Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

O gal kuri žinote faršo receptą tokio, kaip čiliake? Juk ten ne paprastai pakepintas jis.. g.gif
Atsakyti
Na, pati užklausiaus, pati ir atsakysiu biggrin.gif Mano isbandyta - pakepintą faršą (jau su viskuo: svogūnais, pomodorų pasta, prieskoniais) sudėti į kombainą ir gerai pamalti, kol gaunasi košė. O tada su pirštais paspausti ir ant picos smile.gif
Atsakyti
Seniau Cili valgydavau tokia pica su vistiena ir ananasais. Labai skani. mirksiukas.gif Gal zinot kas dar ten dedasi ir koks padazas?
Atsakyti
Pusiau trapi tešla:
200gr. margarino
300gr. miltų,
šaukštelis kėlimo miltelių
3 kiaušiniai
truputis druskos


Tešlą plonai iškočiojam (kepant ji pakyla);
Visus ingriedientus pakepiname.
Tik į faršą dedame prieskonius, česnako truputį.
Picos padą ištepame pačių pasigamintu padažiuku, maišome majonezą, pom.padažą ir truputį garstyčių ( niam niam).
Tada dedam pakepintą faršą;kiaušinį;grybus;papriką ir svogūnus; šoninės gabaliukus (jos kepinti nereikia);
Pica kepa apie 15-20min. 200 laipsnių orkaitėje.
Prieš baigiant kept, užbarstome tarkuotą lydytą sūrį.
Skanaus essen.gif

P.S. Tikrai super skanu, sotu, išbandytas reikalas drinks_cheers.gif
Atsakyti
niu va mano picos...padai paprasciausiai pirktiniai, skubejau daryti nes sveciai turejo atvaziuoti tai padariau per pusvalandi viska..
picinis padazas pomidoru s prieskoniais ten visokiais, pesto zalias,suris triju rusiu-paprastas olandiskas tarkuotas,mozarella,parmesan.Dejau kepinta visto rutinele, salami italiska,vakuoti pomidoriukai,pievagrybiai siek tiek pakepinti,kalndra ir baziliko prieskoniu pagal skoni,juodosios alyvuoges, apvirtas brokolis...dar pamirsau nusipirkti agurkeliu vakuotu ir galima deti svoguno...na man patinka visko kuo daugiau, tada labai sotu ir daug nesuvalgau bet labai skanu...galiausiai kepu mikrobangeje nes neturiu orkaites normalius, tai butina deti plevele, paprasciausia kuri buna ivynioti sumustiniams,nes tada ji buna labai minskta sliapia ir nesukieteja taip greit kai atvesta..
idesiu nuotrauka, bet neykit nes gali buti labai didele o as nemoku sumazinti blush2.gif
dabar laukiu sveciu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 02 21, 15:05)
o mes su MB pica kepam va taip:
puse pakelio tu picos miltu specialiu (neatsimenu kaip vadinas ta firma,kru buna ir blynai ri visko ten priruosia jie)
surio pagal nora
aliejaus truputuka
pomidoru padazo truputi
ir toliau saldytuvo turinys  rolleyes.gif

paruosiam tesla pagal visus reiaklavimus
toliau istampom ja,dedam i aliejum istepta skarda.pacia tesla aptepam pavirsiu su aliejum ir pomidoru padazo misiniuku.
Toliau imam desru ivairiausiu kokiu saldytuve buna, pievagrybiu ar siaip kokiu grybu konservuotu,agurkiuku raugintu  thumbup.gif  ,pomidor,paprikos, svoguno nuir zodziu ka fantazija nori ir saldytuvo turinys leidzia. Na ir viska sudedam, apitarkuojam gausiai suriu fermentiniu ir po duijine kisam kepti. Kepa apie 20min.
Valgom su Vilniaus majonezu tuo raudonu,ten kazkoks padazas tipo. Mums labai skanu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif zinok as taip pat darau taip, kaip tu pasakei. tik as skarda miltais barstydavau, tai man padas toks kietokas gaudavosi, o as megstu minkstesni, tai dabar darysiu kaip tu pasakei: tepsiu aliejum rolleyes.gif man tai tokia pica labai skanu, nes padas ne per storas (pasidarau kokio noriu storio) ir siaip niam niam 4u.gif
Atsakyti
Mes išbandėm malsenos miltus picai thumbup.gif visai neblogai gavosi, beveik kaip piktinė pica. Ant viršaus dedam tai kas po ranka papuola, ką šaldytuve randam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 04 24, 21:41)
As padaza darau taip:
Normos is akies. Majoneza, piena ir grietinele 10%, isplaku su mikseriu, pridedu Santa Maria salotu prieskoniu ir padazas gatavas. Skystas.

P.S. mano grupioke atlikinejo praktika Milano picerijoj, tai ir isdave sita recepciuka.

O dar skanus cesnakinis padazas - baltas: grietine, majonezas, cesnakas, cajani pipirai. Tirstas.



Sakykit, o koki majoneza naudoti, nes nuo jo labai priklauso padazo skonis. Ir
visvien mazdaug kokiomis dalimis deti ingredientus? Gal dar galite pasakyt, kur
rasti Santa Maria salotų prieskonių? Nu nei vienoj maximoj neradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _zuwedra_: 19 gegužės 2007 - 19:53
Gal kas žinote, kur Kaune būtų galima rasti Berno padažo, to kur Čili picerijoj deda ant picų? unsure.gif
Atsakyti
siandien padariau uzdara pica ir labai dziaugiausi kad visi pilvus gloste smile.gif na o pada dariau trapu su kefyru ( jis buvo cia pateiktas) tik dejau viska is akies, is soda nugesinau su actu o ne kefyru.i visu dejau marinuota vistienos krutinele, nors galejau deti ir zalia arba apkepta, konservuotus ananasus, kecupa ir tarkuota suri. nu liuks gavosi, ir padas trapus ir vidus iskepes( kepiau apie 40 min 175 laipsniu orkaiteje) vienintele klaida kuria padariau tai blogai uzlipdziau krastus, tai virsutinis padas nesusijunge su apatiniu.gal kas turit patarimu kaip padus gerai suklijuoti kad jie neatliptu,gal kiausiniu patepti, o gal tik geriai uzspausti?
Atsakyti
prisiskaiciau ivairiuasiu receptuku ,net seiles tyst pradejo einu kanor uzkrimsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Atradau thumbup.gif: dalyką:
Submarine Plonosios picos paplotėliai. Šaldyti iškepti ploni paplotėliai. Būna ten kur pardavinėjamos šaldytos picos. 3 paplotėliai dėžutėje, kaina gal 3,99 lt. Man jie tikrai skanūs, belieka tik uždėti padažo, sūrio ir priedų kokių tik širdis pageidauja. Man labai skanu su mėlynu pelėsinių sūriu, svogūnais, juodom alyvuogėm ax.gif Arba mėsiška su sogūnu, paprika, grybais ir pan. Ir dar super tie žali nedidukai aštroki pipirai marinuoti wub.gif
Atsakyti