QUOTE (laiva @ 2003 06 18, 20:18) |
na tais retais atvejais kai kepam namie picą, tai naudojam paprasčiausius pirktinius, tik pjaunu per pusę, nes šiek tiek perdaug to batono. Pati pagrindų nekepu, o ir picą kepu gal vieną kart į metus, nes turiu čili piceriją pašonėj |
o man kaip tik skanesnis ,kuo storesnis batonas as ji riebiai istepu padazo na tada dedu visokius ten ka rei8kia...
o siaip kur perkat padus?as tai tik IKI parduotuveje,man ten labai skanus...nors kitu dar neisbandziau,gal patarkit kur dar neblogi padukai picom.
asiu
Aš Daumantų Šašlykų sumaišau su grietine ar majonezu dar druskytės ir česnako(daug). Man taip patinka
O man patinka texikana ar kajp jis ten vadinas.
o gal zinot kas padazu prie picu receptuku. Labai prasom pasidalinti.
Na ten kur majonezas su kecupu - zinau, bet noretusi ko nors subtilesnio.
Na ten kur majonezas su kecupu - zinau, bet noretusi ko nors subtilesnio.
Bulvine pica:
8 bulves
1-2 kaisiniai
1-2 saukstai miltu
1-2 saukstai majonezo
svogunas (smulkiai supjaustytas)
druska, pipirai, galima vegetos
Bulves sutarkuoti su burokine tarka, sudeti visus isvardintus priedus ir supilti ant ikaitintos skardos su aliejumi. Parinkti skarda, kad teslos sluoksnis nesigautu per storas, na gal kokiu 2-3 cm. Tada ant virsaus deti kas ka megsta. As, pvz. delioju riekutemis supjaustytas desreles, marinuotu zirneliu, tarkuoto fermentinio surio sumaisyto su pomidoru padazu.
Viska kepti orkaiteje apie 40-45 minutes. Mano seima ir draugai labai megsta sia pica.
8 bulves
1-2 kaisiniai
1-2 saukstai miltu
1-2 saukstai majonezo
svogunas (smulkiai supjaustytas)
druska, pipirai, galima vegetos
Bulves sutarkuoti su burokine tarka, sudeti visus isvardintus priedus ir supilti ant ikaitintos skardos su aliejumi. Parinkti skarda, kad teslos sluoksnis nesigautu per storas, na gal kokiu 2-3 cm. Tada ant virsaus deti kas ka megsta. As, pvz. delioju riekutemis supjaustytas desreles, marinuotu zirneliu, tarkuoto fermentinio surio sumaisyto su pomidoru padazu.
Viska kepti orkaiteje apie 40-45 minutes. Mano seima ir draugai labai megsta sia pica.
QUOTE (JurgitaM @ 2003 08 27, 02:27) |
Parašė: silvva Parašyta: Šiandien 16:14:11 O mes nueinam i IKI kur jie picas kepa ir is ten nusiperkam paruostus mielines teslos rutuliukus. 1 vnt kainuoja 1 litas. Aisku taip plonai neiseina iskocioti kaip jie, bet is dvieju gabaliuku viena didele pica pasidarom Ir vargt ilgai nereikia ir skanus padas gaunasi Va kaip tik praeita savaitele IKI gaminamas picas ragavau.Visai neblogos. Nors kai teko valgyti pries pusmeti tai nepatiko. Matyt kepejai pasikeite ;D Kurioj iki tuos teslos rutuliukus perkat? |
IKI parduotuveje patys skaniausi (bent jau man)pardavinejami picu padai,ne ten kur vietoj picas kepa bet ten prie bulkuciu.
As kepu is malsenos pakelio bet ne pagal instrukcija .Du kartus leidziu pakilti ir plonai iskocioju visiskai kaip picerijoje
labai norėčiau išsikepti skania pica,bet nežinau recepto.Gal galite pasiūlyti savo receptukų.