as dedu ant picos visa laika nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus(jokiu keciupu),paslkui mesinius dalykus,trecias sluoksnis daug tarkuoto surio,ir ant virsaus daug plonais griezineliais supjaustytu svieziu pievagrybiu ir kepame.Man taip labai skanu.O tesla kartais pati darau,kartais jau gatava,bet su siuo pagrindu visada skanu
QUOTE(luckylein @ 2008 08 10, 15:10)
as dedu ant picos visa laika nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus(jokiu keciupu),paslkui mesinius dalykus,trecias sluoksnis daug tarkuoto surio,ir ant virsaus daug plonais griezineliais supjaustytu svieziu pievagrybiu ir kepame.Man taip labai skanu.O tesla kartais pati darau,kartais jau gatava,bet su siuo pagrindu visada skanu
as irgi jokiu kecupu parastai blenderiu susmulkinu kelis pomidorus ir visokiu preiskoniu idedu: petrazoliu, baziliku, SantaMaria picos prieskoniu...
Ne viska cia perskaiciau, bet paklausiu. Gal kas bandet tuos saldytus padus, kur maciau yra IKI parduotuvej pirkt po du supakuoti, tokie dideli apskritimai. Nepaziurejau kieno jie gamybos, bet gal kas zinot. Man cia patare su jais padaryt pica. Tai bandysiu kuria diena meksikietiska pica pagal picerijas padaryt, tik su pirktiniu lakstu
Sveikos, pabandžiau aš picą pasidaryti su vadinama Skandinaviška rugine duona "ETNIA", kurią gamina "Vilniaus duona", Štai tokia.
Tiesiog aptepiau mėgstamais savo ingredientais tos duonos viršų, ir mikrobangėn dėjau...
Man pasirodė tikrai skanu
Tiesiog aptepiau mėgstamais savo ingredientais tos duonos viršų, ir mikrobangėn dėjau...
Man pasirodė tikrai skanu
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 10, 20:28)
Ne viska cia perskaiciau, bet paklausiu. Gal kas bandet tuos saldytus padus, kur maciau yra IKI parduotuvej pirkt po du supakuoti, tokie dideli apskritimai. Nepaziurejau kieno jie gamybos, bet gal kas zinot. Man cia patare su jais padaryt pica. Tai bandysiu kuria diena meksikietiska pica pagal picerijas padaryt, tik su pirktiniu lakstu
bandziau, visai nieko jie, tik pica buna minksta labai kai susigeria padazas ir ingredientai... valgyti galima tik su sakute picerijose tie padai buna standesni
Prisiskaiciau cia receptu, ir iskilo man klausimu.
1. Pvz kai parasyta, kad mieles reikia istirpinti vandenyje, ir supilti i miltu duobute, tai mieles turi buti sausos? ar tos kur saldytuvuose parduotuvej buna staciakampiais pirkt? o kur tos sausos buna padetos?
2. Ar kai pasidarai pati tesla picai, ja iskloji skarda, ar pasidarai apskritimus, tai iskart visus ingredientus reikia sudet ant virsaus, ar pirma apkept ta pada?
1. Pvz kai parasyta, kad mieles reikia istirpinti vandenyje, ir supilti i miltu duobute, tai mieles turi buti sausos? ar tos kur saldytuvuose parduotuvej buna staciakampiais pirkt? o kur tos sausos buna padetos?
2. Ar kai pasidarai pati tesla picai, ja iskloji skarda, ar pasidarai apskritimus, tai iskart visus ingredientus reikia sudet ant virsaus, ar pirma apkept ta pada?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 12, 17:02)
Prisiskaiciau cia receptu, ir iskilo man klausimu.
1. Pvz kai parasyta, kad mieles reikia istirpinti vandenyje, ir supilti i miltu duobute, tai mieles turi buti sausos? ar tos kur saldytuvuose parduotuvej buna staciakampiais pirkt? o kur tos sausos buna padetos?
2. Ar kai pasidarai pati tesla picai, ja iskloji skarda, ar pasidarai apskritimus, tai iskart visus ingredientus reikia sudet ant virsaus, ar pirma apkept ta pada?
1. Pvz kai parasyta, kad mieles reikia istirpinti vandenyje, ir supilti i miltu duobute, tai mieles turi buti sausos? ar tos kur saldytuvuose parduotuvej buna staciakampiais pirkt? o kur tos sausos buna padetos?
2. Ar kai pasidarai pati tesla picai, ja iskloji skarda, ar pasidarai apskritimus, tai iskart visus ingredientus reikia sudet ant virsaus, ar pirma apkept ta pada?
1. imk sausas mieles, niekur ju netirpdyk, o ismaisyk su miltais, supilk siltoka vandeni ir visa kita, kas priklauso- pati iskils, jei padesi siltai ir pridengsi.
2. pado nereikia apkepti, sudedi ant zalio viska ir i peciu
QUOTE(brashke77 @ 2008 08 12, 17:31)
1. imk sausas mieles, niekur ju netirpdyk, o ismaisyk su miltais, supilk siltoka vandeni ir visa kita, kas priklauso- pati iskils, jei padesi siltai ir pridengsi.
2. pado nereikia apkepti, sudedi ant zalio viska ir i peciu
2. pado nereikia apkepti, sudedi ant zalio viska ir i peciu
O tos sausos mieles kur nors prie prieskoniu buna?
Aciu uz atsakymus
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 12, 18:11)
Prie kepimo miltelių, vanilinio cukraus, želė, tortų papuošimų ir pan. dalykų
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 10, 20:28)
Ne viska cia perskaiciau, bet paklausiu. Gal kas bandet tuos saldytus padus, kur maciau yra IKI parduotuvej pirkt po du supakuoti, tokie dideli apskritimai. Nepaziurejau kieno jie gamybos, bet gal kas zinot. Man cia patare su jais padaryt pica. Tai bandysiu kuria diena meksikietiska pica pagal picerijas padaryt, tik su pirktiniu lakstu
man atrodo jie lenkiski jei neklystu.man tai jie patinka nebuna jie visai minksti tokie kietesni,supjauscius galima imti i ranka ir valgyti dar pastebejau kad jeigu lieka picos ir ja antra karta pasildai tada tas blynas jau buna minksta.nz kodel cia taip
na pakaks pirkti reiks bandyti kepti namuose cia radau daug geru receptuku
o jus ta tesla plonai iskociojat??ar ji labai pakyla kaip mieline?
Vyras man sake, kad ragavo kazkada pica is to paruosto misinio, tai pirma bandysiu is jo gamint, o paskui ziuresiu, gal pati bandysiu
O ka reiskia ""tesla du kart pakildinti"? Tai padarai tesla, leidi valandai pakilt, tada vel paminkai ir vel palieki pakilt? Ar ne? Nu uzsiemiau picu kepimu kaip tik orkaitej viena kepa, is malsenos misinio. bandziau daryt is trecdalio, bet matyt vandens buvo per daug, neapskaiciavau 100 ml, tai pridejau dar misinio, dar aliejaus. Na galu gale kazkas gavosi, pakilo, bandziau kociot, nesikocioja, o vistiek susitraukia i pradine padeti. tada rankom bandziau formuot, tai suformavau, bet biskuti plyso, tai lopiau dar paziuresim ar skanu, paskui parasysiu ka dejau ant virsaus, jei skanu bus
Nu va, privalgem. Gavosi tik pievagrybiu truko, negalvojau kad siandien kepsiu, tai nenusipirkau. O dariau taip: pasidariau ta pada is misinio, tada virsu patepiau aliejumi, pomidoru padazu, pridejau tarkuoto surio, pakepinto farso su svogunais ir prieksoniais, dar siekt tiek baziliko pabarsciau. tada paprikos uzdejau ir dar truputi surio, ir vel baziliku pabarsciau. Orkaitej kepe kokias 20 min. Na tik sakau, truko pievagrybiu.
O padaza pasidarem prie picos toki: pomidoru padazas, majonezas, druska ir daug cesnako. Niam niam Padas gavosi ne kietas, toks normalus
Nu va, privalgem. Gavosi tik pievagrybiu truko, negalvojau kad siandien kepsiu, tai nenusipirkau. O dariau taip: pasidariau ta pada is misinio, tada virsu patepiau aliejumi, pomidoru padazu, pridejau tarkuoto surio, pakepinto farso su svogunais ir prieksoniais, dar siekt tiek baziliko pabarsciau. tada paprikos uzdejau ir dar truputi surio, ir vel baziliku pabarsciau. Orkaitej kepe kokias 20 min. Na tik sakau, truko pievagrybiu.
O padaza pasidarem prie picos toki: pomidoru padazas, majonezas, druska ir daug cesnako. Niam niam Padas gavosi ne kietas, toks normalus