Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

nejau niekas nezino o taip reiktu receptuko iki rytojaus... g.gif
Atsakyti
matyt jis pirktinis, teks pc ieskoti
Atsakyti
Berno padažą parduoda prieskonių parduotuvėje Basanavičiaus g., Vilniuje, priešais Aparici saloną. Ten tokie indeliai su milteliais, reikia tik įdėti svieto, grietinėlės ir užvirinti.
Atsakyti
Kaip manote ar norint dėti plonus vištienos krūtinėlės gabaliukus ant picos reikia prieš tai apkepti ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 12 10, 18:39)
Kaip manote ar norint dėti plonus vištienos krūtinėlės gabaliukus ant picos reikia prieš tai apkepti ar ne? 4u.gif

As visada pakepu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 12 10, 18:39)

Aš apkepčiau ax.gif
Atsakyti
o man toks klausimelis iskilo apie pievagrubius..ar juos kepinti pries dedant ant picos?
Atsakyti
pievagrybiu neapkepinu niekada pries dedant ant picos biggrin.gif as juos nevirtus valgau ir nieko thumbup.gif
Atsakyti
[quote=buzhiukas,2006 09 24, 15:58]
Anksčiau picą kepdavau iš Malsenos miltų, o šiandien tešlą pasidariau pati. thumbup.gif

Tešla:
500g miltų
250ml drungno vandens
20g mielių
1,5 šaukštelio druskos
2 šaukšteliai cukraus
3 šaukštai alyvų aliejaus

Miltus persijoti į dubenį padaryti duobutę. Mieles ištirpinti drungname vandenyje ir supilti į duobutę. Į mielių tirpalą taip pat įdėti druską ir cukrų, išmaišyti su šiek tiek miltų, pabarstyti miltais iš viršaus ir padėti šiltai kokiai 15 - 20min. Tada supilti 3 šaukštus alyvų aliejaus ir užmaišyti tešlą. Ją uždengti ir palikti pakilti dvigubai. Po to išminkyti ir iškočioti. Gavosi padas per visą blėką ir dar šiek tiek liko. Kas mėgsta labai plonas picas tai gal ir 2 blėkos gautųsi g.gif

labai skani pica gavosi su šiuo padu tongue.gif Tik aš padą aptepiau pomidorų pasta specialiai pirkau , tiesa labai pigi net 1 lt. nekainavo vienas pakelis man reikėjo dviejų , dariau plonas picas gavosi net 5 didelės thumbup.gif
Atsakyti
labukas,mamytes.man reikia jusu pagalbos...as neturiu mieliu, todel nelabai galiu pasidaryti tokios teslos, galkas zinote koki eslos recepta be mieliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2006 12 11, 15:45)

labai skani pica gavosi su šiuo padu tongue.gif Tik aš padą aptepiau pomidorų pasta specialiai pirkau , tiesa labai pigi net 1 lt. nekainavo vienas pakelis man reikėjo dviejų , dariau plonas picas gavosi net 5 didelės thumbup.gif

Džiaugiuosi, kad mano pasiūlytas receptas patiko 4u.gif
Atsakyti
Sweikutes. Gal galetumet man pagelbeti ir parasyti plonapades picos pado recepta. Noriu pasigalomti kokia pica kaip Picoje JAZZ pica AZTEKA, taciau zinau tik storo pado su mielemis recepta. Busiu dekinga.
Atsakyti