Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

QUOTE(Nolana I @ 2005 12 29, 17:52)
Aš padus darau iš malsenos miltų picai.  thumbup.gif Gaunasi dvi plonapadės arba viena storapadė iš šio kiekio miltų. O viršų nusižiūriu iš picerijų meniu.  ax.gif  mirksiukas.gif Dažniausiai Pizza Jazzčia arba Čilli čia


Man iš Malsenos pakelio išeina 4 plonapadės kokiu 30cm skersmens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 12 29, 18:30)
Man iš Malsenos pakelio išeina 4 plonapadės kokiu 30cm skersmens  ax.gif

mano picų apie 47 cm skersmuo, todėl tik 2 išeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolana I @ 2005 12 29, 19:06)
mano picų apie 47 cm skersmuo, todėl tik 2 išeina  ax.gif


Ant kokios čia tokios formos didelės kepi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 12 29, 22:03)
Ant kokios čia tokios formos didelės kepi?  blush2.gif

aš ne formoj kepu, o paprastoje orkaitės skardoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolana I @ 2005 12 29, 22:41)
aš ne formoj kepu, o paprastoje orkaitės skardoje  smile.gif


aaa tongue.gif O neprilimpa tau? Man tai skardoj kazkaip labai prilimpa, o stiklinej lekstej picai - nea g.gif ypac jei pries dedant tesla ikaitini - tai visai neprilimpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 12 30, 00:42)
aaa  tongue.gif O neprilimpa tau? Man tai skardoj kazkaip labai prilimpa, o stiklinej lekstej picai - nea  g.gif ypac jei pries dedant tesla ikaitini - tai visai neprilimpa  thumbup.gif

tikrai neprilimpa schmoll.gif O tu aliejumi skardą patepdavai?
Atsakyti
QUOTE(Nolana I @ 2005 12 30, 13:41)
tikrai neprilimpa  schmoll.gif O tu aliejumi skardą patepdavai?


Margarinu arba aliejum ax.gif O tų stiklinių niekuo netepu, įkaitinu orkaitėj - tada nieks nelimpa.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 12 31, 19:29)
Margarinu arba aliejum  ax.gif O tų stiklinių niekuo netepu, įkaitinu orkaitėj - tada nieks nelimpa.

Aš tai skardą miltais pabarstau ir neprilimpa, patys miltai vos pagelsta bet picai netrukdo ir kepu ne vientisą bet per visą skardą suporcijuotais kvadratėliais, lengva išimti, nereikia pjaustyti ant skardos, greičiau patenka į lėkštę ir dar manieji labai individualistai, tai kiekvienas lopinėlis būna vis kitoks picos variantas. Gauna kiekvienas savo mėgstamą picą. Kartais perku gatavą šaldytą tešlą, labiausiai tinka mielinė supjaustyta, dar kažkada bandžiau ir bemielę sluoksniuotą, skanu bet panašu į tortą iš daržovių su mėsa.
Atsakyti
kepiau pica is "malsenos"milteliu picai dariau plonapade viskas kaip ir gerai tik pats padas pasidare labai kietas,jis nesudege bet sukietejo kepiau nepilnas 20 minuciu,kodel?gal ka ne taip dariau ,dariau kaip parasyta ant pakuotes
Atsakyti
QUOTE(jurgelizz @ 2006 01 12, 13:53)
kepiau pica is "malsenos"milteliu picai dariau plonapade viskas kaip ir gerai tik pats padas pasidare labai kietas,jis nesudege bet sukietejo kepiau nepilnas 20 minuciu,kodel?gal ka ne taip dariau ,dariau kaip parasyta ant pakuotes



taip taip, ir man ta pati problema buvo. g.gif nesuprantu. Kažką ne taip darom.
Atsakyti
thumbup.gif Aš taipat picos padą darau iš varškės ,bet grietinės dedu 2šaukštus ne 4.
Atsakyti
QUOTE(jurgelizz @ 2006 01 12, 14:53)
kepiau pica is "malsenos"milteliu picai dariau plonapade viskas kaip ir gerai tik pats padas pasidare labai kietas,jis nesudege bet sukietejo kepiau nepilnas 20 minuciu,kodel?gal ka ne taip dariau ,dariau kaip parasyta ant pakuotes

kita karta kai bandysi kepti,pada istepk majonezu,pamatysi-neprilips mirksiukas.gif ir padas bus essen.gif majonezas apskritai duoda minkstumo,as ji visur kur tik galiu naudoju- i kotletus,balandelius...mesa buna labai minksta ir skani,na bet kalba tai apie picas blush2.gif
tai as darau taip:
pada darau is pokelio picoms(nepamenu pavadinimo),labai iskocioju ir plona plona padarau,tada pada tepu majonezu(is virsaus),kartais majoneza maisau su tomatu ir cesnakais,tada dedu farso,pievagrybiu,raugintu agurkeliu,patarkuoju rukytos desros ar kumpio(nedaug)jo nesijaucia,bet picai duoda labai gera kvapa,tada patepu majonezu maisytu su tomatu,pabarstau kepsniu prieskoniais ir darau antra sluoksni.Labai sotu ir skanu,nes gaunasi daugiau produktu nei pado(ne kaip picerijoj)tiesa ant virsaus dedu tarkuoto fermentinio surio,ir pica kepu istisa skarvadoj.
Atsakyti