Įkraunama...
Įkraunama...

PICOS: jų pagrindai ir viršus

QUOTE(Nerytė @ 2005 12 15, 22:43)
thumbup.gif  man irgi taip skanu

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucikė @ 2005 12 13, 20:13)
aš jau dabar įsiciokinau kaip tas picas daryti, tai visi tik giria tik giria thumbup.gif  blush2.gif  ankččiau darydavau iš malsenos mišinio o dabar tik padal šitą receptuką thumbup.gif
tai ačiū tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  visa paslaptis paprastume wub.gif

mes uz sita:dabar nespeju kepti-seimyna vis reikalauja mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 12 16, 15:21)
Vakar kazkokioj laidoj maciau, kad picai kaip pagrinda naudojo LAVASA  ax.gif Kibo labai ten jiems skaniai viskas gavosi essen.gif bet laida buvo ne aplie kulinarija, o apie kazkokius buto pertvarkimus, imidzo pakeitimus, tai nerode, kas ten is tiesu gavos  biggrin.gif
Ar kas bande?  g.gif

esu bandžius kažkada seniai, visai skanu
Atsakyti
QUOTE(olé @ 2005 12 16, 21:02)
esu bandžius kažkada seniai, visai skanu

Reikes pabandyt.

O del to recepto - niekada neteko gaminti paciai teslos blush2.gif Zinau, zinau, tingine esu... doh.gif Bet pasitaisysiu biggrin.gif Tik papasakokit smulkiau - miltus supilat (kiek mazdaug), padarot juose duobute, suberiat puse pakelio sausu mieliu, uzpilat siltu vandeniu, kol istirps (maisot, nemaisot, laukiat, kol vanduo susigers? Kaip?), sumaisot (kol nelips prie ranku, ar kaip?), paliekat parai, po to sauksta aliejaus - ir kept?
Paaiskinkit pradedanciai kulinarei blush2.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Aš kepu tokią "picą": skardą iškloju mieline tešla, paskui kloju tarkuotas morkas, barstau prieskonius, dedu pjaustytus pievagrybius, žalius agurkus, pomidorus, majonezą, ketčupą ir apibarstau tarkuotu sūriu essen.gif Ypač su alumi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrelle: 17 gruodžio 2005 - 21:48
QUOTE(Sandrelle @ 2005 12 17, 22:48)
Aš kepu tokią "picą": skardą iškloju mieline tešla, paskui kloju tarkuotas morkas, barstau prieskonius, dedu pjaustytus pievagrybius, žalius agurkus, pomidorus, majonezą, ketčupą ir apibarstau tarkuotu sūriu essen.gif Ypač su alumi  drinks_cheers.gif

Kokia idomi pica ax.gif
O tu ja plonapade ar storapade darai?
Atsakyti
Kokia idomi pica ax.gif
O tu ja plonapade ar storapade darai?

Tešlą kloju nelabai storai, nes mielinė tešla dar pasipučia kepant
Atsakyti
prisiskaiciau cia as jusu receptu,taip uzsimaniau kepti savo myliausiajam pica,bet zinau pati neistversiu ir suvalgysiu puse picos... blush2.gif doh.gif
onorejau paklausti,koki padaza jus darote picoms? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyylee @ 2005 12 19, 20:29)
prisiskaiciau cia as jusu receptu,taip uzsimaniau kepti savo myliausiajam pica,bet zinau pati neistversiu ir suvalgysiu puse picos... blush2.gif  doh.gif
onorejau paklausti,koki padaza jus darote picoms?  4u.gif  ax.gif

O tu paskaityk temą, čia jų buvo įvairių prirašyta ax.gif
Aš kai kepiau picą praeitą kartą pripyliau ant viršaus tokio padažo mėsai, Daumantų berods, šviesiai oranžinės spalvos. Iškepus picą, pasidarė oranžinis, visai skaniai išėjo essen.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,perverciau visa tema ir neradau kad butumet kalbejusios apie storapades picas.Tai norejau paklausti kaip pasigaminti picos pada,kad jis butu minkstas ir storas(suprantu kad storumas priklauso nuo kociojimo is dalies)? blush2.gif Bet svarbiausia kad padas butu minkstas,lb skanus padai yra "Milano" picerijoje,bet kaip pasigamint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2005 12 28, 20:24)
Sveikos smile.gif ,perverciau visa tema ir neradau kad butumet kalbejusios apie storapades picas.Tai norejau paklausti kaip pasigaminti picos pada,kad jis butu minkstas ir storas(suprantu kad storumas priklauso nuo kociojimo is dalies)? blush2.gif Bet svarbiausia kad padas butu minkstas,lb skanus padai yra "Milano" picerijoje,bet kaip pasigamint  g.gif

Man labai patinka storapadės picos padas iš Čili thumbup.gif gal kas žino, kaip pagamint?
Atsakyti
Aš padus darau iš malsenos miltų picai. thumbup.gif Gaunasi dvi plonapadės arba viena storapadė iš šio kiekio miltų. O viršų nusižiūriu iš picerijų meniu. ax.gif mirksiukas.gif Dažniausiai Pizza Jazzčia arba Čilli čia
Atsakyti