Cia SM platybese rastas receptas ir issisaugotas

net nezinau kurios forumietes, bet gal nesupyks, kad idesiu:
"Dirbau picerijoj todėl galiu isduoti to padazo receptą, mes jį irgi mėgstam jei tas: 6 saukstai majonezo HELMANS, (etiketė zydra su geltonu) 3 saukstai lietuvisko majonezo, 3 skilteles cesnako isspausti, malta raudonoji paprika ir malti juodieji pipirai, vanduo virintas( apie puse stiklinės, ziūrint kokio tirstumo norite)"
O as pati vakar isbandziau toki padaza: majonezas, pasukos, saukstas grietines, vanduo, picos prieskoniai. Gerai paplakiau ir palikau pastoveti kol prieskoniai isbrinks mazdauk desimt minuciu. Majonezas turi buti tirstas, manau geriausia Helmans, bet jo turejau tik sauksta, todel dejau ir kitokio. Kitu proporciju negaliu pasakyti, nes pasukas ir vandeni pyliau pagal norima skystuma ir vis ragavau kol pataikiau. Gavosi laaaabai panasu kaip Pas Paolo. Vyras kai uzsipyle ant picos ir paragavo sako is kur gavai paolo padazo

Esu darius su grietinele, bet ne tas, kita karta manau darysiu tik su vandeniu, nes esu skaicius, kad toks skaniausias ir man paciai ipylus vandens i gaminama padaza skonis laabai pagerejo. Dar kebabinese vietoj pasuku kefyra naudoja.
Na ir prirasiau

tikiuosi nepavargsit skaityt