Niekaip nepavyksta iskepti pica,kad jos pagrindas butu minkstutelis kaip picerijose . Nemazai receptu isbandziau.Kai tik iskepu buna minkstas,o veliau sukieteja ir tada jau man neskanu...Kur ta paslaptis
QUOTE(lincikas5 @ 2008 04 07, 13:34)
Niekaip nepavyksta iskepti pica,kad jos pagrindas butu minkstutelis kaip picerijose . Nemazai receptu isbandziau.Kai tik iskepu buna minkstas,o veliau sukieteja ir tada jau man neskanu...Kur ta paslaptis
Na jei nori minkšto, tai daryk storesnį pagrindą iš mielinės tešlos
Čia buvau įdėjusi savo gamintą picą
QUOTE(Owly @ 2008 04 08, 00:28)
Na jei nori minkšto, tai daryk storesnį pagrindą iš mielinės tešlos
Čia buvau įdėjusi savo gamintą picą
Čia buvau įdėjusi savo gamintą picą
Owly as tavo picos pagrindo receptuku tiesiog negaliu atsidziaugti
vat cia vakarykste musu pica su farsu
na pasidalisniu ir as sava ideja, teko padirbeti anglijoj, ir italu restorane kur picos buvo kepamos, dirbau virtuvei tai matydavau viska, siaip nieko ten naujo neisrasdavo, tas pats, tik va, pado krastukus pateptavo jie tokiu sviestuku, jis buna padarytas cesnako, petruskos ir truputi pipiriuko viskas ten buna gerai ismaisyat su sviestu, budavo teptukas ir juo vis praeina per tuos apskrudimus, nu skanu... budavo tik kad paprastas blynas iskepamas ir visa ta blyna tuo sviestuku istepa, nu pasaka kaip man skanu budavo, Lt ir taip pasidarau o tesla tikrai ne mieline, recepto nepasakysiu, nes tuo metu man neidomu buvo tai ir nesidomejau tik zinau kad cukru dedavo, aliejaus miltai druskyte daugiau nepamenu ir zinau kad begalo ilgai minkydavo
QUOTE(justina_r @ 2008 04 08, 12:07)
Owly as tavo picos pagrindo receptuku tiesiog negaliu atsidziaugti
vat cia vakarykste musu pica su farsu
vat cia vakarykste musu pica su farsu
Labai smagu Ir tavo pica labai skaniai atrodo Ech reikės vėl kada išsikepti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 04 08, 14:09)
na pasidalisniu ir as sava ideja,
Ačiū Dolli Reikės pasinaudoti idėja
Dolli ar bandei doviliux picos pagrindą? Man tai abu skanūs Mielinis minkštas, o pagal doviliux, tai toks trapus į Čiliako panašus
QUOTE(Owly @ 2008 04 08, 20:21)
Labai smagu Ir tavo pica labai skaniai atrodo Ech reikės vėl kada išsikepti
Ačiū Dolli Reikės pasinaudoti idėja
Dolli ar bandei doviliux picos pagrindą? Man tai abu skanūs Mielinis minkštas, o pagal doviliux, tai toks trapus į Čiliako panašus
Ačiū Dolli Reikės pasinaudoti idėja
Dolli ar bandei doviliux picos pagrindą? Man tai abu skanūs Mielinis minkštas, o pagal doviliux, tai toks trapus į Čiliako panašus
Zinai, snd pasiryzus daryti pica tik nz ar pagal tavo receopta ar doviliuko, siaip turiu mieliu tai gal bandysiu pagal tavo, paskui parasysiu atsiliepimus
As tai atradau nebloga pagrinda picai, jau gatava tesla, buna susukta ant kepimo popieriaus i tutele. 400 g teslos, didele skardele, ta kur buna prie orkaites, kainuoja 5 lt
man tai labai patogu, jokio vargo tik isvynioji palieki 10 min, dedi produktus ir kepi
Buna parduotuvese saldytuve ir vadinasi Picos tesla
man tai labai patogu, jokio vargo tik isvynioji palieki 10 min, dedi produktus ir kepi
Buna parduotuvese saldytuve ir vadinasi Picos tesla
QUOTE(Neeri @ 2005 08 15, 16:31)
Galiu parašyti tikros itališkos picos su jūros gėrybėmis receptą, būtent su tokiu padu kepamos tikros itališkos picos.Taip pat ir plonapadės picos picerijose.
Man fantastiškai skanu plonapadės picos su jūrom gerybėm - krevetėm, lašiša ir pan., tik bijau, kad nepavyks taip skaniai pasigaminti, kaip patiekia picerijoj O ir vargo nemažai
Manau niekad jum ir nesigaus kaip picerijose, nes ten kepa picas ant akmeninio pado Man paprasta minksta tesla gaunasi is pieno, miltu, mieliu, margarino, cukraus ir druskos. Galiu isduoti paslaplti, jog is tokios teslos ir picerijose picas kepa. Labai paprasta tiesiog pasildai koki 200ml pieno su valguomuoju saustu cukraus, dedi mieles, paluaki 10min kol pradeda burbuliuoti, maisai miltus ir kai tesla jau vos maisoma dedi margarino, negaud apie 10-15g, ir vel idedi truputi miltu ir maisai kol vos maisosi saukstu. Dedam, kad pakitu apie 1val, tada minkom kol prie ranku nelimpa - kuo ilgiau minkysit tuo skanesne tesla bus, ir i pabaiga beriam druskos pagal skoni . Na po to iskociojam ir paliekam 10min pakilti, o tada jau dedam visus norimu igredientus. Skardos apacia aptepam tirpintu margarinu, taip pat ir picos virsu. O toliau jau kaip kas nori
QUOTE(Povila$ @ 2008 08 10, 12:39)
Manau niekad jum ir nesigaus kaip picerijose, nes ten kepa picas ant akmeninio pado Man paprasta minksta tesla gaunasi is pieno, miltu, mieliu, margarino, cukraus ir druskos. Galiu isduoti paslaplti, jog is tokios teslos ir picerijose picas kepa. Labai paprasta tiesiog pasildai koki 200ml pieno su valguomuoju saustu cukraus, dedi mieles, paluaki 10min kol pradeda burbuliuoti, maisai miltus ir kai tesla jau vos maisoma dedi margarino, negaud apie 10-15g, ir vel idedi truputi miltu ir maisai kol vos maisosi saukstu. Dedam, kad pakitu apie 1val, tada minkom kol prie ranku nelimpa - kuo ilgiau minkysit tuo skanesne tesla bus, ir i pabaiga beriam druskos pagal skoni . Na po to iskociojam ir paliekam 10min pakilti, o tada jau dedam visus norimu igredientus. Skardos apacia aptepam tirpintu margarinu, taip pat ir picos virsu. O toliau jau kaip kas nori
nu labas! as dirbau vienoje didziausiu piceriju. tai ten TIKRAI jokio pieno ir jokio margarino i tesla nededa!! Miltai, vanduo, alyvu aliejus, druska, cukrus. VISKAS! O pado skanumas dar ir tame, kad ta tesla ne kocioja, o suka rankomis per stalo kampa. Ji buna labai labai plonyte. Aisku, niekas nelaukia, kol pakils padas Ir dar nemaziau svarbu, kad krosnis ikaitinta buna vos ne iki 300 laipsniu. Taigi, namie uzkaitinam orkaites iki maximumo ir kepame pica ant auksciausios lentyneles, skardos niekuo netepliojame...
QUOTE(brashke77 @ 2008 08 10, 12:28)
nu labas! as dirbau vienoje didziausiu piceriju. tai ten TIKRAI jokio pieno ir jokio margarino i tesla nededa!! Miltai, vanduo, alyvu aliejus, druska, cukrus. VISKAS! O pado skanumas dar ir tame, kad ta tesla ne kocioja, o suka rankomis per stalo kampa. Ji buna labai labai plonyte. Aisku, niekas nelaukia, kol pakils padas Ir dar nemaziau svarbu, kad krosnis ikaitinta buna vos ne iki 300 laipsniu. Taigi, namie uzkaitinam orkaites iki maximumo ir kepame pica ant auksciausios lentyneles, skardos niekuo netepliojame...
Na gali but, jog Lietuvoje truputeli paprastintas variantas... Atsiprausau jog iskarto nepasakiau, bet cia rasiau Italijos picerijos receptuka
na, ok. nesigincysiu. Mum bet kokiu atveju iki tikros italiskos picos, kaip iki Marso