Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

QUOTE (laiva @ 2003 06 18, 20:18)
na tais retais atvejais kai kepam namie picą, tai naudojam paprasčiausius pirktinius, tik pjaunu per pusę, nes šiek tiek perdaug to batono. Pati pagrindų nekepu, o ir picą kepu gal vieną kart į metus, nes turiu čili piceriją pašonėj  biggrin.gif

o man kaip tik skanesnis ,kuo storesnis batonas as ji riebiai istepu padazo na tada dedu visokius ten ka rei8kia...
o siaip kur perkat padus?as tai tik IKI parduotuveje,man ten labai skanus...nors kitu dar neisbandziau,gal patarkit kur dar neblogi padukai picom.
asiu
Atsakyti
nu ***** dar pamirsau,niekaip neisirenku skanu padaza picai,su majonezu aisku bet va su pomidoru tai niekiap,as megstu truputi astresni,pasiulykit koki saknu.
asiu
Atsakyti
Aš Daumantų Šašlykų sumaišau su grietine ar majonezu dar druskytės ir česnako(daug). Man taip patinka thumbup.gif

Atsakyti
O man patinka texikana ar kajp jis ten vadinas. thumbup.gif
Atsakyti
o gal zinot kas padazu prie picu receptuku. Labai prasom pasidalinti.

Na ten kur majonezas su kecupu - zinau, bet noretusi ko nors subtilesnio.
Atsakyti
Bulvine pica:

8 bulves
1-2 kaisiniai
1-2 saukstai miltu
1-2 saukstai majonezo
svogunas (smulkiai supjaustytas)
druska, pipirai, galima vegetos

Bulves sutarkuoti su burokine tarka, sudeti visus isvardintus priedus ir supilti ant ikaitintos skardos su aliejumi. Parinkti skarda, kad teslos sluoksnis nesigautu per storas, na gal kokiu 2-3 cm. Tada ant virsaus deti kas ka megsta. As, pvz. delioju riekutemis supjaustytas desreles, marinuotu zirneliu, tarkuoto fermentinio surio sumaisyto su pomidoru padazu.
Viska kepti orkaiteje apie 40-45 minutes. Mano seima ir draugai labai megsta sia pica.
Atsakyti
QUOTE (JurgitaM @ 2003 08 27, 02:27)
Parašė: silvva Parašyta: Šiandien 16:14:11
O mes nueinam i IKI kur jie picas kepa ir is ten nusiperkam paruostus mielines teslos rutuliukus. 1 vnt kainuoja 1 litas. Aisku taip plonai neiseina iskocioti kaip jie, bet is dvieju gabaliuku viena didele pica pasidarom

Ir vargt ilgai nereikia ir skanus padas gaunasi  

Va kaip tik praeita savaitele IKI gaminamas picas ragavau.Visai neblogos. Nors kai teko valgyti pries pusmeti tai nepatiko. Matyt kepejai pasikeite  ;D
Kurioj iki tuos teslos rutuliukus perkat?

IKI parduotuveje patys skaniausi (bent jau man)pardavinejami picu padai,ne ten kur vietoj picas kepa bet ten prie bulkuciu.
Atsakyti
gal kuri zinot gera picos pagrindo teslos recepta.
kad butu plonas, traskus ne per kietas ne per minkstas biggrin.gif
Atsakyti
Kiek esu bandžiusi kept nesigaudavo mad.gif ,tikriausiai tokias picas kaip Italijoj kepa reik krosnį turėt.Man tai visai patinka pirktiniai papločiai ir daug terliotis nereik --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
As kepu is malsenos pakelio bet ne pagal instrukcija .Du kartus leidziu pakilti ir plonai iskocioju visiskai kaip picerijoje smile.gif
Atsakyti
reiks pabandyt nors man malsenos cepelinu ir blynu misiniai nepatiko
Atsakyti
laugh.gif labai norėčiau išsikepti skania pica,bet nežinau recepto.Gal galite pasiūlyti savo receptukų.
Atsakyti