O aš picą darau taip:
Mielinė tešla:
1.500g. miltų (geriausia butu naudoti siauliu kvietinius 812D rusius miltus, nes jie labaiausiai duonos ir picom tinka, jie skaitosi keitiesji miltai, prisiskaiciau ir issiaiskinau
, nes is paprastu miltu jums gausis, bandele, o is siu jau kazkas panasiau i duonele
)
2.20 g mielių (jie sausaų 7 g.)
3.vandens 250 g, bet as pilu dar plius kokiu 10g.
6. Du šaukštai alyvuogių aliejaus.
7. Šaukštelis cukraus, puse šaukštelio druskos.
1. Sviezias mieles idedame cukru ir patiriname, kad istirptu ir pasidarytu skystos musu mieles.
2. Drugną vandenų sudedame druską ir sumaisom su mielem.
3. Musu mieliu misini sudedam i perdsijotų miltu kauburiuko viduriuką ir truputi pamaisom kad tik sutirstetu musu melinis misinukas iki grietines konsistensijos.
5. Plaukiam kol uzputoja (as kartais patingiu, bet vistiek issikelia
)
6. Išminkom tešla, arš apie 10-20 min minkau
..
7. Paliekam pakilt, galima 35 C orkaitej, ar tiesiog antsaulutes, patartina uzdeng slapiu ranksluostuku. Nes mieles megsta siluma ir dregme.
8. Kaitnam orkaite iki 260C nustate p programa bent pasmane ant whirpool taip
as ant groteliu pasidedu, keramikine akmens pagrindo plytele
(Tipo, kad butu kaip picerijoj...)
9. Picos pagrinda galima padalyti i tris dalis, gausis 2 storos, viena plonapadae pica, arba i keturias, bus keturios plonapas.
10. Kiekviena gabaliuka iskociojam iki dvieju mm. Ant LABAI gerai pamiltuoto pavirsiau, tada perkeliam ant gerai pamiltuotos dideles pjaustymo lenteles, sudedam engrideintus ir labai stengemes ir virs kriaukles pakratom pica, bet ci rizikingas reikalas ir ispeju miltu tikrai nereikia gailet
(IR DAR AS TURIU GRAZIA ISDROSTA LENTELE PICAI SPECIALAI SU RANKENELE IR NUOLAIDZIU VIENU KRASTU< MAN PADARE
)
11. SAUNAM musu pizza i orkaite, tikiuosi jums tai pavyks.. Nezinau ar sitas zaidimas labai koni pakeicia, tad jei nenorit zaist, taij galit det tesiog i skarda, jei patepsit aliejum, skonis pagrindo gausis kitoms ir ji tokiane kaip picerijose naa, bet netrupati, jei kisit i karsta bus tokia kietesne..
12. Kepam pokol paruduoja nors koks vienas krastelis
..
13.Tikiuosi kazsnors perskaite mano komentera
14. Sekmes ir skanaus.. O kas vilniui arba Ukmergej gyvena taij lb skanios picos FOKUS PICERIJOJ > cia tarpkitko
(nu tuo atveju jei namuos padaryt nesigavo
)