Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

QUOTE(kaukault @ 2009 02 11, 14:54)
blush2.gif  Nežinau ar kam patiks, bet as tai kepiau tokias mažutes picas, kurių viršus buvo iš gorgonsolos sūrio ir raudonųjų vynuogių.  smile.gif  (Čia tokis kaip užkandis) Man tai labai patiko. MB taip pat.  smile.gif

O kas čia per gorgonsolos sūris blush2.gif ?
Atsakyti
blush2.gif Gal ne taip parašiau gorgonzola, sūris su mėlynuoju pelėsiu. Jis tik truputuką aštresnis. Bet kepiau ir su paprastu (mėlynu pelėsiu). Skonis nesikeičia. O jei nelabai mėgstat tokios rūšies sūrio, tai skaniai gaunasi ir su brie, kriaušėm ir graikiniais riešutais. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau pasidalinti greitai paruosiamu picos receptu:

pagrindui: 3 v.s. grietines, 3 kiausiniai, 3 v.s. miltu
is situ produktu uzmaisom tesla, ji turi but kaip grietine

o poto as darau taip, ispilu i forma kur kepsiu, poto idedu prieskoniu picai, o ant viraus desros, zaliu svogunu laisku, marinuotu grybu, suris ir truputi majonezo.

Aisku priklausomai nuo to kas yra saldytuve virsus keiciasi, megstu dar idet agurku, pomidoru (sveziu ar marinuotu)

Tikiuosi patiks mano receptukas, skanaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prokaznica @ 2009 03 09, 10:19)
pagrindui: 3 v.s. grietines, 3 kiausiniai, 3 v.s. miltu

O tas padas tai kaip omletas ar labiau i blyna panasus? blush2.gif
Atsakyti
labiau i omleta, taciau jei truputi daugiau mildu dar idesi tai bus toks purus kaip tesla
Atsakyti
QUOTE(prokaznica @ 2009 03 10, 08:36)
labiau i omleta, taciau jei truputi daugiau mildu dar idesi tai bus toks purus kaip tesla

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti picos pagrindo receptu, mane pamokė, man labai patinka, gal patiks ir jums:
Stiklinė miltų,
Pusė stiklinės aliejaus,
Pusė stiklinės pieno,
Sausų mielių.

Kiek nesunaudoju tešlos, dedu į šaldiklį, kai prireikia ištraukiu ir po kelių valandų galima kepti smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka bulvių picos pagrindas.
Aš,į jį pridedu daug prieskonių,svogūno,česnako.
O,ant viršaus aš,dažnai dedu daug apvirtų ,kartais apkeptų daržovių{tarkime paprikos apkeptos,pomidoro apkepto ,apvirto brokolio.
Ant viršaus užtarkuoju sviesto,ant sviesto užtarkuoju daug sūrio.
Aš,tokias picas darau nedideles.
Man labai skanu su vištienos sultiniu.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 03 26, 20:18)
Man labai patinka bulvių picos pagrindas.
Aš,į jį pridedu daug prieskonių,svogūno,česnako.
O,ant viršaus aš,dažnai dedu daug apvirtų ,kartais apkeptų daržovių{tarkime paprikos apkeptos,pomidoro apkepto ,apvirto brokolio.
Ant viršaus užtarkuoju sviesto,ant sviesto užtarkuoju daug sūrio.
Aš,tokias picas darau nedideles.
Man labai skanu su vištienos sultiniu.

labai idomus receptas, o bulves virtas sutrinti reikia kaip suprantu ir tokius kaip blynelius suformuoti na mase kaip bulviu koses tik su prieskoniais,svogunais ir cesnakais ar dar kokiu paslapciu?
sudominote, reikes isbandyti 4u.gif
Atsakyti
kepejeles, ar kepate namie tik paprastas tradincines picas, o gal darote calzone perlenktas picas? g.gif bigsmile.gif
man jau seniai knieti isbandyti, bet galvoju ar gerai gausis, ka daryti kad neisbegtu idaras, nesutrukinetu tesla....? nes jei jau keliaujam i picerija tai dazniausiai as uzsisakau calzone...dievinu kai prapjauni pica ir is jos verziasi suris..mmmm wub.gif
gal kas pasidalins patarimais is patirties? mirksiukas.gif
Atsakyti
Suntea-7- 4u.gif picos pagrindas rušiamas iš žalių bulvių,trupuyą nusunkiam,įdedu šaukštą miltų,kitą.+vit.C,+kefyro šaukštą prieskonių,ir kepu orkaitėje.
Darau nedidukes,skanu. 4u.gif
Atsakyti
Kepiau ir aš šiandien picas smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 28 kovo 2009 - 15:17