Sveikos, man labai skanu ant picos daaug marinuotu svogunu. As juos pamarinuoju taip - vandens, acto, cukraus , druskos, pipiriuku. Svogunus pamaigau ir palaikau kelias dienas saldytuve. Nezinau kaip ten jie atrodytu kepti orkaiteje, bet ant situ paruostu padu kai nereikia ilgai kaitint tai man super
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 08 15, 18:20)
Sveikos, man labai skanu ant picos daaug marinuotu svogunu. As juos pamarinuoju taip - vandens, acto, cukraus , druskos, pipiriuku. Svogunus pamaigau ir palaikau kelias dienas saldytuve. Nezinau kaip ten jie atrodytu kepti orkaiteje, bet ant situ paruostu padu kai nereikia ilgai kaitint tai man super
...aš taip prie šašlykų darau...tai net laikyt nereik, padarai ir valgyk....
QUOTE(AGFA @ 2009 08 15, 18:41)
...aš taip prie šašlykų darau...tai net laikyt nereik, padarai ir valgyk....
Butent tie patys. Mes su seima kazkada Latvijoj pakeles parduotuvej nusipirkom ale picu , ten mums pasilde, o mes vaziuodami valgem. Tai ten su tais svogunais buvo ir mums lab skanu pasirode, tik itarimas kilo, kad jie tuos svogunus nuo kokiu sasliku, kur sveriami buna,likuciu ima, kad nereiktu ismest
picos pagrindą viasada ruošiu iš Malsenos miltų mišinio Picai gerai gaunasi ir skanu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 10, 12:26)
O cia tesla plonapadei picai? ir truputis mieliu, tai cia kiek mazdaug?
Taip, plonapadei Na aš dedu sausas, tai net nežinau, gal kokie 7g
Gal kam pravers pamokėlė ,kaip pasigamint picą
http://tv.delfi.lt/video/tswxAFGA/
http://tv.delfi.lt/video/tswxAFGA/
QUOTE(undinuks @ 2009 08 22, 10:59)
Kokia gera nuoroda!!!
Ačiū labai, buvo naudinga
Picos tešlą darau visai paprastą- miltai, vanduo, alyvuogių aliejus ir mielės. Tik reik proporcijas žinot, nes jei to vos vos per daug, jau nesigauna, jei kito per mažai- irgi. Aš niekada nematuoju, tiesiog žinau kokia konsistencija turi būti ir tiek. Nes kai darbe tenka picas kept, tai jau atkalta akis ir ranka.
QUOTE(Sabrina @ 2009 08 23, 11:18)
Picos tešlą darau visai paprastą- miltai, vanduo, alyvuogių aliejus ir mielės. Tik reik proporcijas žinot, nes jei to vos vos per daug, jau nesigauna, jei kito per mažai- irgi. Aš niekada nematuoju, tiesiog žinau kokia konsistencija turi būti ir tiek. Nes kai darbe tenka picas kept, tai jau atkalta akis ir ranka.
Tai kokios tos proporcijos?
QUOTE(kisule @ 2009 08 24, 13:24)
Tai kokios tos proporcijos?
Tai kad nežinau. Dedu miltus, vandenį, kitką ir tada žiūriu ko dadėt reik.
QUOTE(Sabrina @ 2009 08 24, 17:46)
Tai kad nežinau. Dedu miltus, vandenį, kitką ir tada žiūriu ko dadėt reik.
O galima vietui alyvuogiu alejaus paprasta?
QUOTE(AnastasijaS @ 2009 08 27, 20:27)
O galima vietui alyvuogiu alejaus paprasta?
As visada paprasta pilu