Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

QUOTE(Nastulia @ 2009 07 10, 22:19)
as maciau jau su idaru ax.gif tai ta kur matet tesla tokia pat-mieline blink.gif siandien kepiau calzeone tongue.gif niam,niam,padas kaip niekad minkstas,dariau tasia tesla,ttaip darysiu nuolat thumbup.gif

taip mieline, labai super thumbup.gif
o kas tas calzeone blush2.gif
Atsakyti
Aš tik neperseniausiai atradau, kad picoj labai tinka cukinija thumbup.gif jau akip man patinka ir tinka ji.
o ką jūs dar įdomaus dedat?
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2009 07 10, 22:51)
o kas tas calzeone  blush2.gif

perlenkta pica 4u.gif
Atsakyti
paskutiniji karta irgi pabandziau is iprasto teslos recepto kepti calzone, ir ka jus sau manot, gavosi pasakiskai skanu bigsmile.gif visu pirma todel kad viduj viskas tarsi issitroskino, darzoves ir mesyte buvo minkstos ir sultingos, ir prie viso to aisku daug issilydziusio tistancio surio.... wub.gif siandien planuojam vakarienei gaminti pica, tai ko gero vel darysim calzone thumbup.gif
Papildyta:
tik reikia labai atitaikyti dydi, is pradzu nesigavo, nes iskirpau per maza apskritima ir idaro per daug pridejau, tai neisejo perlenkt, tiesiog plyso tesla.. bet veliau kiek pakoregavus dydi ir pamazinus idaro porcija gavosi super thumbup.gif siaip tai labai patogu ir vietos skardoj susitaupo, galima pridaryti daug tokio dydzio mazdaug kaip ceburekai (ar mazeniu-didesniu, kokiu tik norisi) ir vaisinti svecius thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų picų vakaras biggrin.gif

Receptas yra įdėtas anksčiau.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 07 13, 14:46)

neižinau net kurios labiau norėčiau thumb_yello.gif
niekad namie nedarius calzeone blush2.gif
Atsakyti
Nežinau ar kas nors rašė, bet aš kepu plonapades picas ant lavašo lapų- labai skaniai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 14, 21:02)
niekad namie nedarius calzeone blush2.gif

verta pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2009 07 15, 12:45)
Nežinau ar kas nors rašė, bet aš kepu plonapades picas ant lavašo lapų- labai skaniai gaunasi.

Kokia puiki idėja thumbup.gif Man padas niekad neišeina, tai reiks taip daryt.
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 07 15, 18:45)
Kokia puiki idėja thumbup.gif Man padas niekad neišeina, tai reiks taip daryt.

Ir net su malsenos misiniu?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 07 15, 23:08)
Ir net su malsenos misiniu?

Mišinio nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 28, 15:16)
Kepiau ir aš šiandien picas smile.gif

user posted image
user posted image

O pagal koki recepta pagrinda darei? g.gif labai jau skaniai gundai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 03, 11:09)
O pagal koki recepta pagrinda darei? g.gif labai jau skaniai gundai bigsmile.gif

Aha, tikrai, labai gražiai atrodo, buvau praleidus šitą, net pasiryžčiau penktam kartui po 4 nesėkmių laugh.gif
Atsakyti