Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

[QUOTE]O padaza pasidarem prie picos toki: pomidoru padazas, majonezas, druska ir daug cesnako. Niam niam Padas gavosi ne kietas, toks normalus


as irgi visada picai dearau toki padaza tik pabandyk dar prieskoniu picos i ji berti buna dar skaniau tongue.gif
Atsakyti
[quote=inga222,2008 08 13, 18:44]
[QUOTE]O padaza pasidarem prie picos toki: pomidoru padazas, majonezas, druska ir daug cesnako. Niam niam Padas gavosi ne kietas, toks normalus
as irgi visada picai dearau toki padaza tik pabandyk dar prieskoniu picos i ji berti buna dar skaniau tongue.gif
[/quote]

As nenusipirkau picos prieskoniu, bet kita kart pabandysiu nusipirkt ir ibert i padaza smile.gif
Atsakyti
na siandien kepiau biggrin.gif gavosi visai gerai galima pavadinti namine pica tongue.gif
pagrindui(blynui) dejau - miltus,aliejaus,mieliu, vandens, picos prieskoniu.
padaza majonezas,keciupas,cesnakai,picu prieskoniai.
virsus - slapdesres,rukytos desros,pievagrybiu,pomidoru,svogunu,zirneliu,surio.
gavosi labai soti tongue.gif
Atsakyti
As visada darau vienoda picos pagrinda: 1 pakeli sausu mieliu uzpilu 1 st silto vandens, idedu po 1 nugriebta sauksta cukraus ir druskos. Ismaisau ir palieku siek tiek kol suputoja. paskui Imu 2 stiklines miltu, 2 saukstus aliejaus, 2 saukstus jogurto arba kefyro, supilu kildintas mieles ir viska minkau apie 10 min. Jei reikia dar siek tiek miltu idedu, ne daugiau nei puse stiklines. Uzdengiu ir palieku kilti apie 1 val. Paskui darau picos pada ir dedu kas ant dusios!

Labai megstu su tunu, svogunais, alyvuogem ir pomidoriukais bei suriu. Apsivalgymas!!!

P.S. Ta pacia tesla as dar naudoju pyrageliams su grybais, svogunais ir lasinukais. Iskocioju apskritima ir supjaustau i 8 dalis ( na 4 kartus isstrizai). Dedu idara ant trikampiuko, siek tiek uzlenkiu sonus ir suvynioju i toki rageli. Aptepu kiausinio ir vandens plakiniu bei apiberiu sezamo seklu. Kepu kol parustaapie 20min 175C. Skanumelis!!!
Atsakyti
Bandziau pica su pusiau trapiu padu - gavos nei siaip nei taip. Dziaugiaus kad produktu nera daug, bet...valgiau tik viena as rolleyes.gif nors...del skonio nesigincijama. Cia tik mano nuomone
Atsakyti
vakar kepiau picą su mieliniu padu. ir prasikeikiau. ne dėl pado, jis gavosi nuostabus, bet dėl prakeiktospomidorų tyrės, kur mano galva buvo kai ją pirkau, ji buvo nereliai rūgšti ir sugadino picą sad.gif geriau jau daumantų padažas thumbup.gif
Atsakyti
O as pas mama kepiau pica is malsenos misinio, bet sikart gavosi traskus tas padas, namie gavosi normalus. Gal perkepiau..
Atsakyti
Laba, norejau pasidometi ar teko uzsisakyti picas Vilniuje is ZaiZai pica, maistas i namus? Ar patiko? blink.gif
Atsakyti
Aš tai perku picos padą iš Iki.Arba tokį šaldytą ploną su skylutėmis arba jų firminius storesnius.Nu tai tiesiog fantastika. tongue.gif

O viršų darau taip pomidorų padažas su baziliku,kalakutienos kumpis,karnišonai,pievagrybiai ir daug sūrio (Rokiškio).Ir dar beje prieskonių,tai žinokit ir šeimyna,ir svečiai per 15min. suvalgo.

Arba darau dar vieną,tik vaikai nelabai mėgsta,nes svogūnų dedu.

Tai pomidorų padažas(ten kažkos senovinis kėdainių ar kaip blush2.gif ),pieniškos dešrelės,svogūnas,pomidoras ir sūris,bei prieskoniai. rolleyes.gif
Atsakyti
Ar bandet kas i Malsenos misini pilti ne vandeni, o piena? Kaip manot kas gautusi? Koks padas butu-kietesnis ar minkstesnis? Norim minkstesnio. Anyta patare cia taip, sako pilk piena ir imusk dar kiausini. O gal kas zinot koki receptuka, kad gautusi minkstas padas plonas?
Atsakyti
Mano megiamiausia pica yra su spinatais ir fetos suriu. Pada darau is malsenos misinio, tada pasidarau padaza is lengvo majonezo, grietineles, traiskyto fetos surio ir prieskoniuku. Ant padazo dedu cielus spinatu lapus (daug), tada kokio kumpelio truputi ir grybuku, ir surio ant virsaus thumbup.gif Ir sveika, ir skanu!
Atsakyti
Nieks man nepatare kas butu jei i malsenos misini pilciau pieno, o ne vandens, tai pati siandien isbandziau smile.gif bet pyliau puse vandens, puse pieno, tai gavosi minsktas padas, bent jau kol silta pica tai minkstas padas. Manau kita kart visiskai piena pilsiu. Dejau farsa, ir dar papildomai pievagrybiu, na ir visi kiti priedai, tai nieko, bet nesijaucia tu pievagrybiu. Gal reiks kita kart su pievagrybiais vien daryt. Stai kaip atrodo pasiruosimas kepimui:

user posted image

O cia puse iskepusios smile.gif

user posted image

Dejau si kart raudoneliu, ir prieksoniu picai, fantastiska skoni jie prideda thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Cilmi @ 2008 08 19, 18:26)
Aš tai perku picos padą iš Iki.Arba tokį šaldytą ploną su skylutėmis arba jų firminius storesnius.Nu tai tiesiog fantastika. tongue.gif

O viršų darau taip pomidorų padažas su baziliku,kalakutienos kumpis,karnišonai,pievagrybiai ir daug sūrio (Rokiškio).Ir dar beje prieskonių,tai žinokit ir šeimyna,ir svečiai per 15min. suvalgo.

Arba darau dar vieną,tik vaikai nelabai mėgsta,nes svogūnų dedu.

Tai pomidorų padažas(ten kažkos senovinis kėdainių ar kaip blush2.gif ),pieniškos dešrelės,svogūnas,pomidoras ir sūris,bei prieskoniai. rolleyes.gif



Kas tie karnisonai, ir ju pardese buna pirkt?
Atsakyti