Majonezas turi buti tirstas, manau geriausia Helmans, bet jo turejau tik sauksta, todel dejau ir kitokio. Kitu proporciju negaliu pasakyti, nes pasukas ir vandeni pyliau pagal norima skystuma ir vis ragavau kol pataikiau. Gavosi laaaabai panasu kaip Pas Paolo. Vyras kai uzsipyle ant picos ir paragavo sako is kur gavai paolo padazo Esu darius su grietinele, bet ne tas, kita karta manau darysiu tik su vandeniu, nes esu skaicius, kad toks skaniausias ir man paciai ipylus vandens i gaminama padaza skonis laabai pagerejo. Dar kebabinese vietoj pasuku kefyra naudoja.
Na ir prirasiau tikiuosi nepavargsit skaityt
Mes padaza prie picos darome toki:
Kefyras
majonezas
Cesnakas (5-7skileteles) bet cia pagal skoni
Prieskoniai (universalus)
Kefyras
majonezas
Cesnakas (5-7skileteles) bet cia pagal skoni
Prieskoniai (universalus)
QUOTE(AGFA @ 2010 08 10, 19:05)
Reiks kada išbandyt man šį variantą. Labai seniai esu bandžius kept pati picą, bet nieko gero nesigavo. Daugiau nė nebandžiau. Šiaip ir orkaitė nėra labai gera pas mane. Matyt kaip gamina ir tik skaityti receptą, tai tikrai skirtingi dalykai.
Sveikos merginos,gal jau buvo toks klausimas,tai galiu ir pasikartoti ,bet jūs man pasakykit,kaip pasidaryti tokį faršą,kaip picerijose daro,toks smulkus,sultingas?
QUOTE(AGFA @ 2010 08 10, 19:05)
Šiandien pagal šio jaunikaičio nurodymus kepiau picas Galiu pasakyti, kad picerijos prarado kelis klientus Kam eiti kažkur, jei namie ne ką prasčiau pasigamint galima