Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

Sveikos, man labai skanu ant picos daaug marinuotu svogunu. As juos pamarinuoju taip - vandens, acto, cukraus , druskos, pipiriuku. Svogunus pamaigau ir palaikau kelias dienas saldytuve. Nezinau kaip ten jie atrodytu kepti orkaiteje, bet ant situ paruostu padu kai nereikia ilgai kaitint tai man super
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 08 15, 18:20)
Sveikos, man labai skanu ant picos daaug marinuotu svogunu. As juos pamarinuoju taip - vandens, acto, cukraus , druskos,  pipiriuku. Svogunus pamaigau ir palaikau kelias dienas saldytuve. Nezinau kaip ten jie atrodytu kepti orkaiteje, bet ant situ paruostu padu kai nereikia ilgai kaitint tai man super

...aš taip prie šašlykų darau...tai net laikyt nereik, padarai ir valgyk.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2009 08 15, 18:41)
...aš taip prie šašlykų darau...tai net laikyt nereik, padarai ir valgyk.... smile.gif

Butent tie patys. Mes su seima kazkada Latvijoj pakeles parduotuvej nusipirkom ale picu biggrin.gif , ten mums pasilde, o mes vaziuodami valgem. Tai ten su tais svogunais buvo ir mums lab skanu pasirode, tik itarimas kilo, kad jie tuos svogunus nuo kokiu sasliku, kur sveriami buna,likuciu ima, kad nereiktu ismest doh.gif
Atsakyti
picos pagrindą viasada ruošiu iš Malsenos miltų mišinio Picai biggrin.gif gerai gaunasi ir skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 10, 12:26)
O cia tesla plonapadei picai?  ax.gif ir truputis mieliu, tai cia kiek mazdaug?  blush2.gif

Taip, plonapadei bigsmile.gif Na aš dedu sausas, tai net nežinau, gal kokie 7g smile.gif
Atsakyti
Gal kam pravers pamokėlė ,kaip pasigamint picą smile.gif ax.gif
http://tv.delfi.lt/video/tswxAFGA/
Atsakyti
QUOTE(undinuks @ 2009 08 22, 10:59)
Gal kam pravers pamokėlė ,kaip pasigamint picą  smile.gif  ax.gif
http://tv.delfi.lt/video/tswxAFGA/

Kokia gera nuoroda!!! thumbup.gif
Ačiū labai, buvo naudinga smile.gif
Atsakyti
Picos tešlą darau visai paprastą- miltai, vanduo, alyvuogių aliejus ir mielės. Tik reik proporcijas žinot, nes jei to vos vos per daug, jau nesigauna, jei kito per mažai- irgi. Aš niekada nematuoju, tiesiog žinau kokia konsistencija turi būti ir tiek. Nes kai darbe tenka picas kept, tai jau atkalta akis ir ranka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabrina @ 2009 08 23, 11:18)
Picos tešlą darau visai paprastą- miltai, vanduo, alyvuogių aliejus ir mielės. Tik reik proporcijas žinot, nes jei to vos vos per daug, jau nesigauna, jei kito per mažai- irgi. Aš niekada nematuoju, tiesiog žinau kokia konsistencija turi būti ir tiek. Nes kai darbe tenka picas kept, tai jau atkalta akis ir ranka. smile.gif

Tai kokios tos proporcijos?
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 08 24, 13:24)
Tai kokios tos proporcijos?

Tai kad nežinau. Dedu miltus, vandenį, kitką ir tada žiūriu ko dadėt reik.
Atsakyti
QUOTE(Sabrina @ 2009 08 24, 17:46)
Tai kad nežinau. Dedu miltus, vandenį, kitką ir tada žiūriu ko dadėt reik.

O galima vietui alyvuogiu alejaus paprasta? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnastasijaS @ 2009 08 27, 20:27)
O galima vietui alyvuogiu alejaus paprasta? verysad.gif

As visada paprasta pilu mirksiukas.gif
Atsakyti