Kiek picų išeina iš vieno Malsenos pakelio kepant per visą skardą????
pirmą kartą nusipirkau ir aš Malsenos miltų picai, ką tik užmaišiau tešlą ir padėjau ant radiatoriaus kildint
kaži, kaži ar nebus ten tai tešlai per karšta
o kur jūs randat šiltą vietą kildinimui? t.y. kur padedat pvz. mielinę tešlą?
ir dar...ar daug daugiau tos tešlos pasidaro po kildinimo valandos
kaži, kaži ar nebus ten tai tešlai per karšta
o kur jūs randat šiltą vietą kildinimui? t.y. kur padedat pvz. mielinę tešlą?
ir dar...ar daug daugiau tos tešlos pasidaro po kildinimo valandos
QUOTE(eimi @ 2006 01 22, 14:05)
pirmą kartą nusipirkau ir aš Malsenos miltų picai, ką tik užmaišiau tešlą ir padėjau ant radiatoriaus kildint
kaži, kaži ar nebus ten tai tešlai per karšta
o kur jūs randat šiltą vietą kildinimui? t.y. kur padedat pvz. mielinę tešlą?
ir dar...ar daug daugiau tos tešlos pasidaro po kildinimo valandos
kaži, kaži ar nebus ten tai tešlai per karšta
o kur jūs randat šiltą vietą kildinimui? t.y. kur padedat pvz. mielinę tešlą?
ir dar...ar daug daugiau tos tešlos pasidaro po kildinimo valandos
Visalaik kepdavau pica is situ miltu, man jie Kildindavau idejus i pasildyta orkaite. O kad jos ten labai pasidaro, tai nepasakyciau, tik kai iskyla, atrodo, kad daug, o po to kai susiminko, tai man vos vos daugiau jos tebudavo.
O as turiu klausima: ar iskeptu pica su "naminiu" padu mikrobangej? Gal kas bande? Kadangi nebeturim orkaites, o pica issikepti norisi... Bet bandyti kepti mikrobangej dar nebandziau
QUOTE(Mil@na @ 2006 01 21, 22:47)
Kiek picų išeina iš vieno Malsenos pakelio kepant per visą skardą????
Man iseidavo 3 picos, bet skarda tai ne tokia, kuri buna orkaitese. O tokiose skardose manau 2 tikrai iseina.
zinau nieko recepta pagrindui, panasiai kaip ceburekams ( pakelis varskes, 10saukstu miltu, 6saukstai aliejaus, 8saukstai pieno, saukstelis kepimo milteliu), dar bandem is sluosniuotos teslos irgi nieko ir paprasta.
Radau receptuką raudono padažo:
1 skardinė kocervuotų pomidorų(850ml)
2 česnako skiltelės
2 šaukštai aliejaus
puse šaukštelio čiobrelių,druskos ,pipirų
1.pomidorus perpjauti į 4 dalis ir sudėti į sietelį,kad nuvarvėtų.
2.česnaką sukapoti ir patroškinti su aliejumi.sudėti pomidorus bei čiobrelius ir išmaišyti.Virti kelias minutes,pilti tiek pomidorų sulčių,kad padažas pasidarytų tirštas.Pagardinti druska ir pipirais.
Dar pati negaminau,bet reikės būtinai išbandyti
1 skardinė kocervuotų pomidorų(850ml)
2 česnako skiltelės
2 šaukštai aliejaus
puse šaukštelio čiobrelių,druskos ,pipirų
1.pomidorus perpjauti į 4 dalis ir sudėti į sietelį,kad nuvarvėtų.
2.česnaką sukapoti ir patroškinti su aliejumi.sudėti pomidorus bei čiobrelius ir išmaišyti.Virti kelias minutes,pilti tiek pomidorų sulčių,kad padažas pasidarytų tirštas.Pagardinti druska ir pipirais.
Dar pati negaminau,bet reikės būtinai išbandyti
Man tai pati skaniausia pica:
pakepinti supjaustytas vistienos krutineles su cesnaku,pomidorai(sun dry),Apvirti brokoliai,bazilikas,ricota suris,macarella ir permazano suriai.
Picos laksta patepti aliejum , pabarstyti permazano suriu,deti ricota suri saukstu po kruvele,deti visus kitus produktus,pabarstyti macarella suriu.
pakepinti supjaustytas vistienos krutineles su cesnaku,pomidorai(sun dry),Apvirti brokoliai,bazilikas,ricota suris,macarella ir permazano suriai.
Picos laksta patepti aliejum , pabarstyti permazano suriu,deti ricota suri saukstu po kruvele,deti visus kitus produktus,pabarstyti macarella suriu.
Aš prieš keletą dienų kepiau picą iš "Malsenos" mišinio picai. Tešla iškilo, buvo viskas gerai. Bet kai iškepiau picos blynas buvo kietas, kad neskanu valgyt buvo. Net nusivyliau savimi, kad esu prasta šeimininkė... Kepiau elektrinėje orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 25 min. Gal tą pagrindą prieš kepant reikėtų kokiu majonezu aptepti? Šiaip ant pakelio parašyta, kad reikia tepti pomidorų padažu, aš juo aptepiau, bet vis tiek nieko nepadėjo...
QUOTE(cacukas @ 2006 02 22, 10:08)
Aš prieš keletą dienų kepiau picą iš "Malsenos" mišinio picai. Tešla iškilo, buvo viskas gerai. Bet kai iškepiau picos blynas buvo kietas, kad neskanu valgyt buvo. Net nusivyliau savimi, kad esu prasta šeimininkė... Kepiau elektrinėje orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 25 min. Gal tą pagrindą prieš kepant reikėtų kokiu majonezu aptepti? Šiaip ant pakelio parašyta, kad reikia tepti pomidorų padažu, aš juo aptepiau, bet vis tiek nieko nepadėjo...
as pada darydavau siek tiek storesni, pabarstydavau i skarda miltu, kad neprikibtu, ant virsaus tempdavau adzikos, nes megstam astriai ir paskui viska dedavau, ka turedavau. Ir tikrai labai skaniai gaudavosi, padas tikrai ne per kietas. Tik as kepdavau kiek trumpiau 15-20 min. Tik temperaturos nnzn
QUOTE(cacukas @ 2006 02 22, 11:08)
Aš prieš keletą dienų kepiau picą iš "Malsenos" mišinio picai. Tešla iškilo, buvo viskas gerai. Bet kai iškepiau picos blynas buvo kietas, kad neskanu valgyt buvo. Net nusivyliau savimi, kad esu prasta šeimininkė... Kepiau elektrinėje orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 25 min. Gal tą pagrindą prieš kepant reikėtų kokiu majonezu aptepti? Šiaip ant pakelio parašyta, kad reikia tepti pomidorų padažu, aš juo aptepiau, bet vis tiek nieko nepadėjo...
Aš patepu nedideliu kiekiu aliejaus, o tada pomidorų padažą tepu, aišku tai nepatartina kai kalorijas skaičiuoji O šiaip aš iš to pačio "molio" tešlą minkau, tai pastebėjau kad tiesiog kai pica iškepa, geriau nelaikyt jos orkaitėj, ir iškart "sudorot", nes pradeda kietėt. Mano šeimyna greit patvarko tokius skanėstus
O dar pastebėjau kad daug kas kepant priklauso nuo orkaitės, kai mes naują dujinę su elektrine orkaite nusipirkom- kitas reikalas , net bandeles buvau pradėjus kept (o galvojau kad gyvenime to nedarysiu), irgi su "Malsenos" pagalba, bet dabar jau jų nebėr prekyboj
iš Malsenos miltų tikrai skanios picos gaunasi net uošvijoj visi gyrė
Turiu nelabai kokią blėką, kaip manote jei ją iškločiau kepimo popieriumi ir ant jo kločiau tešlą ar gautųsi gerai?