Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

user posted image

user posted image

Atrodo, kad tokia pat-perluotoji hawortija-Haworthia margaritifera multiperlata. Maniškė kainavo 9 eur. ir beveik sprindžio dydžio. O kiek jūsų gražuolė LT kainavo?

Sveikinu su tikrai nuostabia augintine 4u.gif
Atsakyti
Virs 2 euru atrodo. Eina ir pas mus kartais pagaut graziu augalu.
Atsakyti
Cekas pankas siandien issiunte mums kaktusus mirksiukas.gif
Atsakyti
Eina sau kokia graži Haworthia bigsmile.gif Jaučiu joms silpnybę.
Prieš dvi savaites buvau Hampton Flower Show Londone.
Prekybos paviljone buvo didelė kaktusų ekspozija ir dar daugiau jų buvo šalia- pardavime smile.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 07 18, 11:16)
Eina sau kokia graži Haworthia  bigsmile.gif Jaučiu joms silpnybę.
Prekybos paviljone buvo didelė kaktusų ekspozija ir dar daugiau jų buvo šalia- pardavime smile.gif
My Webpage

Labai gražu thumbup.gif , bet mūsiškių parodų grožis ne ką prastesnis. Tik nebūna visokių levisijų, pentinių, begonijų..., bet čia nebuvo sanpaulijų. Dar atkreipiau dėmesį į vazonus-sukulentų paprastučiai rudi plastmasiukai, mūsiškiai- pasižymi originalumu, keramikiniai, net autoriniai.

Dalele, kaip smagu, kad galėjome su tavimi pabūti parodoje. 4u.gif
Atsakyti
evora, apie vazonus ir aš tą patį pastebėjau smile.gif Mūsų, kaip meno kūriniai! Bet čia Londone, buvo augintojo, kuris verčiasi kaktusais ekspozicija. Kiek supratau, visi norintys prekiauti turėjo paruošti savo ekspozicijas. Tai tos ekspozicijos tikrai įspūdingos. Bet, kadangi mūsų tradicijos dar tik užgimsta, stambių kaktusų augintojų kaip ir nėra, tai mūsų visų kaktusai atrodo tikrai gerai thumbup.gif Žinoma yra ko pasisemti iš jų, labai patiko visa paroda. Sėdėjau pievoje ir galvojau, kad į tą parodą noriu vėl (bet tuo momentu aš dar buvau toje parodoje lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 07 18, 17:52)
evora, apie vazonus ir aš tą patį pastebėjau  smile.gif  Mūsų, kaip meno kūriniai! Bet čia Londone, buvo augintojo, kuris verčiasi kaktusais ekspozicija. Kiek supratau, visi norintys prekiauti turėjo paruošti savo ekspozicijas. Tai tos ekspozicijos tikrai įspūdingos. Bet, kadangi mūsų tradicijos dar tik užgimsta, stambių kaktusų augintojų kaip ir nėra, tai mūsų visų kaktusai atrodo tikrai gerai  thumbup.gif Žinoma yra ko pasisemti iš jų, labai patiko visa paroda. Sėdėjau pievoje ir galvojau, kad į tą parodą noriu vėl (bet tuo momentu aš dar buvau toje parodoje  lotuliukas.gif )

Oi, kaip suprantu drinks_cheers.gif

Na, į parodas, tai būt gerai nors kartą per savaitę papulti-tikra atgaiva po savaitės rūpesčių. Man asmeniškai dar mūsų rudeninės parodos dopingas nesibaigė. lotuliukas.gif

Nors neparodiniai, bet keli žiedeliai žydintys šią vasarą pirmą kartą (žydinčių pastoviai jau nebefotografuoju):

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O man kaip tik patiko, kad viskas vienoda, tvarkinga ir neblasko demesio. Turiu galvoje vazonelius. Mano supratimu jie turi kuo maziau nukreipti demesi nuo augalo. Bet sia savo nuomone jau ne karta issakius buvau blush2.gif
Atsakyti
Iš vokiečio, kuris atvažiuos į Jūrmalą, neužsisakinėjate?
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 07 18, 11:16)

ačiū, nuostabus fotoreportažas, kaktusai tiesiog puikūs bigsmile.gif , gražiai užauginti

QUOTE(Daisoja @ 2015 07 20, 10:04)

užsakinėjam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 07 20, 11:04)

Galima tiksliau? Koks jo puslapis?
Atsakyti
O kur cia koks uzsakymas? Nieko nezinau ax.gif blush2.gif
Atsakyti